Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Piirivalvurid tabasid salakaubavedaja (2013-09-05 15:08:04)

Eile pidasid Ida prefektuuri piirivalvurid Narva jõel kinni kummipaadi, millest avastati Vene Föderatsiooni maksumärkidega ligi 10 000 sigaretipakki.

4. septembril kella 12 paiku pidas Punamäe kordoni paadipatrull kinni Narva jõel liikunud kummipaadi. Kinnipidamise aluseks oli kahtlus, et paadis võib olla salasigarette.

41aastane mees koos paadiga viidi Punamäe kordonisse kontrollimiseks. Paadist avastati erinevaid Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette ühtekokku 191 740 tükki (9 587 pakki).

Mees peeti kahtlustatavana kinni ja ta suhtes algatati kriminaalmenetlus tubakatoodete käitlemise korra rikkumise eest. Karistusseadustiku järgi saab sellise teo eest rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse. Täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Ida prefektuuri piirivalvebüroo välispiiri teabe talituse piirivalvekapten Jüri Reino sõnul teeb piirivalve igapäevaselt tööd salakaubanduse ennetamiseks ja tõkestamiseks. „Sageli arvavad salakaubavedajad, et pääsevad kontrollist ja neid ei tabata, kuid see ei ole nii. Ei tasu loota, et piirivalvurid ei märka ebaseaduslikku tegevust,“ lisas Reino.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.