Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-09-10 03:24:20)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 212 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 3 avaliku korra rasket rikkumist, 104 varavastast kuritegu, neist 97 vargust (8 eluruumidest, 12 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 15 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 19 inimest. Joobes juhtide süül toimus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust. tabati 79 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 14 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 593 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 41 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 3 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 1 isik), tuvastati 5 piirirežiimi rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised

8. septembril kella 21 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänaval rööviti 37-aastaselt mehelt kott dokumentide ja sularahaga.

8. septembril teatati politseile, et kella 19 paiku rööviti Sõle tänaval 42-aastaselt mehelt dokumendid ja sularaha.

Avaliku korra raske rikkumine

7. septembril kella 5.30 ajal teatati politseile, et Vana-Posti tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 28-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised

6. septembril kella 4 paiku teatati politseile, et Valli tänaval tungiti kallale 25- ja 26-aastasele mehele. Asjaolude kontrollimiseks toimetati politseijaoskonda 24-aastane mees.

6. septembril kella 20 ajal teatati politseile, et Peterburi tee korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele.

7. septembril kella 1.30 ajal teatati politseile, et Laial tänaval tungiti konflikti käigus kallale 52-, 23 ja 27-aastasele mehele.

7. septembril kella 1.40 paiku teatati politseile, et Läänemere tee maja trepikojas tungiti kallale 33-aastasele mehele. Kahtlustatavatena toimetati politseijaoskonda 50- ja 27-aastane mees.

Politseile teatati, et 6. septembril kella 20 paiku tungiti Mere puiesteel pargis kallale 37-aastasele mehele.

7. septembril kella 3.35 ajal teatati politseile, et Vabaduse väljakul asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 29- ja 28- aastasele mehele.

7. septembril kella 4.50 ajal teatati politseile, et Vikerlase tänava lõbustusasutuse juures tungiti kallale 21-aastasele mehele ja 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

7. septembril kella 6.30 paiku teatati politseile, et Suur-karja tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetas politseipatrull jaoskonda 25-aastase mehe.
7. septembril kella 17.20 paiku teatati politseile, et Nõmme tee korteris tungiti kallale 55-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 54-aastane mees.



7. septembril kella 17.25 ajal teatati politseile, et Läänemere tee majas tungiti kallale 30-aastasele mehele.

7. septembril kella 17.50 ajal teatati politseile, et Valge tänava maja juures tungiti kallale 29-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 48-aastane mees.

7. septembril teatati politseile, et kella 17.30 paiku tungiti Sõle tänava korteris tungiti kallale 44-aastasele mehele.

7. septembril kella 20.50 ajal teatati politseile, et Kappeli tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 29-aastane mees.

8. septembril kella 3.20 ajal teatati politseile, et Müürivahe tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 26-aastasele mehele.

Vargused

6. septembril avastati, et Sõle tänaval seisnud autolt on varastatud kaks lisatuld. Kahju kokku umbes 1200 eurot.

6. septembri öösel varastati Vilmsi tänava maja keldrist jalgratas koos lasteistmega, lohesurfi lohe koos poomiga ja lohesurfi saapad. Kahjud kokku 1700 eurot.

8. septembril avastati, et Välja tänava korterist on varastatud sularaha ja alkoholi. Kahju kokku 1088 eurot.

8. septembril varastati Haaberstis Paldiski maanteel parklas seisnud autost tahvelarvuti, fotoaparaat ja muud fototehnikat, seljakott riietega, käekott dokumentidega ning muid esemeid. Kahju kokku 7410 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. septembril kella 22.30 paiku teatati politseile, et Saku vallas Kiisa alevikus tungiti kallale 29-aastasele mehele.

8. septembril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Kose aleviku majas tungiti kallale 32-aastasele naisele.

Vargus

7. septembri öösel varastati Rae vallas Jüri aleviku lukustama uksega eramust väärisesemeid, rahakott sularaha ja dokumentidega ning telefon. Kahju kokku 1270 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus

4. septembril varastati Pala vallas Pala külas parklas seisnud veoauto Scania kütusepaagist 100 liitrit kütust.

Põlvamaa

Vargus

7. septembril varastati Põlva vallas Kiuma külas talu saunahoonest Samsungi televiisor, Philipsi muusikakeskus ning 2 pudelit alkohoolset jooki. Kahju on 520 eurot.

Tartumaa

Vargused

7. septembril varastati Tartus Riia tänaval asuvas pubis avaldaja rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 124 eurot.

6. septembril üritati Tartus Põhja puiesteel ärandada sõidukit VAZ.

6. septembril varastati Tartus Riia tänaval garaažist avaldaja rahakotist 160 eurot sularaha.

Päästejuhtum

Reede õhtul, 6. septembril kella 21.30 paiku said Lõuna prefektuuri piirivalvurid teate, et Peipsi järvel on abivajav paatkond. Vestlusest järvel olnutega ilmnes, et kaks meest ei saanud enam edasi liikuda, kuna paadi aer oli katki läinud. Mehed andsid piirivalvuritele oma asukoha ligikaudse kirjelduse ning Varnja kordoni piirivalvurid asusid paati otsima. Kella 22.20 ajal abivajajad Koosa jõe suudme lähedalt roostikust ka leiti ning mehed ühes paadiga pukseeriti turvaliselt kaldasse.

