Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud nädalavahetuse sündmused (2013-09-17 00:28:35)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 211 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 5 röövimist, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 117 varavastast kuritegu, neist 95 vargust (16 eluruumidest, 13 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 19 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 4 ja sai vigastada 29 inimest. Joobes juhtide süül toimus 3 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 60 alkoholijoobes ja 8 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 4 narkootikumide vahendamise, 17 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 623 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 54 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 3 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 5 salakaubavedamise juhtumit, 5 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
13. septembril teatati politseile, et kella 3 paiku rööviti Suur-Karja tänaval 20-aastaselt noormehelt telefon, e-sigaret ning rahakott sularaha ja dokumentidega.

14. septembril kella 16.45 ajal teatati politseile, et Mere puiesteel rööviti 31-aastaselt mehelt telefon.

Politseile teatati, et 14. septembril kella 13 paiku rööviti Merivälja teel 43-aastaselt naiselt kaelakett ja telefon.

Avaliku korra raske rikkumine
14. septembril kella 20 ajal teatati politseile, et Peterburi teel sõitnud bussis tungis alkoholijoobe tundemärkidega reisija kallale bussijuhile. Asjaolude selgitamiseks toimetati jaoskonda 36-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
13. septembril kella 19.45 ajal teatati politseile, et Mustamäe tee korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele.

13. septembril kella 22 ajal teatati politseile, et Uuslinna tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 38-aastane mees.

14. septembril kella 2.15 paiku teatati politseile, et Suur-Karja tänaval tungiti kallale 21-aastasele mehele.

14. septembril kella 3 paiku teatati politseile, et Põhja puiestee majas tungiti kallale 59-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 26-aastane mees.

14. septembril teatati politseile, et kella 2.30 ajal tungiti Viru väljakul kallale 29-aastasele mehele.

14. septembril kella 9.50 ajal teatati politseile, et Tatari tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 33-aastane mees.

14. septembril kella 21 paiku teatati politseile, et Maakri tänava korteris tungiti kallale 56-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 58-aastane mees.

14. septembril kella 21 ajal teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 65-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 83-aastane mees.

15. septembril kella 6.20 paiku teatati politseile, et Suur-Karja tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 25-aastasele mehele.

15. septembril kella 12.50 ajal teatati politseile, et Katusepapi tänava korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 38-aastane mees.

15. septembril teatati politseile, et kella 10 paiku tungiti P.Pinna tänava majas konflikti käigus kallale 56-aastasele mehele.

15. septembril teatati politseile, et kella 1.30 ajal tungiti Laulupeo tänava korteris kallale 32-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 13. septembrit varastati Tina tänaval seisnud autost erinevaid riideid. Kahju kokku 2820 eurot.

13. septembril varastati Regati puiesteel seisnud autost naviseade ja fotoaparaat. Kahju kokku 1400 eurot.

14. septembri hommikul varastati Nunne tänava majutusasutuse välisukse juurest seljakott, milles oli sülearvuti, märkmik ja kümme jaapanikeelset raamatut. Kahju kokku 1050 eurot.

14. septembril varastati kesklinnas Pärnu maanteel asuvast korterist käekott, milles olid rahakott sularahaga, dokumendid, kosmeetika, telefon ja muud esemed. Kahju kokku 2135.

Politseile teatati, et 14. septembril varastati Sadama tänavalt kaks kotti erinevate riiete, dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 1970 eurot.

Harjumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
14. septembril kella 10.15 ajal Harku vallas Muraste külas tungiti töövälisel ajal kallale politseinikule, kes läks korrale kutsuma võimalikku joobes autojuhti. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda autojuhi kaaslane, 25-aastane naine.

Kehalised väärkohtlemised
14. septembril kella 3.20 paiku teatati politseile, et Viimsi vallas Äigrumäe küla majas tungiti kallale 56- ja 53-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 40-aastane mees.

15. septembril kella 00.30 paiku teatati politseile, et Maardus Veeru tänava korteris tungiti kallale 28-aastasele naisele ja 57-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

15. septembril kella 9.20 ajal teatati politseile, et Raasiku vallas Arukülas tungiti ettevõttes kallale 56-aastasele mehele.

Vargused
11. septembril avastati, et Saue vallas Tuula külas on kinnistult varastatud 11 kuusepuud. Kahju kokku 1541 eurot.

13. septembril avastati, et Keila vallas Kloogaranna külas on maja küljest ära varastatud neli turvakaamerat. Kahju kokku 1000 eurot.

13. septembril avastati, et Maardus Keemikute tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud neli valuvelge, kaks katusereelingut ja kaks õhupüstolit. Kahju kokku 1210 eurot.

13. septembril avastati, et Jõelähtme vallas Loo aleviku maja keldriboksist varastati tööriistu. Kahjusumma on täpsustamisel.

14. septembril avastati, et Keila vallas Kloogaranna külas on maja küljest varastatud kolm valvekaamerat. Kahju kokku 2000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
12. septembril sai politsei teate, et Pala vallas Metsanurga külas pigistas 49-aastane naine kodukülastust teinud 53-aastast sotsiaaltöötajat käsivarrest, millega tekitas viimasele füüsilist valu.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 13. septembrit varastati Räpina vallas Linte külas talu elumajast ja kõrvalhoonetest murutraktor, 3 muruniidukit, Husqvarna mootorsaag ja Metabo akutrell. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 14. septembrit külastas avaldaja Tartus Ülikooli tänaval asuvat ööklubi, kust lahkus taksoga. Hiljem avastas isik, et temalt on varastatud rahakott koos sularaha ja dokumentidega ning mobiiltelefon IPhone 5. Kahju on 610 eurot.

