Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esmaspäevast alustab tööd linnugripi infotelefon 1676 (2006-03-10 12:46:16)

 

Alates esmaspäevast, 13. märtsist alustab Põllumajandusministeeriumis tööd tasuta linnugripi infotelefon 1676, kuhu saab teatada surnud lindudest ja esitada linnugripi teemalisi küsimusi.

Telefon on helistajatele tasuta ja avatud tööpäeviti kell 09.00 – 18.00. Väljaspool infotelefoni tööaega saavad inimesed jätta oma küsimused ja teated automaatvastajale või esitada oma küsimus läbi linnugripi infolehekülje www.linnugripp.ee. Massilise lindude suremuse korral peaksid inimesed ühendust võtma kas kohaliku veterinaarkeskusega või helistama hädaabinumbril 112.

Alates 06. märtsist on avatud infoleht www.linnugripp.ee, mida on külastatud üle 10 000 korra. Eilsest on lehekülastajatel võimalus esitada linnugripi teemalisi küsimusi ka interneti kaudu. Tänaseks on kirjalikult vastatud 14-le küsimusele.

Käesolevast nädalast võib kaubanduskeskustest saada toiduhügieeni põhimõtteid tutvustavaid infolehti “Toiduohutuse viis võtit”, kus on kirjas soovitused, kuidas saab hoiduda lindude gripist ja teistest nakkushaigustest.

Järgmisel nädalal jõuavad lugejateni kolme venekeelse ja kolme eestikeelse ajalehe vahel täiendatud trükis “Lindude gripp.”

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 10.03.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.