Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis ööpäevasündmused (2013-08-15 15:27:24)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 44 varavastast kuritegu, neist 39 vargust (1 eluruumidest, 9 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 244 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 3 isikut, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Tapmine
14. augustil kella 21.40 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava maja trepikojas löödi tüli käigus terariistaga 38-aastast meest, kannatanu suri hiljem haiglas. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda samas majas elanud 29-aastane mees.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
14. augustil teatati politseile, et kella 13.45 paiku tungiti kesklinnas Pärnu maanteel kallale parkimiskontrolörile.

Kehalised väärkohtlemised
14. augustil kella 16.30 ajal teatati politseile, et Pallasti tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 27-aastane mees.

14. augustil kella 21.40 paiku teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 60-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 63-aastane mees.

14. augustil kella 23 ajal teatati politseile, et Mustamäe tee korteris tungiti terariistaga kallale 46-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 53-aastane mees.

Vargused
14. augustil varastati Niguliste tänaval seisnud lukustamata ustega autost sülearvuti, sularaha ja erinevaid dokumente. Kahju kokku 1470 eurot.

14. augustil varastati Mere puiesteel seisnud matkabussist CD-plaate, kaks kotti meigitarvetega, alkoholi, CD-mängija ning muid esemeid. Kahju kokku 2067 eurot.

15. augusti öösel varastati Raasiku vallas Arukülas seisnud autost makk. Kahjusumma on täpsustamisel.

Harjumaa

Vargus
Ööl vastu 14. augustit varastati Paldiskis Sadama tänaval asuvast ettevõttest kaks testrit ja ampermeeter. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ööl vastu 12. augustit tungiti Põltsamaa linnas Lossi tänaval sisse kauplusesse ja varastati erinevaid asju. Kahju on 56 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 13. augustit varastati Otepää vallas Vana-Otepää külas lukustamata garaažist murutrimmer Stihl ja mootorsaag Husqvarna. Kahju on 900 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
14. augustil varastati Rakveres Kastani tänaval jalgratas Trek väärtusega 400 eurot.

Ida-Virumaa

Dokumendi võltsimine
13. augustil peeti riigipiiri ületamisel kinni sõiduauto Mercedes-Benz, mille VIN-kood oli manipuleerimistunnustega.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Avaliku korra raske rikkumine
13. augustil kella 2.30 ja 3 vahel tungiti Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses ja Pika ning Ringi tänaval ristmikul kallale 22-aastasele naisele.

Vargused
10. augustil kella 12.30 paiku avastati, et Pärnus Papiniidu tänaval on kortermaja parklas seisnud
Sõiduautolt varastatud iluliistud ning parkimisandur. Kahju on 1000 eurot.

13. augustil kella 22.30 paiku avastati, et Pärnus Voorimehe põigus on tungitud majja ja varastatud erinevaid väärismetallist ehteid. Kahju on 390 eurot.

Omastamine
8. augustil kella 21.40 paiku omastati Sindis Viira tänaval kaupluses rahakott sularaha ning isiklike dokumentidega. Kahju on 77 eurot.

Raplamaa

Vargus
14. augustil kella 17 ajal avastati, et Märjamaa vallas Laukna külas on varastatud kaks alumiiniumist redelit ning järkamissae pukk. Kahju on 650 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.