13. septembril varastati Tartus Turu tänaval parklast avaldaja mobiiltelefon Samsung Galaxy S Plus. Kahju on 150 eurot.

13. septembril varastati Tartu linnas Riia tänaval aknalauale laadima pandud tahvelarvuti Prestigio Multipad koos laadija ja nahkvutlariga. Kahju on 160 eurot.

12. septembril varastati Tartus Küütri tänaval asuvas restoranis laua peal olev avaldaja mobiiltelefon Sony Xperia L. Kahju on 290 eurot.

Valgamaa

Vargus
14. septembril sai politsei teate, et möödunud kuu vältel on Taheva vallas Laanemetsa külas sisse murtud talu hoonetesse, kust varastati televiisor Samsung ja kolm lamamistooli. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa


Vargused
15. septembril teateti politseile, et möödunud nädala jooksul varastati Rõuge vallas Nursi külas kortermaja keldrist võsalõikaja Oleo-Mac , mootorsaag Oleo-Mac ja puuvasar Makita. Kahju on 750 eurot.

Ööl vastu 13. septembrit varastati Võru linnas Kalmuse tänaval auto varjualuse alt jalgratas Scott. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
13. septembril teatati politseile, et Haljala vallas Essu külas varastati hoovist betoonist kuju. Kahju on 109 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Väike-Maarja vallas Triigiküla külas varastati kinnistult kolm korstent ja korstnakive. Kahju on 200 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Tapa vallas Tõõrakõrve külas varastati talust külmkapp, pesumasin, majapidamistarbeid ja metallist post. Kahju on 840 eurot.

Ida-Virumaa


Kehalised väärkohtlemised
13. septembril teatati politseile, et Narva linnas Tiimani tänava tungiti korteris kallale 22-aastasele naisele.

14. septembril teatati politseile, et Kohtla-Nõmme alevis Kaevurite puiesteel asuvate garaažide juures tungiti kallale 50-aastasele mehele.

15. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas Kalevi tänaval tungiti kallale 53-aastasele naisele.

Vargused
13. septembril teatati politseile, et Narva linnas Daumani tänaval varastati jalgratas. Kahju on 100 eurot.

13. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas Maleva tänaval varastati rahakott. Kahju on 140 eurot.

14. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas tungiti Outokumpu tänaval asuvasse kauplusesse, kust varastati alkohoolseid jooke. Kahju on 157 eurot.

14. septembril teatati politseile, et Kiviõli linnas Uuel tänaval varastati majast jalgratas. Kahju on 220 eurot.

14. septembril teatati politseile, et Kohtla-Nõmme alevis Kooli tänaval asuvast tööstushoonest varastati metallplaate. Kahjusumma on väljaselgitamisel.

14. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve linnas varastati Estonia tänavale pargitud sõiduautolt 4 autorehvi. Kahju on 350 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Narva linnas Tallinna maanteel varastati jalgratas. Kahju on 100 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Narva linnas Haigla tänaval varastati jalgratas. Kahju on 400 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Narva linnas Tallinna maanteel varastati kauplusest spordidress. Kahju on 104 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused
15. septembril avastati, et Albu vallas Orgmetsa külas on tungitud tallu ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 371 eurot.

15. septembril avastati, et Koeru vallas Visusti külas on tungitud majja ja varastatud külmkapp. Kahju on 399 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra rasked rikkumised
15. septembril kella 3 paiku tungiti Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses kallale 29-aastasele naisele.

14. septembril kella 5 paiku tungiti Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses kallale 27-aastasele naisele. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 39-aastase mehe.

Vargused
14. septembril kella 18 ja 21 vahel varastati Pärnus Johann Voldemar Jannseni tänaval kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on 409 eurot.

13. septembril avastati, et Pärnus Tallinna maanteel kortermaja koridorist jalgratas. Kahju on 400 eurot.

15. septembri südaöö paiku tungiti Pärnus Roosi tänaval asutusse ja varastati televiisor. Kahju on selgitamisel.

13. septembril kella 1.20 ja 1.30 vahel tungiti Pärnus Savi tänaval ettevõtte ruumidesse ja varastati sularaha ning erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

11. septembril kella 12 ja 23 vahel varastati sõiduk Peugeot Partner. Kahju on selgitamisel.

12. septembril kella 15.45 ja 16.45 vahel varastati Pärnus Mai tänaval kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on 314 eurot.

13. septembril kella 1 ja 2 vahel varastati Saarde vallas Tihemetsa alevikus sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

13. septembril avastati, et Tahkuranna vallas Laadi külas on tungitud majja ja abihoonesse ning varastatud erinevaid esemeid ja alkoholi. Kahju on 11 779 eurot.

Omavoliline sissetung
13. septembril avastati, et Pärnus karja tänaval on tungitud asutuse ruumidesse.

Saaremaa

Vargus
13. septembril avastati, et Kuressaares Tehnika tänaval on maja juurest varastatud jalgratas. Kahju on 120 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.