Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-08-26 17:12:05)

Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 238 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 4 röövimist, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 147 varavastast kuritegu, neist 110 vargust (4 eluruumidest, 30 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 15 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 ja sai vigastada 18 inimest. Tabati 43 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 11 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 719 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 8 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 6 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 5 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 1 merereostus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
Politseile teatati, et 25. augustil kella 00.30 paiku rööviti Gonsiori tänaval maa-aluses jalakäijate tunnelis 33-aastaselt mehelt hõbedane kaelakett.

25. augustil kella 19 ajal teatati politseile, et Kivila tänaval rööviti 69-aastaselt naiselt kõrvarõngad.

Avaliku korra raske rikkumine
24. augustil kella 2.50 ajal teatati politseile, et Vabaduse väljakul asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 26-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
23. augustil kella 21.45 paiku teatati politseile, et Linnamäe tee lõbustusasutuses tungiti kallale baaridaamile. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 38-aastane naine.

23. augustil kella 22.30 ajal teatati politseile, et Järveotsa tee korteris tungiti kallale 56-aastasele naisele.

24. augustil kella 2.15 ajal teatati politseile, et Müürivahe tänaval tungiti kallale 32-aastasele mehele.

24. augustil kella 4.40 ajal teatati politseile, et Roosikrantsi tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 30- ja 29-aastasele naisele.

24. augustil kella 6.20 ajal teatati politseile, et Prii tänava majas tungiti kallale 27-aastasele mehele.

24. augustil kella 10.40 paiku teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 22-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 48-aastane mees.

24. augustil kella 15.45 paiku teatati politseile, et Randla tänava korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 64-aastane mees.

24. augustil kella 18 paiku teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti terariistaga kallale 73-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 45-aastane mees.

24. augustil kella 18.15 ajal teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 51-aastane mees.

24. augustil kella 22.30 paiku teatati politseile, et Sõle tänaval tungiti kallale 39-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 49-aastane mees.

25. augustil kella 19.20 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 44-aastane mees.

25. augustil kella 21.55 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiesteel tungiti bussipeatuses kallale 37-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

25. augustil teatati politseile, et kella 21.30 ajal tungiti Sõle tänaval tüli käigus kallale 37-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

26. augustil kella 1.20 ajal teatati politseile, et Meeliku tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 55-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 23. augustit varastati Pronksi tänavale pargitud kahest autost sukeldumisvarustust kokku 13030 euro väärtuses.

24. augusti öösel varastati Regati puiestee hotellitoast klientidelt rahakotid, telefon ja dokumendid. Kahju kokku 2680 eurot.

Ööl vastu 24. augustit varastati Karu tänaval seisnud autost mp3 mängija, naviseade, CD-plaadid koos hoidjaga, matkavarustust ja riideid. Kahju kokku 1440 eurot.

24. augustil varastati Tuukri tänavale pargitud matkabussist on varastatud sülearvuti, fotoaparaat koos objektiiviga, väline kõvaketas, riideid, dokumente ja muid esemeid. Kahju kokku ligikaudu 6920 eurot.

24. augustil varastati Sadama tänaval seisnud matkabussist raadio, fototehnikat, seljakott, matkatarbeid, toitu, alkoholi ja muid esemeid. Kahju kokku 2618 eurot.

24. augustil varastati Rannamäe teel seisnud mikrobussist sülearvuti, fototehnikat ja muid esemeid. Kahju kokku 1200 eurot.

25. augustil avastati, et Liivoja tänaval seisnud auto pagasiruumist on varastatud kaks sülearvutit, vöökott dokumentidega, nahkjakk koos võtmetega ning muid asju. Kahju kokku 1050 eurot.

Ööl vastu 25. augustit varastati Mere puiesteel seisnud matkaautost sülearvuti, tahvelarvuti, fotoaparaat, kaks telefoni, e-luger, mälukaarte, mälupulki, naviseade, jalatseid ja muid esemeid. Kahju kokku 3600 eurot.

25. augustil varastati Rannamäe teel seisnud matkabussist kaks telefoni, sülearvuti koos kotiga ja naviseade. Kahju kokku 1090 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile teatati, et 23. augusti kesköö paiku tungiti Maardus Langu tänava korteris kallale 62-aastasele naisele.

24. augustil kella 15 paiku teatati politseile, et Maardus Kallasmaa tänava korteris tungiti terariistaga kallale 33-aastasele mehele. Kahtlustatavatena toimetati politseijaoskonda 34-aastane mees ja 30-aastane naine.

24. augustil kella 18.20 paiku teatati politseile, et Maardus Kütte tänava maja hoovis rünnati kakluse käigus 22-aastast meest terariistaga. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees. Samuti toimetati politseijaoskonda 24- ja 21-aastane mees, kes olevat kallale tunginud terariistaga rünnanud mehele.

24. augustil kella 21 ajal teatati politseile, et Saue linna eramus tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 34-aastane mees.

24. augustil kella 23.30 paiku teatati politseile, et Sauel Tule tänaval tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustavana toimetati politseijaoskonda 33-aastane mees.

