Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-08-06 13:39:21)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas kokku 63 varavastast kuritegu, neist 56 vargust (6 eluruumidest, 7 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 30 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 400 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
5. augustil kella 17.20 ajal teatati politseile, et Merivälja teel asuvast kauplusest rööviti alkoholi. Politseipatrull pidas hiljem kahtlustatavatena kinni 22- ja 26-aastase mehe.

5. augustil kella 23.55 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava bussipeatuses rööviti 27-aastaselt mehelt telefon.

Kehalised väärkohtlemised
5. augustil kella 9.10 paiku teatati politseile, et Pronksi tänava lõbustusasutuses rünnati terariistaga 29-aastast meest.

6. augustil kella 5 ajal teatati politseile, et Tööstuse tänaval korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 40-aastane mees.

Politseile teatati, et 5. augustil kella 22.30 paiku tungiti Tõllu tänava korteris kallale 31-aastasele mehele.

Vargus
5. augustil avastati, et Suve tänaval asuvalt ehitusobjektilt on varastatud hulgaliselt elektrilisi tööriistu. Kahju kokku umbes 14000 eurot.

Harjumaa


Tapmine
3. augustil kella 4.50 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänava lõbustuskoha lähedal rünnati terariistaga kahte meest. 30-aastane mees suri sündmuskohal, 22-aastane mees toimetati haiglasse.

Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. augustil kella 7.40 paiku teatati politseile, et Jõelähtme vallas Uuskülas on terariistaga vigastatud 63-aastast meest. Hiljem peeti kahtlustatavana kinni 52-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
5. augustil kella 22.40 ajal teatati politseile, et Sakus Tallinna maantee korteris tungiti kallale 25-aastasele naisele.

6. augustil kella 1.30 paiku teatati politseile, et Harku vallas Viti külas tungiti tüli käigus kallale 33-aastasele naisele.

Vargus
5. augustil avastati, et Kose vallas asuvas karjääris seisnud ekskavaatorist on varastatud kütust ja kaks akut. Kahju kokku 560 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehalised väärkohtlemised
4. augustil sai politsei teate, et Põltsamaa vallas Adavere alevikus Kesk tänaval ründas tuttav alkoholijoobes mees teist tüli käigus noaga, tekitades kannatanule lõike- ja torkehaavu. Kannatanu toimetati kiirabi poolt haiglasse ning politsei toimetas lööja kainenema.

3. augustil sai politsei teate, et Pajusi vallas Pisisaare külas Kase teel tahtis alkoholijoobes mees naist noaga lüüa. Politsei toimetas isiku kainenema.

Vargus
5. augustil varastati Pajusi vallas Tapiku külas turbaraba territooriumil olevatest linttraktoritest 500 liitrit diisli kütust. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Valeraha teade
5. augustil avastati Tartus Ringtee tänaval asuvas pangakontoris võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht seerianumbriga V16546356814 emiteerimisaasta 2002.

Kehaline väärkohtlemine
5. augustil sai politsei teate, et Tartus Tähe tänaval lõi tuttav mees teist rusikaga vastu nägu, mille tagajärjel purunesid kannatanu prillid.

Vargus
Ajavahemikul 1. august kuni 3. august varastati Tartus Suur kaare tänaval asuvast eramust Finlux 42-tolline televiisor, Skil lintlihvija ja Skil põrandalihvija. Eramus sees lõhuti kahe vaheukse klaasid ning üks puituks. Kahju on 1001 eurot.

Valgamaa

Omavoliline sissetung
5.augustil murti välisukse lõhkumise teel sisse Valga linnas Allika tänaval elamusse, kuid kuna korteriomanik kolistamise peale üles ärkas ning olukorda kontrollima läks, ei jõutud midagi varastada. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 5. augustit varastati Sõmerpalu vallas Järvere külas Tamme tänaval asuvast garaažist murutraktor McCulloch ja survepesur Kärcher. Kahju on 1938 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
3. augustil kell 12.40 ajal avastati, et Narva-Jõesuus Raja tänaval pargitud autost on varastatud mobiiltelefon. Kahju on 264 eurot.

4. augustil kella 21 ajal varastati Narvas Daumani tänaval kortermaja keldrist jalgratas. Kahju on 350 eurot.

4. augustil kella 21 ajal varastati Kohtla-Järvel Viivikonnas asuvast garaažist paat ja rehvid. Kahju on 830 eurot.

Ööl vastu 4. augustit varastati Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvast kortermaja keldrist muruniiduk. Kahju on 220 eurot.

Ajavahemikul 4.-5. august varastati Kohtla-Järvel Järveküla tee kauplusest 40 kalavõrku. Esialgne kahju on 380 eurot.

5. augustil varastati Sillamäel aiandusühistust Romaška metallgaraaž. Kahju on 800 eurot.

5. augustil kella 7 ajal avastati, et Narva-Jõesuus Lydia Koidula tänaval asuvast hoovist on varastatud kaks jalgratast. Kahju on 630 eurot.

5. augustil kell 9 avastati, et Narvas Uusküla tänaval on garaažiühistust Majak varastatud esemeid. Kahju on 405 eurot.

5. augustil kella 18.10 ajal varastati Sillamäel aiandusühistust Sputnik tööriistu. Kahju on 160 eurot.

Ööl vastu 5. augustit tungiti Kohtla-Järvel Olevi tänaval korterisse ning varastati kaks televiisorit. Esialgne kahju on 850 eurot.

Ööl vastu 6. augustit kella 00.16 ajal varastati Kohtla-Järvel Mõisa teel sõiduautost Volvo DVD mängija. Kahju on 700 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 4.-5. august tungiti Narvas Malmi tänaval asuvasse korterisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused
4. augustil kella 18 paiku avastati, et Paides Soo tänaval on varastatud vihmaveetoru külge kinnitatud jalgratas. Kahju on 220 eurot.

5. augustil kella 10 ajal avastati, et Türil Tehnika tänaval on varastatud ettevõtte territooriumil seisvast haagissuvilast elektrigeneraator. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
4. augustil südaöö ja kella 3.30 vahel varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses taskust autovõtmed, sularaha ning erinevaid isiklikke esemeid ja dokumente. Hiljem varastati Pärnus Ringi tänaval sõiduauto. Auto leiti 5. augustil Kaubasadama teelt põlenuna. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
1. augustil kella 1 ajal löödi Raplas Kastani tänaval 18-, 15- ja 17-aastast noormeest.

Vargused
5. augustil avastati, et Kohila vallas Sutlema külas Köievabriku tänaval on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 250 eurot.

3. augustil avastati, et Kehtna vallas Lalli külas on varastatud sõidukilt mootor. Kahju on 2000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.