Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 38. nädala eelinfo (2013-09-16 03:46:08)

Esmaspäev, 16. september

Algusega kell 14 toimub põllumajandusministeeriumi väikeses saalis põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu istung, kus on arutlusel otsetoetuste tulevik, I ja II samba vahekord uuel perioodil ning antakse ülevaade EL toiduohutuse määruste paketi menetlemise hetkeseisust.

Teisipäev, 17. september

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb riigieelarve arutelul.
Maaelu Edendamise Sihtasutus korraldab Haapsalu Kultuurikeskuses konsulentide teabepäeva. Ministeeriumist osalevad ettekannetega toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning maaelu arengu osakonna nõunik Sigmar Suu.

Põllumajandusministeeriumis toimub teraviljasektori arengukava töörühma teine koosolek, kus onteemaks sektori SWOT-analüüs ja eesmärgid 2020. aastaks.

Kolmapäev, 18. september
Põllumajandusministeeriumis koguneb teist korda mahepõllumajanduse arengukava loomise töögrupp, arutlusel on mahepõllumajandusliku tootmise eesmärgid aastatel 2014–2020 ja nende saavutamiseks vajalikud tegevused.

18. ja 19. septembril toimuvad Jänedal LEADER-meetme rakendamise infopäevad, kus räägitakse meetme rakendamisest aastatel 2007–2013 ja perioodi 2014–2020 ettevalmistustest.

Jõudluskontrolli Keskus korraldab Tallinnas Rahvusvahelise Jõudluskontrolli Komitee (ICAR) loomade märgistamise töögrupi koosoleku.

Neljapäev, 19. september
Minister Seeder osaleb VV istungil, kabinetinõupidamisel ja riigieelarve arutelul.

Jõudluskontrolli Keskus korraldab 19. ja 20. septembril Tallinnas Rahvusvahelise Standardiorganisatsiooni (ISO) loomade elektroonilise märgistamise töögrupi koosoleku.

Reede, 20. september
Minister Seeder osaleb Nõo Lihatööstuse juurdeehituse nurgakivi panekul.

Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus annab ülevaate eesseisva EL põllumajandusministrite nõukogu teemadest.


Allikas: Põllumajandusministeerium




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.