Valgamaa

Vargus

7. septembril varastati Valga linnas Raja tänaval asuvast kauplusest 15 Gillette raseerimiskomplekti kogusummas 357 eurot. Isik peeti poes kinni, kaup tagastati kauplusele rikkumata kujul.

Viljandimaa


Omavoliline sissetung

8. septembril sai politsei teate, et Viljandi linnas Tartu tänaval lõhuti maja aken ning naine ja mees sisenesid majja. Isikud peeti kinni ning politsei toimetas 31-aastase naise ja 47-aastase mehe jaoskonda. Majast varastati kotitäis ENE köiteid ja seinakell, mis tagastati omanikule.

Vargus

5. septembril varastati Abja vallas Abja-Paluojas Staadioni tänaval trepikojast kaks jalgratast Peugeot ja Optima Kross. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

Ajavahemikul 28. august kuni 2. september murti Tapal Pihlaka tänaval ehitusplatsil olevasse kuuri, kust varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 715 eurot.

Ajavahemikul 5.-7. september tungiti Kundas Koidu tänaval kortermaja keldrisse ning varastati erinevaid fassaadi struktuurvärve ja kolm rulli armeerimisvõrku. Kahju on 1005 eurot.
7. septembril varastati Rakveres Pikal tänaval asuvast kauplusest 80 eurot sularaha ja mobiiltelefon väärtusega 200 eurot.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

4. septembril avaldas 32-aastane mees, et eelmisel päeval lõi teda tuttav mees Narvas Rahu tänaval jalaga kõhtu, mille tagajärjel sai ta raske tervisekahjutuse.

Vargused

6. septembril varastati Narvas Energia tänava hoovis jalgratas väärtusega 200 eurot.



6. septembri öösel varastati Sillamäel Ranna tänaval garaažiühistu territooriumilt 50 meetrit elektrikaablit. Kahju on 336 eurot.



6. septembril varastas tundmatu mees Vaivara vallas Riigiküla kalmistul 79aastaselt naiselt koti. Kahju on 160 eurot.

Ajavahemikul 6.-7. september varastati Narvas Vaigu tänaval suvilast plasmateler. Kahju on 349 eurot.

7. septembril varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval müügitelgi kõrvalt elektrigeneraator. Kahju on 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehalised väärkohtlemised

7. septembril kella 17.30 paiku löödi Paide vallas Suurpalu külas 34-aastast naist.

7. septembril kella 21.15 paiku löödi Paides Suur–Aia tänaval 16-aastast neiut.

Vargus

6. septembril avastati, et Paides Suur–Aia tänaval on trepikojast varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 293 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

8. septembri öösel tungiti Martna vallas Kasari külas kallale 43-aasele mehele.

Vargused

6. septembril kella 20 paiku varastati Haapsalus Jaama tänaval kaupluses rahakott. Kahju on selgitamisel.

8. septembril kella 4.30 paiku tungiti Ridala vallas Haeska külas majutusasutusse ja varastati puldiga autovõti ning sularaha. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 19-aastase noormehe.
Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

8. septembril kella 4 paiku tungiti Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses kallale 21-aastasele naisele. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 18-aastase neiu.

Kehalised väärkohtlemised

6. septembril kella 9.30 paiku löödi Pärnus Riia maanteel kortermaja koridoris 61-aastast meest.

6. septembril kella 9.30 paiku löödi Pärnus Riia maanteel kortermaja koridoris 63-aastast meest.

8. septembri öösel tungiti Halinga vallas majas kallale 23-aastasele naisele ja 18-aastasele noormehele.

Vargused

6. septembril avastati, et Pärnus Paju tänaval on maja hoovist varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 394 eurot.

6. septembril avastati, et Pärnus Suure–Kuke tänaval on tungitud majja ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 760 eurot.

6. septembril avastati, et Saarde vallas Laiksaare külas on tungitud asutuse abihoonesse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 663 eurot.

Võltsitud maksevahendi kasutamine

4. septembril avastati Pärnus Rüütli tänaval pangakontoris võltsimistunnustega 100-eurone kupüür.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

8. septembril löödi Raplas Välja tänaval 22-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

7. septembril kella 17.30 paiku löödi Märjamaa vallas Valgu külas 49-aastast meest.

8. septembri pärastlõunal löödi Märjamaa alevis Sauna tänaval 47-aastast meest.

8. septembril kella 20.30 paiku löödi Rapla vallas Alus Saaremäe tänaval 16-aastast neiut.

Asja omavoliline kasutamine

7. septembril avastati, et Kohila alevis Põllu tänaval on kasutatud omavoliliselt sõidukit. Kahju on 700 eurot.

Saaremaa

Vargus

6. septembril avastati, et Kuressaares Raudtee tänaval on maja hoovist varastatud sõiduauto Volkswagen. Kahju on 2500 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.