Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-11 13:56:27)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 4 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 46 varavastast kuritegu, neist 33 vargust (2 eluruumidest, 6 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 19 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 263 väärtegu. Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

10. septembril kella 17.50 ajal teatati politseile, et Peterburi teel sõitnud liinibussis tungiti kallale 59-aastasele mehele.

10. septembril teatati politseile, et kella 21.15 paiku tungis Tööstuse tänava bussipeatuses naisterahvas kallale 57-aastasele naisele.

Vargused

Ööl vastu 10. septembrit varastati Kaunis tänavalt asuvalt ehitusobjektilt erinevaid tööriistu. Kahju kokku umbes 2480 eurot.

10. septembril varastati Lootsi tänaval seisnud kaubikust naviseade, käekott dokumentidega, riideid ja muid esemeid. Kahju kokku 1257 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. septembril kella 20.30 paiku teatati politseile, et Maardus Stardi tänava korteris tungiti kallale 49-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 48-aastane mees.

10. septembril kella 23 ajal teatati politseile, et Rae vallas Ülejõe küla korteris tungiti kallale 40-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 43-aastane mees.

Vargus

11. septembri hommikul avastati, et Harku vallas Muraste küla eramust on varastatud kaks sülearvutit, kohvimasin ja alkoholi. Kahju kokku umbes 3000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR
Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine

9. septembril teatati politseile, et Põltsamaal Tartu maanteel asuvas korteris lõi mees tüli käigus elukaaslast näkku.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. septembril teatati politseile, et Põlva linnas Lina tänava majas tülitsevad isa ja 22-aastane poeg. Väidetavalt lõi isa poega mitmel korral tekitades viimasele füüsilist valu.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. septembri sai politsei teate, et Tartus Pikal tänaval löödi tundmatu isiku poolt 66-aastast meest terava esemega kõhtu. Kiirabi toimetas mehe TÜ Kliinikumi. Kahtlustatavana ei ole praeguseks kedagi üle kuulatud. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel

Viljandimaa

Vargus

8. septembril varastati Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas kultuurimajas maganud isikult taskust mobiiltelefon Sony Xperia Z. Kahju on 550 eurot.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 10. septembrit murti Väimela alevikus Matussaare teel sisse garaažiboksi ning varastati krossivarustust ning muid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR
Lääne-Virumaa


Vargus

Ajavahemikul 9.-10. september varastati Tapal Turu tänaval parklas seisnud sõiduauto BMW 525TDS registrimärgiga 570AVD. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

10. septembril ähvardas tundmatu noormees Kohtla-Järvel Ridaküla apteegis töötajat noaga ja nõudis raha. Töötaja andis 115 eurot. Sündmuse asjaolud on veel selgitamisel.

Vargus

Ajavahemikul 9.-10. september varastati Mäetaguse vallas Pagari külas osaühingu territooriumil seisnud kolmest veoautost 600 liitrit kütust. Esialgne kahju on 720 eurot.

Omavoli
7. septembril varastati Kohtla-Järve linnas 75aastase mehe taskust rahakott, milles oli isikutunnistus, pangakaardid ja 51 eurot. Hiljem avastas mees, et tema arveldusarvelt oli ära võetud 1287 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR
Hiiumaa


Vargus

1. septembril kella 7.50 ja 8.20 vahel varastati Kärdlas Keskväljakul bussiootepaviljoni kõrvalt jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril kella 11 ajal tungiti Virtsu alevis Kaare tänaval kallale 66-aastasele naisele.

Pärnumaa
Kehaline väärkohtlemine

10. septembril kella 16.15 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval ettevõtte ruumides 36-aastast naist.

Vargused

7. septembril kella 11.10 paiku varastati Pärnus Riia maanteel ettevõtte ruumides käekott isiklike esemetega. Kahju on 72 eurot.

10. septembril avastati, et Pärnus Merekalda tänaval on hoovist varastatud jalgratas. Kahju on 300 eurot.

10. septembril avastati, et Tori vallas Selja külas Selja kooliteel on sõiduautolt varastatud velg koos rehviga. Kahju on 120 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

10. septembril kella 22 paiku löödi Raplas Välja tänaval 19-aastast neiut.

6. septembril löödi Märjamaa alevis Pärnu maanteel majas 47-aastast meest.

7. septembril kell 10.30 paiku löödi Kohila alevis Jõe tänaval 56-aastast meest.

Vargus

10. septembril avastati, et Kohila vallas Prillimäe alevis Sõpruse tänaval on varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 200 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.