Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-21 14:52:31)

Kahe ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 134 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 89 varavastast kuritegu, neist 76 vargust (10 eluruumidest, 17 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 33 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 556 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik), 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
21. augustil teatati politseile, et kella 5 paiku rööviti Pae tänaval 43-aastaselt mehelt telefon.

Kehalised väärkohtlemised
19. augustil kella 19 ajal teatati politseile, et Kopli tänava korteris tungiti kallale 17-aastasele noormehele. Asjaolude kontrollimiseks toimetati politseijaoskonda 44-aastane mees.

20. augustil kella 11.45 ajal teatati politseile, et Pikri tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

20. augustil kella 12.30 paiku teatati politseile, et Mahtra tänava korteris tungiti tüli käigus kallale 76-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 42-aastane mees.

20. augustil kella 18 ajal teatati politseile, et Virmalise tänava korteris tungiti kallale 40-aastasele naisele.

Politseile teatati, et 20. augustil kella 21.45 ajal tungiti lauluväljakul kallale 27-aastasele mehele.

21. augustil kella 3.55 ajal teatati politseile, et Pirita teel tungiti tüli käigus kallale 36-aastasele mehele. Politseipatrull toimetas kahtlustatavatena jaoskonda 65- ja 24-aastase mehe.

21. augustil kella 3.35 ajal teatati politseile, et Vana-Posti tänava hotellitoas tungiti kallale 21-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 24-aastane mees.

Vargused
20. augusti öösel varastati Randla tänaval seisnud autost naviseade ning kott, milles oli kaks komplekti II maailmasõja aegse Saksa sõjaväevormi koopiat. Esialgne kahjusumma on 4640 eurot.

21. augusti öösel varastati Põhja puiesteele pargitud autost kaks seljakotti, milles olid sülearvuti, fotoaparaat koos objektiivide ja muude fototarvikutega ning dokumendid. Kahju kokku 2610 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
19. augustil kella 13 ajal teatati politseile, et Maardus Uus-Muuga tänaval tungiti kallale 38-aastasele mehele.

20. augustil kella 00.40 ajal sai politsei teate, et Nissi valla majas tungiti kallale 60-aastasele mehele. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseijaoskonda 49-aastane mees.

20. augustil kella 20.40 ajal teatati politseile, et Maardus Kallasmaa tänava majas tungiti kallale 38-aastasele mehele. Kahtlustatavatena toimetati politseijaoskonda 36- ja 64-aastane mees.

Vargused
19. augustil avastati, et Paldiskis Põllu tänaval asuvast garaažist on varastatud tööriistu, kõlarid ja vaskkaablit. Kahju kokku vähemalt 100 eurot.

19. augustil avastati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus varastati kioskist õlut ja siidrit. Kahjusumma on täpsustamisel.

19. augustil avastati, et Kiili vallas asuvalt krundilt on varastatud erinevaid tööriistu, seadmeid ja muid metall-esemeid ning registreerimata ja katkine veok Scania. Kahju kokku umbes 10000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
18. augustil sai politsei teate, et Saare vallas Pällu külas lõhkus agressiivne ja joobes mees ära oma sõiduauto ukseklaasi ja aknaklaasi. Lisaks lõi joobes mees teisele rusikaga näkku ning rüseluse käigus naisega tõmbas tema särgi katki. Agressiivne isik toimetati patrullpolitseinike poolt kainenema. Rusikaga näkku saanud mehele andsid meedikud kohapeal esmaabi.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 18. augustit varastati Tartu vallas Vahi alevikus Pärna alleel korterist sülearvuti HP Paviljon koos sülearvuti kotiga, Elioni seljakott, mälupulk, kõrvaklapid ning külmkapist varastati erinevaid toiduaineid. Kahju on 761 eurot.

Ajavahemikul 15. august – 16. august varastati Tartu vallas Metsanuka külas talu kõrvalhoonest muruniiduk Stiga Esrate, akutrell AEG koos puuride ja otsikute komplektiga. Kahju on 1100 eurot.

Valgamaa


Röövimine
16. augustil sai politsei teate, et Valga linnas Sepa tänaval lõid kaks meest tänaval kõndinud naist, mille tagajärjel naine kõnniteele maha kukkus. Mehed võtsid naiselt ära käekoti, kus sees oli rahakott, isiklikud dokumendid ning sularaha. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
18. augustil teatati politseile, et Valga linnas Paju tänava korteris ründas mees voodis magavat naist. Mees kägistas ning lõi korduvalt naist käega näkku. Lõpuks vabastas mees naise oma haardest ning lahkus korterist.

