Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-09-03 13:27:02)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 64 varavastast kuritegu, neist 51 vargust (7 eluruumidest, 10 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide omamise või tarbimise juhtum. Registreeriti 189 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
3. septembril kella 1 paiku teatati politseile, et Vikerlase tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 26-aastasele mehele.

Vargused
2. septembril teatati politseile, et Vesse tänaval on ettevõtte territooriumilt varastatud kaks kotti vasega. Kahju kokku 3500 eurot.

Ööl vastu 2. septembrit varastati Adamsoni tänaval seisnud autost spordikott, milles olid riided, tahvelarvuti ja muid asju. Kahju kokku 1710 eurot.

2. septembril avastati, et Nõmmel Pärnu maanteel varastati ehitusobjektilt tööriistu. Esialgne kahjusumma 6000 eurot.

Ööl vastu 2. septembrit varastati Kristiines Mustamäe teel seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 9600 eurot.

2. septembril varastati kesklinnas Narva maanteel lukustamata kabinetist sülearvuti. Kahju kokku 1500 eurot.

3. septembri hommikul avastati, et Peterburi teel asuva ettevõtte hoovis seisvatest sõidukitest on varastatud naviseade, videosüsteem, CD-mängija, tööriistu, diislikütust , 200-liitrine tünn mootoriõliga ning muid esemeid. Kahju kokku umbes 3400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
31. augustil sai politsei teate, et Jõgeva vallas Kuremaa alevikus Palamuse teel tülitsevad kaks naist ning väidetavalt on üks naine teist löönud.

Vargus
31. augustil varastati Põltsamaal Kesk tänaval kaupluse eest lukustamata jalgratas Sarda. Kahju on 150 eurot.

Tartumaa

Vargused
3. septembril sai politsei teate, et Tartu linnas Vabaduse tänaval varastati pargis magama jäänud naiselt mobiiltelefon Nokia ja sularaha 55 euro ulatuses. Samas pargis peeti kinni meesterahvas, kelle käest kadunud mobiiltelefon kätte saadi, sularaha ei leitud.

3. septembril murti sisse Ülenurme vallas Reola külas tanklasse ja varastati sigarette. Kahju ning varastatud esemete nimekiri on selgitamisel.

31. augustil varastati Tartus Turu tänaval kohvikus avaldaja mobiiltelefon Sony Xperia P, rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 650 eurot.

31. augustil varastati Tartus Raatuse tänavalt sõiduautost tahvelarvuti IPad. 1. septembril kella 2.00 paiku peatas politsei Jõhvi-Tartu Valga maanteel Mustvee lähistel sõiduauto Opel Vectra. Sõiduki kontrollimisel selgus, et see sõiduk oli samal õhtul Tartus Vaksali tänavalt ärandatud. Samuti leiti sõidukist eelmisel päeval varastatud tahvelarvuti. Seoses nende juhtumitega pidas politsei kinni ning viis arestimajja alkoholijoobes mehe. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmused
2. septembril sai politsei teate, et avaldaja soovis internetiportaali vahendusel osta mobiiltelefoni Samsung Galaxy S2. Ostja tasus müüja arvelduskontole ettemaksuraha, kuid tänaseni ei ole avaldaja saanud soovitud mobiiltelefoni, samuti ei ole müüja tagastanud ettemaksuraha.

2. septembril sai politsei teate, et avaldaja isikuandmeid kasutades on tema nimele tellitud internetikaubamajast kosmeetikatooteid 240 euro ulatuses.

Valgamaa

Kelmus
2. septembril teatati politseile, et avaldaja nimele on tema isikuandmeid kasutades võetud SMS-laenu.

Vargus
2. septembril varastati Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Valga maanteel asuva elamu hoovil seisvast sõiduautost paadimootor, kast kalastustarvetega, kolm spinningut. Kahju on 1155 eurot.

Viljandimaa

Röövimine
1. septembril sai politsei teate, et Viljandi linnas Leola tänaval tungisid kaks meest ja üks naine avaldajale kallale ning võtsid temalt ära 30 euro ulatuses sularaha, mobiiltelefoni ning jaki. Politsei pidas avaldajale kallale tunginud isikud kinni ning toimetas nad jaoskonda, läbiotsimise käigus saadi 56-aastase mehe käest avaldaja mobiiltelefon kätte.

Kehaline väärkohtlemine
1. septembril sai politsei teate, et Viljandi linnas Riia maanteel lõi mees tüli käigus oma elukaaslast.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
Ajavahemikul 27. juuni kuni 2. september varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast keldrist sularaha ning kuldehteid. Kahju on 10 965 eurot.

Ajavahemikul 24.-31. august tungiti Iisaku vallas Tärivere külas eramaja krundile ja varastati jalgratas ning oksapurustaja. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 26.-27. august varastati Jõhvis Vahe tänaval korterist ehteid ja nõusid. Kahju on 2334 eurot.

27. augusti öösel varastati Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvas korteris 36-aastaselt mehelt mobiiltelefon, käekell, korterite võtmeid ja teisi esemeid. Kahju on 160 eurot.

Ajavahemikul 30. august kuni 2. september murti Jõhvi vallas Jõhvi külas garaaži, kust varastati keevitusaparaat ja erinevaid elektrilisi tööriistu. Kahju on 2200 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. september varastati Kohtla-Järvel Rahu tänaval trepikojast kaks jalgratast. Kahju on 450 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. september murti Narva Tiimanni tänaval sõiduautosse VAZ 21063 ja varastati automakk. Kahju on 152 eurot.

2. septembril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses 41-aastase mehe käekotist rahakott koos 3090 euroga.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Vargus
27. augustil avastati, et Kõrgessaare alevis on Näkmani teel maja kõrvalt varastatud puitu. Kahju on 120 eurot.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
1. septembril kella 6 paiku löödi Paides Tallinna tänaval 19-aastast noormeest.

Omavoliline sissetung
2. septembril avastati, et Väätsa vallas Piiumetsa külas on tungitud tallu.

Pärnumaa

Vargused
2. septembril kella 15 ajal varastati Pärnus Papiniidu tänaval kaubanduskeskusest riietusesemeid. Kahju on 95 eurot. Politsei on kahtlustatavana 30-aastase mehe.

29. augustil kella 13.30 paiku varastati Sindis Jaama tänaval kaupluse sisehoovist jalgratas. Kahju on 225 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
1. septembril kella 15 ja 17 vahel kasutati Saarde vallas Tihemetsas Punapargi tänaval omavoliliselt sõiduautot.

Omavolilised sissetungid
Ajavahemikul 29.–30. august tungiti Vändra vallas Vaki külas ettevõtte hoonesse.

2. septembril kella 2 paiku tungiti Koonga vallas Lõpe külas kauplusesse.

Raplamaa

Vargused
2. septembril kella 3 paiku varastati Raplas Tallinna maantee ja Tammemäe tänava ristmikul sidekaableid. Kahju on 270 eurot.

2. septembril peale südaööd varastati Raplas Viljandi maanteel ettevõttest erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus
2. septembril avastati, et Valjala vallas Sakla külas on varastatud põllumajandustehnikat. Kahju on 1000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.