Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-27 11:19:30)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 138 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 1 avaliku korra rasket rikkumist, 72 varavastast kuritegu, neist 61 vargust (6 eluruumidest, 11 sõidukitest), 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 23 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkootikumide vahendamise, 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 386 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 7 isikut).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
26. augustil teatati politseile, et kella 9 paiku rööviti Õismäe tee trollipeatuses 57-aastaselt naiselt kaelakett koos ripatsiga.

Avaliku korra raske rikkumine
26. augustil kella 00.30 ajal teatati politseile, et Viru väljakul asuvas lõbustuskohas tungiti kallale 27-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 23-aastane mees.

Vargused
26. augustil avastati, et Vilmsi tänava korterist on varastatud espressomasin, kaks jalgratast, lauahõbedat, kohver, riideid, ehteid, alkoholi ja sularaha. Kahju kokku vähemalt 5625 eurot.

26. augusti öösel varastati Mere puiesteel seisnud veoki furgoonist elektrilisi tööriistu. Kahju kokku 3000 eurot.

Harjumaa

Vargused
26. augustil avastati, et nädalavahetuse jooksul on Harku vallas Suurupi külas varastatud ehitusobjektilt generaator, vibroplaat ja 5 rulli vasktraati Esialgne kahjusumma 922 eurot.

Ööl vastu 26. augustit varastati Naissaare sadama ajutisest kontorist merebinokkel, kaardimakse terminal ja logiraamat. Kahju kokku vähemalt 300 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Kehaline väärkohtlemine
23. augustil sai politsei teate, et Põlva linnas Ehitajate tänaval tungis alkoholijoobes naine naabrile kallale ja lõi teda mitu korda.

Vargus
23. augustil murti Räpina linnas Apteegi tänaval sisse majja ja varastati rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 23.-26. august murti Põlva linnas Kesk tänaval aknaklaasi lõhkumise teel sisse majja. Kahju ning varastatud esemete nimekiri on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
24. augustil varastati Tartus Mõisavahe tänaval maja eest sõiduauto Citroen Berlingolt esimesed lisatuled ja tulede kandur. Kahju on selgitamisel.

23. augustil varastati Tartus Küüni tänaval avaldajalt rahakott dokumentide ja sularahaga.

Ajavahemikul 22.-24. august varastati Tartus Alasi tänaval maja eest sõiduautolt Hyundai Getz esimesed kaks lisakaugtuld Hella. Kahju on 80 eurot.

Valgamaa

Vargus
26. augustil teatati politseile, et Taheva vallas Laanemetsa külas murti sisse taluhoonesse ja varastati Starmani ja Viasati digiboksid ja Fiskarsi metsalangetuskirves. Kahju on 130 eurot.

Viljandimaa

Vargus
26. augustil varastati Pärsti vallas Tohvri külas pere hoiukohast sularaha 538 euro ulatuses.

Võrumaa

Vargused
Ajavahemikul 21.-23. august varastati Võru linnas Räpina maanteelt maja lukustamata trepikojast jalgratas Trek. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 21.-22. august varastati Haanja vallas Mustahamba külas avaldaja karjamaalt kolm suurt valget lammast ja üks musta värvi tall. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
Ajavahemikul 25.-26. august varastati Vihula vallas Selja jõest Rutja-Karepa silla alt 31 silmutorbikut koos kettide, rõngaste ja lippudega. Kahju on 620 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
23. augustil varastati Narvas Kangelaste tänaval asuvas kaupluses 26-aastaselt naiselt mobiiltelefon väärtusega 150 eurot.

Ajavahemikul 24.-26. august tungiti läbi akna Kohtla-Järvel Järveküla teel hoonesse ja varastati kaks keevitusaparaati ning teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 15.-26. august varastati Kohtla-Järvel Ahtme maanteel veoautost Scania raadiosaatja väärtusega 200 eurot.

Ajavahemikul 25.-26. august varastati Narvas Tiimani tänaval veoautost Daf tööriistu. Kahju on 225 eurot.

Ajavahemikul 23.-26. august varastati Narvas Jõe tänaval majast tööriistu. Kahju on 150 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Kehaline väärkohtlemine
23. augustil kella 18.30 paiku löödi Pühalepa vallas Heltermaa külas 22-aastast meest.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
18. augustil kella 13.30 paiku tungiti Pärnus Riia maanteel korteris kallale 59-aastasele mehele. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 54-aastase mehe.

Vargused
25. augustil avastati, et Pärnus Rüütli tänaval on varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 200 eurot.

26. augustil avastati, et Pärnus Kilgi tänaval on kortermaja koridorist varastatud kolm jalgratast ning kolm rattalukku. Kahju on 705 eurot.

26. augustil kella 00.30 paiku varastati Pärnus Suure–Jõe tänaval ettevõtte territooriumilt sõiduauto selles olevate erinevate esemetega. Kahju on 800 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
26. augustil kella 1.45 paiku löödi Raplas Pargi tänaval majas 28-aastast ja 27-aastast naist.

Vargused
25. augustil avastati, et Kohila vallas Pahkla külas on ettevõtte territooriumilt varastatud mootorsaag. Kahju on 735 eurot.

25. augustil avastati, et Kohila vallas Mälivere külas on varastatud puitu. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
26. augustil kella 17 ja 20.45 vahel tungiti Märjamaa vallas Orgita külas toitlustusasutusse.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
23. augustil kella 23.25 paiku tekitati Muhu vallas Nõmmküla külas meelelahutusüritusel kehavigastusi 45-aastasele mehele.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.