Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tähtveres avatakse discgolfi park (2013-08-22 11:41:10)

Reedel, 23. augustil kell 18.30 avatakse Tartus Tähtvere dendropargis discgolfi park.

Uue sportimiskoha rajas Tartu linn koostöös kohalike discgolfi harrastajatega. 18 korviga discgolfi park on avatud kõigile huvilistele, mängimiseks vajalikke kettaid saab laenutada Tartu laululava infolauast.
"Aastaringselt mängurõõmu pakkuv discgolfi park annab võimaluse nii tõsiseks treenimiseks kui ka üheskoos kaaslastega mõnusaks ning tervislikuks ajaveetmiseks. Loodan, et võimalused Tartus uut spordiala harrastada võetakse rõõmuga vastu ning üha rohkem tartlasi leiab oma tee Tähtvere spordiparki ja dendroparki," ütles Tartu linna poolt pargi rajamist eestvedanud abilinnapea Raimond Tamm.

Peale pargi avamist toimub esimene võistlus, kus võisteldakse kolmes kategoorias: mehed, naised ja masters (sünniaasta 1973 ja varem). Auhinnad saavad kõigi kategooriate esikolmikud, noorim osavõtja ja parim juunior. Võistlusele saab registreeruda kohapeal kell 17–18, eelregistreerimine meiliaadressil discgolf@evolution.ee või SMSi teel telefonil 5347 0913. Võistlejate koosolek ja raja tutvustus algab kl 18, võistlus toimub peale avatseremooniat.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 22.08.2013 pressiteade




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.