Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästame poole rohkem inimelusid (2013-09-19 12:18:26)

Eestis hukkub võrreldes Soomega tulekahjudes kaks korda rohkem inimesi.

Päästeliit kutsub kõiki Eestimaa elanikke seoses kohalike omavalitsuste valimiste lähenemisega üles võtma ühendust oma piirkonna kandidaatidega ning esitama neile järgmise küsimuse: kuidas vähendada õnnetustes hukkunute ja viga saanute arvu?

Päästeliit teeb ettepaneku otsida koos võimalusi vähendamaks õnnetustes hukkunute arvu poole võrra. Päästeliit väidab, et sellise eesmärgi saavutamisel on võtmeteguriks omavalitsuste j vabatahtlike päästjate koostöö. Toetades vabatahtliku pääste arengut toetab omavalitsus turvalisuse kasvu. Mida rohkem on kogukonnas päästealaste teadmistega inimesi seda rohkem on probleemide märkajaid ning kaasalööjaid nende lahendamisel.

"Kohalikud omavalitsused on õnnetuste vähendamisel võtmeteguriks," ütles Päästeliidu nõukogu esimees Rait Killandi. "Selleks, et saavutada püstitatud eesmärki ehk päästa inimesi poole rohkem, peavad kohalikesse omavalitsustesse valitavad inimesed saama esmalt teadlikuks sellest, milline on kohalik päästevõimekus ning seejärel astuma turvalisuse parandamiseks selgeid samme" lisas Killandi.


Allikas: Päästeliidu 19.09.2013 pressiteade





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.