Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-09-10 16:00:48)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 45 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (2 eluruumidest, 4 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 20 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise juhtum. Registreeriti 245 väärtegu. Tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
Politseile teatati, et 8. septembril kella 20 paiku rööviti Pelguranna tänaval 14-aastaselt neiult telefon.

10. septembril kella 2.45 ajal teatati politseile, et Jakobi tänaval rööviti 23-aastaselt mehelt telefon ja sularaha.

Kehalised väärkohtlemised
9. septembril kella 14.25 paiku teatati politseile, et Paljasaare tee majas tungiti kallale 65-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 62-aastane mees.

9. septembril kella 17.20 ajal teatati politseile, et Vormsi tänava toitlustusasutuses tungiti kallale 27-aastasele mehele.

9. septembril kella 21.20 paiku teatati politseile, et Ankru tänava korteris tungiti kallale 21-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 53-aastane mees.

10. septembril kella 3.15 ajal teatati politseile, et Valli tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati jaoskonda 23-aastane mees.

Vargused
9. septembri hommikul avastati, et Terase tänaval asuvast ehitussoojakust on varastatud tööriistu ja tarvikuid. Kahju kokku 3590 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. septembril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Rae vallas Vaida aleviku korteris tungiti kallale 23-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 26-aastane mees.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Omavoliline sissetung
Ööl vastu 9. septembrit võeti Palamuse vallas Luua külas elumajalt ja kõrvalhoonelt aknaklaasid eest ja käidi omavoliliselt ruumides sees. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud. Sissetungiga tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargused
Septembrikuu alguses avastati, et Põltsamaa vallas Pudivere külas on talumaja õuel seisnud traktorist varastatud 30 liitrit diislikütust ning kõrvalhoonest 15-tollised veljed rehvidega. Kõrvalhoone oli ühest otsast sisse langenud, mistõttu sai kurjategija hoonesse lihtsasti sisse. Vargusega tekitatud kahju on 240 eurot.

8. septembril varastati Palamuse vallas Luua-Palamuse teelõigult tumehalli värvi Opel Astra registreerimisnumbriga 773 APO. Sõiduk seisis teelõigul tehnilise rikke tõttu, omanik oli süütevõtme ja dokumendid sõidukisse jätnud. Kahju on 585 eurot.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 9. septembrit murti Põlva vallas Rosma külas sisse kortermaja trepikotta ning varastati kaks jalgratast. Kahju on umbes 500 eurot.

Tartumaa

Ähvardamine
7. septembril sai politsei teate, et Vara vallas Praaga külas ähvardas mees relvaga oma lähedast. Ähvarduse tõsidust ja ka teiste lähikonnas viibivate isikute turvalisust arvesse võttes viidi läbi politseioperatsioon, mille raames Lõuna prefektuuri kiirreageerijad ja piirivalvurid mehe kinni pidasid.

Avaliku korra raske rikkumine
7. septembri hommikupoolikul kella 4.30 ajal teatati politseile, et Tartus Küüni tänaval meelelahutusasutuse ees ründas alkoholijoobes naine talle võõrast 21-aastast naist kiskudes teda juustest ja püüdes teda lüüa. Kähmluse käigus purunes kannatanu taskus olnud mobiiltelefon. Kahju on umbes 200 eurot. Patrulli kohale jõudes sekkus juhtumisse lisaks veel üks alkoholi pruukinud mees. Politsei toimetas nii alkoholijoobes naise kui ka mehe kainenema.

Kehaline väärkohtlemine
9. septembri õhtul tekkis Tartus Jalakakuru tänaval konflikt kahe mehe vahel. Väidetavasti oli üks meestest autotulesid vilgutanud ning need paistsid teise mehe koduaknast häirivalt sisse. Viimane läks seepeale õue, astus sõidukile ette ning sai masinalt löögi. Autoga kokkupõrkes mees viga ei saanud. Politsei selgitab juhtumi täpsemaid asjaolusid.

