Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-23 13:50:08)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 58 varavastast kuritegu, neist 47 vargust (3 eluruumidest, 8 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 20 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 269 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 2 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
22. augustil kella 15.40 ajal teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel rööviti 57-aastase naise kaelast kuldkett.

Vargused
Ööl vastu 22. augustit varastati Õismäe teel seisnud sõiduautolt Audi esistange koos numbrimärgiga. Kahju kokku 1200 eurot.

22. augustil varastati vanalinnas turistilt fotokott, milles oli fotoaparaat koos objektiiviga ning muid esemeid. Kahju kokku 1502 eurot.

23. augusti varahommikul varastati Linnu teel seisnud autost arvuti. Kahju kokku vähemalt 1000 eurot.

Harjumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
22. augustil kella 9.30 ajal tungiti Nissi vallas Riisiperes kallale kahele politseinikule, kes pidasid kinni alevikus ringisõitnud joobekahtlusega autojuhti. Kahtlustatavatena peeti kohapeal kinni ja toimetati politseijaoskonda 34- ja 30-aastane mees.

Vargus
23. augustil kella 2.30 ajal prooviti varastada Keilas Haapsalu maanteel seisnud sõiduautot VAZ. Pealtnägija pidas sündmuskohal kinni ja politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 17-aastase noormehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
20. augustil varastati Tartus Narva maanteel asuvas ööklubis avaldaja mobiiltelefon Sony Xperia Acros. Kahju on 400 eurot.

19. augustil varastati Tartus Roosi tänava korterist sülearvuti Asus X510A koos sülearvutikotiga. Kahju on 398 eurot.

18. augustil sai politsei teate, et kuu jooksul varastati Nõo vallas Nõgiaru külas asuvalt remonditöökoja territooriumilt traktori jagaja, rotaator ja kaks haaratsit. Kahju on 2438 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
22. augustil sai politsei teate, et Tartus Uuel tänaval löödi avaldajat kahe meesisiku poolt katkise pudeliga vastu kätt.

Valgamaa

Vargused
22. augustil varastati Õru vallas Priipalu külas garaažist ketaslõikur ja kaks pikendusjuhet. Kahju on selgitamisel.

21. augustil varastati Otepää vallas Vana-Otepää külas talu soojakust mootorsaag Husqvarna, naelapüstol, kolm Makita akutrelli, kaks akulaadijat, Makita tiigersaag, Makita ketassaag, üherattaline ehituskäru. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
22. augustil murti Valgas J. Kuperjanovi tänaval sisse alajaama ning lülitati elekter välja. Kahju on selgitamisel.

21. augustil murti Helme vallas Taagepera külas sisse lossi. Esialgsetel andmetel midagi varastatud ei ole.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
13. augustil varastati Vihulas mõisa puukuurist kaks mootorsaagi ja arvutikõlarid. Kahju on 660 eurot.

Ööl vastu 20. augustit varastati Haljala vallas Essu külas mesilastarust 10 meekärjeraami koos meega. Varguse tagajärjel hävines mesilaspere. Kahju kokku on 200 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 1.-21. august murti Kohtla-Järvel Õpetajate tänaval asuva maja keldriboksi ja varastati jalgratas. Kahju on 365 eurot.

Ajavahemikul 19.-21. august varastati Narvas Võsa tänaval aiandusühistu Višnja majast sülearvuti. Kahju on 150 eurot.

22. augustil tungiti läbi akna Kohtla-Järvel Keskallee tänaval korterisse ja varastati spordikott, jalanõusid, mobiiltelefon, dokumente ning teisi esemeid. Kahju on 300 eurot.

Asja rikkumine
22. augusti öösel avastas omanik, et Narvas Partisani tänaval põleb tema sõiduauto Daewoo Rexton. Tulekahjustusi sai veel kaks kõrvalasuvat sõiduautot. Omanik hindab tules hävinud sõiduauto väärtuseks 6000 eurot. Sündmuse asjaolud on veel täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Röövimine
22. augustil kella 1 paiku löödi Paides Pärnu tänaval majutusasutuse läheduses kahte 20-aastast noormeest ning varastati rahakott sularahaga ning mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

Vargused
21. augustil kella 5 paiku varastati Imavere vallas Imavere külas sõidukist kütust. Kahju on 134 eurot.

13. augustil kella 9 ja 14 vahel varastati Paides Keskväljaku tänaval kauplusest tualettvesi, jope ning kõrvarõngad. Kahju on 80 eurot.

Pärnumaa

Vargus
22. augustil avastati, et Surju vallas Metsaääre külas on tungitud kõrvalhoonetesse ja varastatud erinevaid metallist esemeid. Kahju on 715 eurot.

Omavoliline sissetung
15. augustil kella 10.30 ajal tungiti Kilingi–Nõmmes Kiriku tänaval kinnistule.

Raplamaa

Vargus
22. augustil avastati, et Kehtna alevikus Nooruse tänaval on tungitud garaaži ja varastatud trimmer ning mootorsaag. Kahju on 441 eurot.

Saaremaa


Kehaline väärkohtlemine
10. augustil kella 4.10 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuse ees 19-aastast noormeest.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.