Politseile teatati, et 24. augustil kella 23.45 paiku tungiti Rae vallas Peetri aleviku korteris kallale 27-aastasele naisele.

Politseile teatati, et 25. augustil kella 5.30 ajal tungiti Kose vallas Kose-Ristil kallale 47-aastasele mehele.

Vargused
23. augustil teatati politseile, et Raasiku vallas Aruküla aleviku eramust varastati kaks laste krossimootorratast, sülearvuti ja kohver tööriistadega. Kahju kokku 7200 eurot.

23. augustil avastati, et Kuusalu vallas Pedaspea külas on talust varastatud kööginõusid, digiboks, veekeetja ja laudlina.

24. augustil varastati Anija vallas tee äärest jalgratas. Varguses kahtlustatavana peeti hiljem kinni 51- ja 52-aastane mees.

24. augustil avastati, et Saue vallas Laagri alevikus on kahest veokist varastatud naviseade ja kütust. Kahju kokku umbes 1650 eurot.

25. augusti öösel varastati Kose vallas kolmest ekskavaatorist kokku umbes 450 liitrit kütust.

Ööl vastu 25. augustit varastati Paldsikis Meriküla teel seisnud autolt neli ratast. kahju kokku 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Omavoliline sissetung
Ööl vastu 25. augustit murti Jõgeva vallas Kuremaa alevikus sisse lukustamata korterisse ja varastati televiisori ja digiboksi vaheline kaabel, sularaha ja erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Omavoliline sissetung
24. augustil murti Räpina vallas Võõpsu alevikus sisse elumajja. On selgitamisel, kas midagi varastati.

Tartumaa

Vargused
26. augustil teatati politseile, et Tartus Kaunase puiesteel on katki löödud sõiduautost Volkswagen Passat aknaklaas ja varastatud on autoraadio. Kahju on selgitamisel.

26. augustil teatati politseile, et Tartus Anne tänaval on katki löödud sõiduauto Volkswagen Passati aknaklaas ning varastatud on autoraadio. Kahju on selgitamisel

24. augustil murti sisse Tartu linnas Gildi tänaval sõiduautosse Cadillac Escalade, varastati sõidukis olnud ID-kaart ja sularaha. Kahju selgitamisel.

24. augustil murti Tartu linnas Laial tänaval sisse korterisse ja varastati kaks sülearvutit Lenovo Thinkpad, sülearvuti Asus Zenbook, fototehnikat, kolm Ipodi. Varastatud asjade nimekiri ja kahju on selgitamisel.

22. augustil varastati Tartus Jakobi tänaval trepikojast lukustatud jalgratas Scott Sportser 50. Kahju on 450 eurot.

Ajavahemikul 19.-22. august varastati Tartumaal Kallastel Võidu tänavalt maja hoovist paadimootor Honda. Kahju on 2500 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
25. augustil sai politsei teate, et Tartus Vanemuise tänava parklas on avaldaja sõiduauto Volkswagen Golfi aken katki löödud ning lõhutud on süüteluku juhtmed.

Kehaline väärkohtlemine
25. augustil sai politsei teate, et Vara vallas Vara külas lõid alkoholijoobes isikud noormeest. Avaldaja sõnul oli noormees kommenteerinud lööja käitumist, mille peale mees teda kägistas ning lõi. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas kainenema. Noormehele andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 24. augustit tungiti sisse Tartus Puiestee tänaval asuvasse hoonesse. Varastatud asjade nimekiri ja kahju on selgitamisel.

Kelmused
21. augustil teatati Tartus elavale naisele, et tema lähedane on põhjustanud avarii ning probleemide lahendamiseks nõuti naiselt sularaha, 5000 eurot, mille isik samal päeval ka kelmile üle andis. Tegu on kelmidega ning petuskeemiga. Avaldaja lähedane ei ole avariid põhjustanud.

19. augustil tasus avaldaja teise isiku pangakontole 200 eurot ettemaksuks sõiduauto Audi A8 eest, mida ta osta soovis. Hiljem taganes müüja sõiduauto müügist, kuid raha müüja avaldajale tagasi maksnud ei ole ning ka kontakti müüjaga enam saada võimalik ei ole.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 23. augustit murti Puka vallas Kähri külas sisse garaaži ja varastati töövõtmete komplekt Hanesmann ja 250 liitrit diisli kütust kanistrites. Kahju on 519 eurot.

Muu
25. augustil sai politsei teate, et Valga linnas Kuperjanovi tänava raudtee ülesõidust umbes 1 kilomeeter eemal on raudteele pandud traktori tagarehv, millele reisirong otsa sõitis. Rongil tekkis otsasõidu tagajärjel õhusüsteemi leke. Inimesed vigastada ei saanud.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ööl vastu 22. augustit varastati Tapal Hommiku puiesteel sõiduki Volkswagen Transporter kastist 160 liitrit diislikütet ning kabiinist mootorsaag. Kahju on 708 eurot.

Ajavahemikul 23.-24. august tungiti Rakveres Kuke tänaval eramusse ja varastati kuldehteid, sülearvuti, televiisor ning meestejalatseid. Kahju on 1073 eurot.

