Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-07 12:19:32)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, seal hulgas 45 varavastast kuritegu, neist 40 vargust (7 eluruumidest, 9 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Joobes juhtide süül toimus 3 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 311 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 13 välismaalast, Eestist saadeti välja 3 isikut, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
6. augustil kella 18 ajal teatati politseile, et Mahla tänaval tungiti konflikti käigus kallale 35- ja 32-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

6. augustil kella 21 ajal teatati politseile, et Vihuri tänava maja ees tungiti kallale 39-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati hiljem politseijaoskonda 35-aastane mees.

6. augustil kella 22.25 ajal teatati politseile, et Majaka tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Politsei toimetas kahtlustatavana jaoskonda 30-aastase mehe.

6. augustil kella 23.20 ajal teatati politseile, et Ümera tänava korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 6. augustit varastati Põllu tänava majast erinevaid elektrilisi tööriistu. Kahju kokku 1000 eurot.

6. augusti öösel varastati Liikuri tänavale pargitud autolt neli ratast. Kahju kokku 1000 eurot.

6. augustil varastati Pikal tänaval lukustamata uksega korterist käekott dokumentide ja muude esemetega. Kahju kokku 1260 eurot.

Harjumaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 5. augustil tungiti Harku vallas Murastes kallale 53-aastasele naisele.

Vargused
6. augustil avastati, et Harku vallas Suurupi ranna parklas seisnud autost on varastatud automakk koos kõlari ja võimendiga, ööbinokkel, käekott dokumentide ja rahaga ning rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 1006 eurot.

6. augustil avastati, et Maardus Vesiliiva teel asuvast suvilast on varastatud murutrimmer, õlut ja kohvi. Kahjusumma kokku 247 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
5. augustil teatati politseile, et Põltsamaa linnas Tallinna maanteel tungis tuttav mees naisele kallale, pigistades ning kriimustades naise kätt.

Põlvamaa

Vargus
6. augustil teatati politseile, et Põlva vallas Tännassilma külas murti sisse elumajja ning varastati murutrimmer Stihl, mootorsaag Stihl ning õhupüss. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
6. augustil sai politsei teate, et Tartus Kasteheina tänaval tungis alkoholijoobes tuttav mees teisele kallale, tekitades kannatanule tervisekahjustused kaelal.

4. augustil sai politsei teate, et Tartus Räni tänaval ründas tuttav meist teist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustused.

Vargused
Ööl vastu 6. augustit varastati Tartus Jaama tänava kortermaja trepikojast lukustatud jalgratas BMX. Kahju on 156 eurot.

6. augustil teatati politseile, et Tartus Savi tänava korterelamu trepikojast varastati lukustatud jalgratas KHS koos rattalukuga. Kahju on 325 eurot.

Ajavahemikul 4.- 6. august varastati Tartus Magasini tänaval asuvast korterist sülearvuti MacBook, peegelkaamera Canon 400D, teleskoopobjektiiv Canon, Samsungi televiisor, IPod Touch koos kõrvaklappidega, väline kõvaketas Western Digital, föön, kuldehteid, käekellasid ja parfüüme. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 4.- 5. august varastati Tartus Rukki tänavale pargitud sõiduautost Volkswagen Jetta Nikoni digikaamera. Kahju on 400 eurot.

Viljandimaa

Teise isiku identiteedi ebaseaduslik kasutamine
4. augustil teatas avaldaja politseile, et internetiportaali on tema teadmata loodud tema nimeline konto, mis teavitab intiimteenuse pakkumisest.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
30. juulil varastati Jõhvis Tartu maanteel asuva maja juurest jalgratas. Kahju on 250 eurot.

Ajavahemikul 5.-6. august varastati Jõhvis Vahe tänaval sõiduautost Volkswagen Caddy 220-liitrine kanister koos diislikütusega ning teisi esemeid. Kahju on 1030 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. augustil kella 19.30 paiku löödi Emmaste vallas Prähnu külas 16-aastast noormeest.

Järvamaa

Vargused
3. augustil kella 2.30 ajal avastati, et Türil Tallinna tänaval on maja välisukse juurest varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 450 eurot.

5. augustil kella 8.30 ajal avastati, et Väätsa vallas Kotku rabas on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 140 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
5. augustil kella 19.30 ajal löödi Pärnus Riia maanteel trepikojas 34-aastast naist. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 40-aastase mehe.

7. augustil kella 1.30 paiku tungiti Pärnus Rüütli tänaval kallale 19-aastasele mehele.

Röövimine
4. augustil kella 12.20 ajal tungiti Pärnus Laial tänaval kallale 78-aastasele naisele ja varastati käekotist mobiiltelefon ning rahakott sularahaga. Kahju on 50 eurot.

Vargused
26. juulil avastati, et Vändra vallas Kirikumõisa külas on tungitud kõrvalhoonesse ja varastatud murutrimmer ning autovaruosasid. Kahju on 251 eurot.

30. juulil avastati, et Vändra alevis Vanal tänaval on tungitud suvemajja ja varastatud sularaha ja kuldehteid. Kahju on 16 671 eurot.

29. juulil avastati, et Vändra alevis Säästla külas on tungitud suvemajja ja varastatud rulluisud ning vaskjuhtmeid. Kahju on 322 eurot.

28. juulil avastati, et Vändra alevis Vanal tänaval on maja hoovist aiakäru. Kahju on 68 eurot.

3. augustil kella 14 ajal avastati, et Kilingi–Nõmme Aia tänaval on trepikojast varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 479 eurot.

27. juulil avastati, et Tahkuranna vallas Reiu külas Viira teel on varastatud kaks ratast, muruniiduk ning kaablit. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
6. augustil kella 15 paiku löödi Käru vallas Lungu külas noataolise esemega 37-aastast meest.

Saaremaa

Vargus
23. juulil avastati, et Lümanda vallas Varpe külas on tungitud tallu ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 3270 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.