Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-18 14:59:38)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 48 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (3 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 270 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargused
Ööl vastu 17. septembrit varastati Pargi tänaval 200 meetri ulatuses raudtee piirdeaia poste. Kahju kokku 2500 eurot.

Ööl vastu 17. septembrit varastati Vabaõhumuuseumi tee korterist uut pakendites kodusisustust 1988 euro väärtuses.

17. septembril varastati Karu tänaval seisnud autost sülearvuti, väline kõvaketas, kolm mälupulka ja dokumente. Kahju kokku 2000 eurot.

17. septembril varastati Rukki tänava maja keldrist seinafrees koos teemantpuuriga. Kahju kokku 4050 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 17. septembrit varastati Jõelähtme vallas Iru külas asuvast soojakust tööriistu umbes 5000 euro väärtuses.

Ööl vastu 17. septembrit teatati politseile, et Harku valla Vääna küla talu keldrist kümme purki hapukurke ja kaks mootorsaagi. Kahju kokku 720 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 16.-17. september murti Räpina linnas Põllu tänaval sisse korterisse, kust varastati külmikust neli pakki piima ja 0,5 kilogrammi juustu.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 14. septembrit varastati Suure-Kambja külas talu lukustamata puukuurist Metabo nurklihvija, Husqvarna mootorsaag, Jonsered mootorsaag. Lisaks lõhuti kuuri seina ääres seisnud rõduukse klaas. Kahju on umbes 600 eurot.

Kelmus

Politseile laekus teade selle kohta, et 17. septembril soetas avaldaja endale Tartus Ringtee tänaval asuvast kauplusest Samsungi tahvelarvuti ning jättis selle hetkeks meesterahva kätte, kellega avaldaja oli hiljuti tutvunud. Mõne minuti pärast mehe juurde tagasi tulles oli too koos avaldaja äsja ostetud tahvelarvutiga kadunud.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. septembril sai politsei teate, et Otepääl Pühajärve teel asuvas korteris on peretüli alkoholijoobes mehe ja tema abikaasa vahel. 34-aastane mees lõi ning ähvardas 37-aastast naist.

Võrumaa

Vargus

Ajavahemikul 13.-16. september varastati Rõuge vallas Augli külas talu hoovilt metsaveotraktori LKT pööratav lumesahk. Kahju on 1500 eurot.

Jõgeva- ja Viljandimaal teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
17. septembril teatati politseile, et Rakveres Laada tänaval tungiti kallale 27-aastasele mehele.

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Rakveres F. R. Kreutzwaldi tänaval varastati mobiiltelefon. Kahju on 330 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
17. septembril kella 17 ajal tungiti Jõhvis Narva maanteel kauplusesse ja relvataolise esemega ähvardades rööviti kuldehteid. Röövimise käigus keegi viga ei saanud. Kahju on väljaselgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
17. septembril teatati politseile, et Alajõe vallas Vasknarva külas tungiti kallale 43-aastasele mehele.

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Narvas Kulgu tee tänaval asuvast soojakust varastati sülearvuti. Kahju on 1100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
17. septembril avastati, et Albu vallas Albu külas on tungitud majja ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
13. septembril avastati, et Pärnus Amandus Adamsoni tänaval on tungitud sõiduautosse ja varastatud trimmer ning tööriistu. Kahju on 280 eurot.

17. septembril avastati, et Pärnus Vastla tänaval on tungitud garaaži ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 1430 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.