Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Turismiinfokeskused jagavad Eesti toidu visiitkaarte (2006-03-09 13:17:29)

 

Alates järgmisest nädalast on Eestit külastavatel turistidel turismiinfokeskustest võimalik leida toidutooteid tutvustavaid infovoldikuid ehk Eesti toidu visiitkaarte.
Visiitkaarte jagavad suuremad turismiinfokeskused üle Eesti.
 
Eesti toidu projekti raames valminud Eesti toidu visiitkaardi näol on tegemist infovoldikuga, mille eesmärgiks on väliskülalistele tutvustada erinevaid kohalikke tüüpilisi toidutooteid kaheteistkümnest tootegrupist. 
 

Voldikud on tänaseks ilmunud saksa, inglise, vene, soome, rootsi ja eesti keeles ning nende abil on Eestit külastavatel turistidel võimalik leida toidukauplustest Eestile tüüpilisi toidukaupu.

Põllumajandusministeeriumi asekantsler Ruve Ðanki sõnul on lähiajal plaanis visiitkaarte juurde tellida ning neid ka prantsuse keeles välja anda.
“Veel võiks Eesti toitu tutvustavaid voldikuid jagada reisibüroodes, lennujaamas, sadamas ning messidel. Lähitulevikus on plaan välja anda suurem Eesti toidu visiitkaart, mis sisaldaks ka eesti tuntuimate toitude retsepte,” selgitab ministeeriumi asekantsler Ruve Ðank.
 
Tuntus ja maine loovad märkimisväärset majanduslikku efekti igale riigile, kuna konkureeritakse turuosa pärast maailmamajanduses. Kohalik toit ja toidukultuur on muuhulgas ka riigi visiitkaardiks ning seetõttu on voldikud oluliseks algatuseks tutvustamaks Eesti eripära, mis tuleb esile nii köögis, söögilauas kui toidupoes.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 09.03.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.