Viljandimaa

Vargused
17. augustil murti Viljandi linnas Väike-Turu tänaval ning Vabaduse platsil lahti avalike tualettide rahaautomaadid. Kahju on 60 eurot.

16. augustil varastati Suure-Jaani vallas Kootsi küla maja hoovist mootorsaag, 5 liitrit bensiini ning raadio. Kahju on selgitamisel.

15. augustil varastati Suure-Jaani vallas Jaska külas talu hoovilt sõiduauto järelhaagis Tikitreiler . Kahju on 400 eurot.

Võrumaa

Vargus
19. augustil teatati politseile, et eelmise kuu algusest kuni tänaseni on Võru vallas Meeliku külas talu magamistoast varastatud kuldkett ning kullast abielusõrmus. Kahju on 250 eurot.

17. augustil varastati Haanja vallas Hulaku külas aidast murutrimmer Husqvarna 533RS. Kahju on selgitamisel.

17. augustil teatati politseile, et viimase nädala jooksul varastati Varstu vallas Liguri küla talumajast antiikne tool. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 16.august – 17. august varastati Lasva vallas Kääpa külas talu juures asuvast tööriistakuurist AS Cramo tihendaja, kompressor Mecafer, Makita ja Boschi lõikekäiad, Makita akutrell, elektriline Makita käsisaag ning muid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Tapmine
18. augustil kell 5.36 avastati Rakveres Koidula tänava läheduses asuvast pargist 35-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Samal päeval võeti kuriteos kahtlustatavatena kinni 29- ja 41-aastane mees, kes esmaspäeval võeti vahi alla. Mehed olid omavahel tuttavad.

Vargused
Ajavahemikul 16.-17. august tungiti Rakveres Malmi tänaval eramusse ning varastati 40 eurot. Ukseklaasi lõhkumise ja vargusega tekitati kahju 140 eurot.

Ajavahemikul 18.-19. august tungiti Tamsalus Raudtee tänaval gaasikonteinerisse ja varastati gaasiballoone väärtusega 227 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 15.-20. august lõhuti Narvas Joala tänaval sõiduautol Ford aknaklaas ja varastati tööriistu. Kahju on 325 eurot.

Ajavahemikul 16.-17.august varastati Püssis Metsa tänaval kortermaja keldrist naisteratas väärtusega 160 eurot.

Ajavahemikul 19.-20. august varastati Narvas Puškini tänaval garaažiboksist tööriistu. Kahju on 470 eurot.

20. augustil vestles 70aastane naine Narvas Rohelisel tänaval tundmatute mustlase-välimusega meestega. Hiljem avastas naine, et tema rahakotist on ära varastatud 3300 eurot.

Ajavahemikul 19.-20. august murti Kiviõlis Kalda tänaval garaaži, kust varastati kompressor, keevitusaparaat ja juhtmeid. Kahju on 610 eurot.

Ajavahemikul 16.-18. august varastati Narvas Kerese tänaval sõiduautol Honda ilukilbid väärtusega 284 eurot.

Ajavahemikul 16.-19.august varastati Narvas Vestervalli tänaval seitse kanalisatsiooniluuki. Kahju on 490 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
19. augustil kella 2.30 paiku varastati Türil Mehaanika tänaval sõidukist kütust. Kahju on 143 eurot.

Pärnumaa

Vargused
19. augustil avastati, et Pärnus Emajõe tänaval on teenindusjaamast varastatud tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

16. augustil avastati, et Pärnus Riia maanteel on varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 150 eurot.

19. augustil avastati, et Saarde vallas Kalita külas on varastatud veis. Kahju on 500 eurot.

Omavoliline sissetung
19. augustil avastati, et Pärnus Raba tänaval on tungitud spordihoonesse ning lõhutud erinevaid esemeid.

Piirirežiimi rikkumised
20. augustil ei olnud Tallinn–Pärnu–Ikla maantee 182. kilomeetril üheksal Läti Vabariigi kodanikul ning kahel Leedu Vabariigi kodanikul esitada kehtivat reisidokumenti.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
20. augustil kella 00.30 paiku löödi Märjamaa alevis Koluvere teel toitlustusasutuse ees 19-aastast noormeest ja 19-aastast neiut.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
17. augustil kella 3 ajal tungiti Kuressaares Tallinna tänaval korteris kallale 40-aastasele naisele.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.