Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-09-17 14:15:18)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 44 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (2 eluruumidest, 3 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 303 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 3 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 4 piirirežiimi rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn


Kehaline väärkohtlemine

16. septembril kella 22.40 ajal teatati politseile, et Aia tänaval tungiti kallale 37- ja 30-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 40-aastane mees.

Vargus

Ööl vastu 16. septembrit varastati Vana-Kalamaja tänaval asuvast ehitussoojakust erinevaid tööriistu. Kahju kokku 4630 eurot.

Harjumaa

Vargused

Ööl vastu 16. septembrit varastati Rae vallas Jüri alevikus seisnud veokist umbes 100 liitrit diislikütust.

16. septembril avastati, et Kuusalu vallas Valkla külas varastati garaažist tööriistu, murutrimmer ja hekilõikur. Kahju kokku 447 eurot.

16. septembril avastati, et Saku vallas Männiku külas varastati garaažiboksist kolm ATV-d Kawasaki, talverehve ja valuvelgi. Kahju kokku 9750 eurot.

15. septembril avastati, et Viimsi vallas Randvere küla tootmishoonest on varastatud lööktrell ja tühje pudeleid. Kahju kokku 325 eurot.

16. septembril avastati, et Harku vallas Tabasalus varastati garaažiboksist viis velge koos rehvidega. Kahju kokku 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR
Jõgevamaa


Vargus

7. septembril varastati Jõgeva vallas Võduvere külas kuusehekist sinna jäetud maastikuratas Scott. Kahju on 500 eurot.

Tartumaa

Vargused

14. septembril varastati Tartus Ülikooli tänaval asuvast korterist avaldaja sülearvuti HP. Kahju on 160 eurot.

10. septembril varastati Tartus Tamme puiesteel asuvas õppeasutuses koolikotist Nike rahakott koos sularahaga. Kahju on umbes 73 eurot.

Valgamaa
Vargused

16. septembril sai politsei teate, et Valga linnas Vabaduse tänaval varastati poe tagaruumist avaldaja käekotist rahakott koos dokumentidega. Kahju on 100 eurot.

Ööl vastu 15. septembrit varastati Taheva vallas Hargla külas töökojast keevitusaparaat ja 20 liitrit erimärgistusega diislikütust. Kahju on selgitamisel.

13. septembril varastati Valga linnas kaupluses hetkeks järelevalveta jäetud rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 127 eurot.

Võrumaa

Vargused

15. septembril varastati Rõuge vallas Nursi külas asuva kortermaja keldrist kolm Husqvarna mootorsaagi. Kahju on 700 eurot.

Ööl vastu 15. septembrit varastati Rõuge vallas Rõuge alevikus Pargi tänaval asuvast garaažist bensiinimootoriga survepesur KraftWelle, nurgasaag Metabo, õhukompressor Mecafer Basic ja spiraalvoolik koos rehvipumpamise otsikuga. Kahju on selgitamisel.

14. septembril varastati Võru vallas Tagaküla külas talu esikust mootorsaag Husqvarna. Kahju on 450 eurot.

Ajavahemikul 11.-14. september varastati Võru linnas Vilja tänaval asuvast garaažist bensiinigeneraator ja aiakäru. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 10.-15. september varastati Rõuge vallas Nursi külas kortermaja keldrist Woodstar nurksaag ja Metabo nurksaag. Kahju on 350 eurot.

IDA PREFEKTUUR
Ida-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Kangelaste tänaval tungiti kallale 61-aastasele naisele.

Röövimine

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Mõisa tänaval tungiti kallale 35-aastasele mehele ja varastati temalt sularaha ning muid esemeid. Kahju on 26 eurot.

Vargused

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Kerese tänaval varastati jalgratas. Kahju on 900 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Rahu tänaval rebiti 42-aastaselt meesterahvalt käekott, milles olid sees kaks mobiiltelefoni. Kahju on 204 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas Keskallee tänaval asuvast pangakontorist varastati mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Energia tänaval varastati lapsekäru. Kahju on 170 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Narva linnas Kerese tänaval varastati jalgratas. Kahju on 430 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas Keskallee tänava majja, kust varastati videokaamera, videoregistraator ja mobiiltelefone. Kahjusumma on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR
Läänemaa


Omavolilised sissetungid

13. septembril kella 16 ja 18 vahel tungiti Taebla alevikus Uuel tänaval majja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 26 eurot.

13. septembril avastati, et Haapsalu Vee tänaval on tungitud abihoonesse.

Pärnumaa

Vargused

16. septembril avastati, et Pärnus Vana–Tallinna tänaval on tungitud toitlustusasutusse ja varastatud sularaha, alkoholi ning kohvimasin. Kahju on selgitamisel.

13. septembril avastati, et Pärnus Esplanaadi tänaval on korrusmaja trepikojast varastatud jalgratas. Kahju on 548 eurot.

14. septembril avastati, et Surju vallas Metsaääre külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1370 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. septembri öösel löödi Märjamaa alevis Pärnu maanteel 24-aastast meest.

Vargused

16. septembril avastati, et Märjamaa alevis Uuel tänaval on ettevõtte soojaveetrassilt varastatud siibrid. Kahju on 150 eurot.

14. septembril kella 23.35 paiku varastati Märjamaa vallas Nurtu külas sõidukist kütust. Kahju on 150 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.