Vargused
8. septembri öösel kella 2.30 paiku purustati Tartus Kuperjanovi tänaval telliskiviga alkoholikaupluse aknaklaas ning varastati poest erinevat alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 10. septembrit teatati politseile, et Tartus Anne tänaval uurivad mehed taskulambivalgel erinevate sõidukite sisu. Tartu patrullpolitseinikud kontrollisid isikuid ning avastasid nende käest lähedalasuvatest sõidukitest varastatud esemeid. Täpne tekitatud kahju on selgitamisel. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 25-aastase Andrei ja 35-aastase Sergei.

Valgamaa

Vargus
7. septembril avastati, et Helme vallas Jõgeveste külas on varastatud põlluservas seisnud 7,5m pikk ja umbes 2 tonni kaaluv põllutööriist „libistaja“. Kahju on umbes 300 eurot.

Viljandimaa

Omavolilised sissetungid
6. septembri õhtul avastati, et Kolga-Jaani vallas Lalsi külas on sisse murtud talumajja ning kapis olnud passi vahelt varastatud 60 eurot.

Ööl vastu 6. septembrit murti Kaksi vallas Pöögle külas sisse talumaja kolme kõrvalhoonesse ning varastati 20-liitrine kanister kütusega. Kahju on 41 eurot.

Vargus
6. septembri hommikul avastati, et Abija-Paluojas Tikuti tänaval on varastatud trepi käsipuu külge lukustatud poiste jalgratas Frontier-GS.

Võrumaa

Vargus
8. septembril teatati politseile, et Lasva vallas Tsolgo külas on sisse murtud eramusse ning varastatud sealt arvuti, telefon ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Omavolilised sissetungid
Ööl vastu 6. septembrit tungiti Mõniste vallas Karisöödi külas sisse garaaži ning varastai keevitusseadmeid, veepump, survepesur, naastrehvid ja viis autoradiaatorit. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 7. septembrit murti Vastseliina alevikus Turu tänaval sisse lasteaeda. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

Ööl vastu 8. septembrit tungiti Antsla vallas Kraavi külas sisse aita. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
9.septembril varastati Rakveres Võidu tänaval asuva kooli kehalise kasvatuse riietusruumist mobiiltelefon väärtusega 150 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
9. septembril kella 1 ajal peksti Narvas Mõisa tänaval rusikatega 35-aastast meest ja talt rööviti 9000 vene rubla, dokumendid ning pangakaardid. Kahju on 265 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 20. august kuni 9.september murti Narvas Õhu tänaval garaaži ja varastati motoroller ning jalgratas. Kahju on 1821 eurot.

1. septembril varastati Kohtla-Järvel Estonia puiesteel 66-aastase mehe taskust rahakott, milles oli dokumendid, pangakaart ja 250 eurot. Kahju on 250 eurot.

Ajavahemikul 3.-8. september murti Narvas Uusküla tänaval garaaži ja varastati mootorsaag ning jalgratas. Kahju on 363 eurot.

4. septembril varastati Narvas Karja tänaval 55-aastasele mehele kuulunud pintsak, mobiiltelefon, 50 eurot ja pangakaart. Kahju on 90 eurot

Ajavahemikul 8.-9. september murti Narvas Rakvere tänaval sõiduautosse Chrysler, millest varastati televiisor, apteek ja tulekustuti. Kahju on 627 eurot.

Ajavahemikul 8.-9. september tungiti Narvas Linda tänaval veoautosse Volvo ja varastati puurmasina võtmeid. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
7. septembril avastati, et Kõrgessaare alevis on sadamas tungitud kaatrisse ja varastatud kütust. Kahju on 345 eurot.

Järvamaa


Vargused
8. septembril kella 22.45 paiku varastati Koigi vallas Päinurme külas sõidukitest kütust. Kahju on 400 eurot.

8. septembril kella 21.30 ja 22.30 vahel varastati Paides Väike–Aia tänaval kortermaja trepikojast lukustatud jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Pärnumaa

Vargused
9. septembril avastati, et Pärnus Kilgi tänaval on varastatud sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

8. septembril kella 9.15 paiku varastati Pärnus Kaevu tänaval kandekott isiklike asjadega. Kahju on 110 eurot.

7. septembri öösel varastati Audru vallas Valgeranna külas sõiduautolt valuveljed suverehvidega. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 28. august kuni 5. september varastati Pärnus Paju tänaval hoovist lukustatud jalgratas. Kahju on 200 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.