Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-22 13:17:15)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 4 röövimist, 67 varavastast kuritegu, neist 54 vargust (3 eluruumidest, 8 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 328 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 14 välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Tapmine
21. augustil kella 17.45 ajal teatati politseile, et Punase tänava korteris tapeti 61-aastane naine. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 38-aastane mees.

Röövimised
21. augustil teatati politseile, et kella 4 paiku rööviti Viru tänava lõbustusasutuses 36-aastaselt mehelt sularaha ja telefon.

21. augustil kella 18 ajal teatati politseile, et Ristiku tänaval rööviti 48-aastaselt mehelt kuldkett. Asjaolude kontrollimiseks peeti hiljem kinni 32-aastane mees.

Kehaline väärkohtlemine
21. augustil teatati politseile, et kella 1 paiku tungiti Vana-Posti tänaval kallale 33-aastasele mehele.

Vargused
20. augustil varastati kesklinnas Pärnu maanteel korterist sülearvuti, fotoaparaat, statiiv, kõlar, kõrvaklapid ja dokumente. Esialgne kahjusumma 1300 eurot.

21. augustil avastati, et Lille tänaval varastati ehitusjärgus majast kaks perforaatorit, kaks ketassaagi ja tumerohelist värvi. Kahju kokku 2330 eurot.

Harjumaa

Vargus
Ööl vastu 21. augustit varastati Kiili alevis asuvast töökojast plasmalõikur, keevituskomplekt, keevitusseade, ketaslõikureid ja muid tööriistu. Esialgne kahjusumma 8950 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
Ööl vastu 21. augustit varastati Põltsamaa vallas Umbusi külas kinnistult kaubiku kaubaruumist 200 liitrit diisli kütust ja neli 25-liitrist kanistrit õliga. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 19. august – 21. august murti Pajusi vallas Tapiku külas sisse talu kartulihoidlasse ning varastati 800 liitrit diislikütust, survepesur Kärcher, pea- ja taskulamp, kolm 250-liitrist plastvaati ja kolm vasest sisuga pikendusjuhet. Kahju on 2077 eurot.

Tartumaa

Vargused
21. augustil varastati Tartus Nõva tänava maja keldrist jalgratas Mongoose Subject. Kahju on 300 eurot.

Ööl vastu 20. augustit varastati Tartus Mõisavahe tänava korterist sülearvuti Dell Inspirion Switch. Kahju on 600 eurot.

Ajavahemikul 18. august - 20. august varastati Tartu linnas Lemmatsi tänava korterist hirvega 5-kroonine, 2 tsaariaegset kuldmünti, erinevaid kuld- ja hõbeehteid, kullatud ja hõbetatud lusikate komplektid, kuld ja hõbe serviise, alkohoolseid jooke, kaks Samsungi televiisori pulti ja telekajalg. Kahju on 4640 eurot.

18. augustil ärandati Tartus Puiestee tänava parklast tumepruuni värvi sõiduauto VAZ-2103. Sõidukis oli lisaks ka paadi kütuse etteandepump, mobiiltelefon ja kruvikeerajate komplekt. Kahju on 1063 eurot.

17. augustil varastati Tartus Selleri tänava maja trepikojast lukustamata naiste pruuni värvi linnaratas Panther Sophy. Kahju on 274 eurot.

Kelmus
20. augustil nõuti Tartu linnas Lääne tänaval avaldajalt tema lähedase poolt avarii põhjustamise eest 950 eurot, mille avaldaja samal päeval kelmile ka üle andis. Tegu on kelmidega ning petuskeemiga, avaldaja lähedane ei ole avariid põhjustanud.

Omastamine
17. augustil omastati Tartus Turu tänaval asuvas kaupluses avaldajale kuuluv mobiiltelefon LG Optimus L7. Kahju on 199 eurot.

Viljandimaa

Vargus
19. augustil varastati Viiratsi vallas Uusna küla tootmishoonest kipsitõstuk, akutrellid ja teisi tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 20. augustit murti Misso vallas Põnni külas sisse taluhoonesse ja varastati 20 liitrit diislikütust, vana aku, nõusid, riideesemeid ja raadio. Kahju on 200 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
19. augustil sai politsei teate, et Võru linnas Tamula järve kaldal löödi avaldajat jalgadega pähe ja rindkeresse.

16. augustil sai politsei teate, et Võru linnas Koidula tänava ööklubi ees tänaval löödi avaldajat rusikaga näkku ning suruti vastu kiviseina ning löödi veel kord rusikaga näkku.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
16.augusti hommikul varastati Jäneda-Rakvere liinibussis reisijalt mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.

Ajavahemikul 19.-21. august tungiti läbi akna Tamsalus Ääsi tänaval garaaži ja varastati elektrikeevitusaparaat, kaks komplekti võtmeid ning väike grill. Kahju 320 eurot.

21. augustil avastas peremees, et Tapa vallas Nõmmkülas avatud laudast on kadunud ligikaudu 110 kilo kaaluv nuumsiga. Vargusega tekitati kahju 400 eurot.

Ajavahemikul 20.-21. august murti Tapal Ambla maanteel toitlustuskohta, kust varastati sularaha ja erinevaid alkohoolseid jooke. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 16.-19. august varastati Vaivara vallas Auvere külas ettevõtte kinniselt maa-alalt võtmetekomplekt, ketas- ja kaablilõikur. Kahju on 350 eurot.

Ajavahemikul 20.-21. august murti Narvas Daumani tänaval garaažiboksi ja varastati jalgratas, keevitusaparaat ning ketaslõikur. Kahju on 1430 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
20. augustil kella 4 ajal tungiti Türil Väike–Pärna tänaval kallale 17-aastasele neiule.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
22. augustil kella 2 ajal löödi Haapsalus Nurme tänaval 22-aastast meest.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
11. augustil kella 19.30 paiku löödi Pärnus Riia maanteel 63-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 34-aastase mehe.

Vargus
21. augustil varastati Pärnus Pärnu rannas mobiiltelefon ja fotoaparaat. Kahju on 400 eurot.

Raplamaa

Vargus
20. augustil avastati, et Vigala vallas Vana–Vigala külas Jaama tänaval varastati rahakott isiklike dokumentidega. Kahju on 150 eurot.

Omavoliline sissetung
21. augustil avastati, et Märjamaa vallas Valgu külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonesse ning varastatud veepaak. Kahju on 40 eurot.

Saaremaa


Vargus
20. augustil avastati, et Kuressaares Kaare tänaval on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 338 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.