Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-09 21:16:51)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas kokku 47 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (7 eluruumidest, 8 sõidukitest). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 301 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 10 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 2 isikut), 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
8. augustil kella 18.45 ajal teatati politseile, et Hooldekodu tee maja ees tungiti kallale 49- ja 50 aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 62-aastane mees.

8. augustil kella 22.35 ajal teatati politseile, et Majaka tänava korteris tungiti kallale 53- ja 59-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 8. augustit varastati Käokeele tee lukustamata uksega ridaelamuboksist sülearvuti, rahakott dokumentide ja sularahaga, käekott dokumentide ja autovõtmetega ning muid esemeid. Kahju kokku 2870 eurot.

Ööl vastu 8. augustit varastati Liivalaia tänaval seisnud autolt esilaternad. Kahju kokku 5000 eurot.

Ööl vastu 8. augustit varastati Rannamäe teele pargitud autost kott riiete ja muude asjadega, telk, raamatuid, CD-plaate ja muid esemeid. Kahju kokku 3850 eurot.

8. augustil avastati, et Rahumäe teel asuvalt ehitusobjektilt on varastatud alumiiniumtellingud koguväärtusega 2610 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. augustil kella 00.10 ajal teatati politseile, et Keemikute tänaval asuvas pargis tungiti kallale 35-aastasele mehele. Politseipatrull toimetas kahtlustatavana jaoskonda 23-aastase mehe.

Vargus
9. augusti öösel varastati Harku vallas seisnud veokist kütust. Politsei pidas hiljem kahtlustatavatena kinni ja toimetas jaoskonda 31-aastase mehe ja 33-aastase naise.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehalised väärkohtlemised
7. augustil sai politsei teate, et Põltsamaa vallas Võisiku külas lõi alkoholijoobes tuttav mees naist näkku.

6. augustil sai politsei teate, et Palamuse vallas Luua külas lõi mees naisele rusikaga kõhtu, pigistas tugevalt kätt ning asetas noa naisele kõrile.

Vargus
8. augustil murti Põltsamaal Kesk tänaval sisse kauplusesse, lõhuti kaks ust ning varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kelmus
5. augustil teatati politseile, et avaldaja pangakontolt on tema teadmata kahel korral sularaha välja võetud. Kahju on 640 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
7. augustil sai politsei teate, et Tartus Lutsu tänaval lõhuti kiviga maja aken. Patrullpolitseinike saabudes istus isik hoone trepil ning politsei toimetas ta minema.

Valgamaa

Vargus
7. augustil sai politsei teate, et Palupera vallas Miti külas on ebaseaduslikku metsaraiet tehtud. Raitud oli 20 metsakuiva kuuske ja mändi, mis olid järgatud 50 cm pakkudeks. Avaldaja kahtlustab vargust.

Avaliku korra raske rikkumine
8. augustil sai politsei teate, et Karula vallas Lüllemäe külas kohalikus baaris löödi mitme isiku poolt meest jalgadega ja rusikatega.

Viljandimaa

Vargus
6. augustil varastati Pärsti vallas Sinialliku külast kuurist erinevaid esemeid. Kahju on 500 eurot.

6. augustil varastati Viiratsi vallas Mäeltküla külast talust kapi pealt ehetekarp erinevate kuldesemetega. Kahju on 810 eurot.

Võrumaa

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 6. augustit murti sisse Urvaste vallas Visela külas ehitusjärgus suvekodusse. On selgitamisel, kas midagi varastati.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
6. augustil varastati Tapal Üleviste tänaval kortermaja üldkoridorist elektripliit. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. august varastati Kadrina vallas Vohnja külas asuvast kõrvalhoonest muruniiduk ja lööktrell. Varastatud esemed leiti lähedalasuva aida tagant.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 6.-8. august varastati Narvas Võidu tänaval jalgratas. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. august varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval sõiduautost DVD-mängija. Kahju on 260 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. august varastati Kohtla-Järvel Põhja alleel pumplast metalli ja soojusmõõtja. Kahju on selgitamisel.

8. augustil varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval sõiduautost tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 7.-8. august tungiti Kohtla-Järvel Keskallee tänaval sõiduautosse ja varastati automakk. Kahju on 80 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
4. augustil kella 20.45 ja 21.30 vahel varastati Paides Tallinna tänaval pingile unustatud mobiiltelefon. Kahju on 279 eurot.

Pärnumaa

Vargused
7. augustil kella 20.30 paiku avastati, et Pärnus Pärnu rannas on kotist varastatud mobiiltelefon. Kahju on 70 eurot.

5. augustil kella 16 ajal avastati, et Audru vallas Papsaare külas Linavästriku teel on varastatud kolm jalgratast. Kahju on 500 eurot.

Raplamaa

Vargused
8. augustil kella 18 ajal varastati Raplas Piiri tänaval rahakott koos sularaha ning isiklike dokumentidega. Kahju on selgitamisel.

6. augustil kella 13 ja 15.30 vahel varastati Raikküla vallas Koikse külas majast sularaha. Kahju on 800 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.