Omavoli
Ööl vastu 25. augustit ärandati Kundas Pargi tänaval maja juurde pargitud sõiduauto Mazda, mis leiti surnuaiast avariilisena.

Ida-Virumaa

Röövimine
24. augustil kella 23.30 paiku tungisid kaks seni kindlaks tegemata noormeest Narvas Tallinna maanteel kallale 44-aastasele mehele ja peksid teda jalgadega. Seejärel rööviti kannatanult mobiiltelefon, dokumendi- ja rahakott. Kahju on 390 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 20.-23. august varastati Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval keldrist jalgratas väärtusega 169 eurot.

Ajavahemikul 22.-23. august murti Vokas Tiigi tänaval majakeldrisse ja varastati neli velge koos rehvidega, välisvalgusti koos juhtmega, neli kojameest ning kaks komplekti puutööfreesi lõiketerasid. Kahju on 400 eurot.

23. augustil murti Lüganuse alevikus Kiviõli teel garaaži ja varastati mopeed, muruniiduk, aiakäru ning 10 liitrit bensiini. Kahju on 1565 eurot.

23. augustil kella 21 ajal murti Narvas Tallinna maanteel kaubanduskeskuse kellaparandusse ja lõhuti vitriin, millest varastati kuus käekella. Kahju on 165 eurot.

Ajavahemikul 22.-24. august tungiti läbi lõhutud katuse Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval garaaži ja varastati laadimisseade ning tolmuimeja. Kahju on 50 eurot.

Ajavahemikul 24.-25. august murti Narvas Kerese tänaval sõiduautosse Renault ja varastati automakk ning vihmavari. Kahju on 85 eurot.

24. augustil varastati Jõhvis Raudtee tänaval pargipingile magama jäänud 26-aastaselt mehelt sülearvuti, mobiiltelefon, prillid ja teisi esemeid. Kahju on 600 eurot.

24. augustil tungiti läbi akna Sillamäel Rumjantsevi tänaval korterisse, kust varastati tahvelarvuti, teler, 20 eurot ja teisi esemeid. Kahju on 854 eurot.

24. augustil varastati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval laada ajal kaubatelgist naiste sulgjope väärtusega 250 eurot.

24. augustil tungiti Narvas Suur-Aguli tänaval sõiduautosse Volkswagen, kust varastati metallidetektor, kott, rahakott, dokumente ja raha. Kahju on 290 eurot.

24. augustil varastati Jõhvis Kaasiku tänaval majatrepikojast jalgratas väärtusega 160 eurot.

24. augustil varastati Kohtla-Järvel Pärna tänaval maja akna all seisnud jalgratas väärtusega 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
24. augustil avastati, et Ridala vallas Kolila külas on tungitud talu abihoonesse ja varastatud mootorratas. Kahju on 100 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
23. augustil kella 17.40 paiku löödi Pärnus Kooli tänaval korteris 66-aastast naist.

22. augustil löödi Vändra alevis Carl Robert Jakobsoni tänaval 61-aastast meest.

Vargused
25. augustil kella 6 ja 12 vahel varastati Pärnus Anton Hansen Tammsaare puiesteel fotoaparaat ja rahakotist sularaha. Kahju on 420 eurot.

24. augustil avastati, et Pärnus Eha tänaval on majutusasutuses varastatud mobiiltelefon. Kahju on 339 eurot.

22. augustil avastati, et Pärnus Lootsi tänaval on varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 245 eurot.

19. augustil avastati, et Vändra alevis uuel tänaval on tungitud ettevõtte hoonesse ning varastatud juhtmeid. Kahju on selgitamisel.

Omavolilised sissetungid
23. augustil avastati, et Tori vallas Randivälja külas on tungitud kirikusse.

23. augustil tungiti Pärnus Karjamaa tänaval korterisse ja varastati mobiiltelefon. Kahju on 30 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
25. augusti südaööl löödi Kohila vallas Urges 42-aastast meest.

25. augustil kella 5 ajal löödi Raplas kauba tänaval meelelahutusasutuse läheduses 27-aastast meest.

Vargused
25. augusti öö jooksul avastati, et Kohilas Tööstuse tänaval on varastatud puitu. Kahju on selgitamisel.

19. augusti õhtul varastati Kehtnas Viljani tänaval mobiiltelefon, pangakaart ning sularaha. Kahju on selgitamisel.

21. augustil avastati, et Raplas Savi tänaval on majast varastatud jalgratas. Kahju on 65 eurot.

Omavoliline sissetung
25. augustil avastati, et Märjamaa vallas Orgita külas on tungitud hoonesse.

Saaremaa

Otsingu- ja päästetööd
25. augustil kella 11.55 paiku sai politsei teate, et Ventspilsist Peterburi suundunud purjejaht on Soegnina läheduses kividele sõitnud. Pardal kaks reisijaht, oht eludele puudus. Sündmuskohale suundus piirivalvelaev. Kella 12.55 paiku teatati purjelaevalt, et alus sai lainete abil kividelt lahti, vigastused puuduvad ning jätkatakse teekonda Peterburi.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.