Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-19 15:11:56)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 3 röövimist, 45 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (2 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 302 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
18. septembril kella 10.35 ajal teatati politseile, et J.Koorti tänaval rööviti 64-aastaselt mehelt sularaha.

Vargus
Ööl vastu 18. septembrit varastati Köie tänaval katlamajast kaks jalgratast. Kahju kokku 1000 eurot.

Harjumaa

Vargused
18. septembri öösel varastati Harku vallas Tabasalu alevikus Nooruse tänaval seisnud kolmest autost raadiosaatja koos antenniga, taksoplafoon, automakk, tungraud ja tööriistu. kahju kokku 625 eurot.

18. septembril avastati, et Kose alevikus Hariduse tänava maja trepikojast varastati naiste jalgratas Minerva väärtusega 250 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 18. septembril tungis Põltsamaa vallas Väike-Kamari külas 20-aastane naine teisele sama vanale naisele kallale ning väidetavalt lõi teist vastu nägu.

Põlvamaa

Omavoliline sissetung
18. septembril varastati Räpinas Pargi tänaval korterist avaldaja rahakotist temale kuuluv ID-kaart ja pangakaart.

Tartumaa

Vargused
17. septembril teatati politseile Luunja vallas Kabina külas kahtlasest seisvast sõidukist. Kohale saabus auto omanik, kelle sõnul on sõiduk Tartu linnast Aardla tänavalt ärandatud, sõidukist on kadunud tehniline pass kuid midagi varastatud ja lõhutud ei ole.

18. septembril varastati Tartus Vasara tänaval valgustusposti külge lukuga kinnitatud haagis SKIF. Kahju on selgitamisel.

Valeraha teated
Politseile laekus teade selle kohta, et ajavahemikus 11.-17.09.2013 avastati Tartu sularahakeskuses võltsimistunnustega kolm 50-eurost rahatähte ja üks USA 100-dollarine. Rahatähed olid toodud Tartus, Viljandis ja Valgas asuvatest panga ja kaubandusettevõtetest.

Valgamaa

Vargus
17. septembril varastati Tõrva linnas Puiestee tänaval lukustamata sõiduautost Volkswagen Golf avaldaja rahakott koos sularaha ja dokumentidega, sõiduki registreerimistunnistus ja haagise registreerimistunnistus. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 16.-17. september varastati Rakveres Kevade tänaval sõiduautost Volkswagen Passat teisaldatav veokonks koos tuledejuhtme vahetükiga. Kahju on 350 eurot.

Ajavahemikul 17.-18. september varastati Kadrina vallas Viitna külas ekskavaatorist 89 liitrit diislikütust väärtusega 89 eurot. Kütusepaagi korgi lõhkumisega tekitati kahju 50 eurot.

Ajavahemikul 17.-18. september tungiti Tapal Ambla maanteel trahterisse ja varastati alkoholi. Esialgne kahju on 100 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
18. septembril kella 10.30 paiku sisenes Narvas Puškini tänaval juveelikauplusesse seni tundmatu mees ja kasutades kirvest röövis vitriinist kuldehted. Kahju on selgitamisel. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Vargused
Ajavahemikul 17.-18. september varastati Narvas Mõisa tänaval maja hoovist kanalisatsioonivõrk. Kahju on 100 eurot.

18. septembril rebis seni kindlaks tegemata noormees Narvas Mõisa tänaval 78-aastase naise käest kilekoti, kus oli rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Esialgne kahju on 251 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
17. septembril teatati, et 6. septembril löödi Haapsalus 56-aastast meest.

Pärnumaa

Vargus
18. septembril avastati, et Pärnus Haapsalu maanteel on garaažist varastatud nurgasaag. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
18. septembril kella 19 paiku löödi Kehtna vallas Kehtna alevis 16-aastast noormees. Politseile on lööja teada.

Omavoliline sissetung
17. septembril kella 17.30 ja 17.50 vahel tungiti Raikküla vallas Raikküla külas asutusse.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.