Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2013-08-05 14:33:12)

Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 190 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist, 106 varavastast kuritegu, neist 94 vargust (15 eluruumidest, 12 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 18 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 26 inimest. Joobes juhtide süül toimus 3 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 64 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 16 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 734 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 5 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 18 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 4 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 4 isikut),1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
3. augustil kella 23.40 ajal teatati politseile, et Räägu tänaval rööviti 61-aastaselt mehelt rahakott dokumentidega.

Politseile teatati, et 4. augustil kella 1 paiku rööviti Mere puiesteel pargis 26-aastaselt mehelt seljakott, milles oli sülearvuti, tahvelarvuti, kõrvaklapid ja sularaha.

Vägivald võimuesindaja suhtes
3. augustil kella 2.15 ajal tungiti Harju tänaval kallale politseinikule, kes oli saanud väljakutse kaklusest lõbustusasutuses. Politseinik vigastada ta ei saanud. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 30-aastane mees.

Avaliku korra raske rikkumine
Politseile teatati, et 3. augustil kella 3 paiku tungiti Pae pargis tüli käigus terariistaga kallale 22- ja 24-aastasele mehele.

Kehalised väärkohtlemised
2. augustil kella 21.30 paiku teatati politseile, et Laagna teel tungiti bussipeatuses kallale 30-aastasele mehele ja 25-aastasele naisele.

3. augustil kella 1.10 paiku teatati politseile, et Tööstuse tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele.

3. augustil kella 16.20 ajal teatati politseile, et Energia tänava korteris tungiti kallale 81-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

3. augustil kella 18 paiku teatati politseile, et Õismäe tee majas tungiti kallale 76-aastasele naisele.

3. augustil kella 21.30 paiku teatati politseile, et Nõmmel Pärnu maanteel asuvas tanklas tungiti kallale 19-aastasele noormehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 31-aastane mees.

4. augusti kesköö paiku teatati politseile, et Kivimurru tänava korteris tungiti kallale 25-aastasele naisele.

4. augustil kella 17.20 ajal teatati politseile, et Faehlmanni tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 53-aastane mees.

Vargused
2. augustil avastati, et Künnapuu tänava lukustamata uksega garaažist on varastatud kott sularaha ja dokumentidega ning käekell Tissot. Kahju kokku 11778 eurot.

2. augustil varastati Haaberstis Paldiski maanteel asuva poe kliendilt tahvelarvuti. Kahju kokku 1200 eurot.

3. augustil avastati, et Räägu tänavale pargitud autolt on varastatud esituled. Kahju kokku 4000 eurot.

4. augustil avastati, et Tuukri tänavale pargitud autost on varastatud kaks kott riiete ja dokumentidega, autost varastati stereoseade. Kahju kokku 2331 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
3. augustil kella 19.30 ajal teatati politseile, et Kuusalu vallas Pedaspea küla talus tungiti tüli käigus kallale 32-aastasele mehele ja 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 65-aastane mees.

4. augustil kella 20.15 ajal teatati politseile, et Kehras Aia tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele.

Vargus
2. augustil avastati, et Kuusalu vallas varastati tee ääres seisnud männipuitu. Kahju kokku umbes 750 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
3. augustil varastati Tartus Lossi tänava korteri rõdult mobiiltelefon iPhone 4. Kahju on 400 eurot.

3. augustil varastati Tartus Magasini tänavalt lukustamata sõidukist Ford Transiti tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab 2, tahvelarvuti laadija ja prillid. Kahju on 838 eurot.

2. augustil varastati Tartus Oru tänavalt sõiduki katusele kinnitatud musta värvi jalgratas Scott. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 31. juuli kuni 1. august varastati Tartu linnas Nooruse tänavalt jalgrattahoidlast lukustatud mägiratas Kona Blast 09. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 30. juuli kuni 1. august murti Luunja vallas Sääskülas sisse lukustatud kuuri ning varastati keevitusaparaat, erinevaid tööriistu ning küüslauku. Kahju on 500 eurot.

Võrumaa


Vargused
Ööl vastu 2. augustit murti Sõmerpalu vallas Osula külas sisse kauplusesse ja varastati 8 täidetud gaasiballooni. Kahju on 249 eurot.

Ööl vastu 2. augustit murti Vastseliina vallas Vaarkali külas sisse maamajja, kust varastati kaks pakettakent, uks, kamin, kaks lauda, seinakell ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 31. juuli kuni 2. august varastati Vastseliina vallas Vaarkali külas ehitusjärgus olevast elumajast puitparketti, 7 akent, 2 puidust väli- ja 2 siseust ning 3 pakki penoplasti. Kahju on 4000 eurot.

Ajavahemikul 29. juuli kuni 31. juuli varastati Antsla vallas Säre külast talu hoovilt väiketraktor YANMAR YM1720D ja selle haakes olnud hooldusniiduk Perugini XT. Lisaks varastati lukustamata kõrvalhoonest gaasigrill koos gaasiballooniga ja muruniiduk Stiga. Kahju on 6766 eurot.



IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
1.augustil varastati Rakveres Piiri tänaval asuvast õppeasutusest mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 29. juuli kuni 1. august tungiti Tapal Eduard Vilde tänaval asuvasse kõrvalhoonesse ning varastati muruniiduk. Kahju on 300 eurot.

Ööl vastu 4. augustit varastati Võsu alevikus Eha tänaval asuvast eramajast naiste käekott koos esemetega. Kahju on 420 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 29. juuli kuni 2. august varastati Narvas Pähklimäe tänaval korterist kolm sülearvutit, televiisor, kaamera ning teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 30. juuli kuni 2. august varastati Jõhvis Raudtee tänaval asuvast eramajast televiisor, survepesur ning teisi esemeid. Kahju on 1069 eurot.

Ajavahemikul 31. juuli kuni 1. august tungiti Kohtla-Järvel Lydia Koidula tänaval asuvasse kortermaja keldrisse ning varastati rehvid, prožektor ja pikendusjuhe. Kahju on 154 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. august varastati Narvas Vabaduse tänaval asuvast garaažiühistust tööriistu. Kahju on 620 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. august varastati Sillamäel Tallinna maanteel asuvast laoruumist tööriistu. Kahju on 3850 eurot.

Ööl vastu 2. augustit kella 3.30 ajal varastati Kohtla-Järvel Altserva tänaval õppeasutuse territooriumilt tellinguid. Kahju on 250 eurot.

Ajavahemikul 2.-4. august varastati Narvas Koidula tänavalt tänavavalgusti ning kaablit. Kahju on 806 eurot.

Ajavahemikul 3. august varastati Jõhvis Narva maanteel asuva kaupluse juures mehelt mobiiltelefon. Kahju on 80 eurot.

3. augustil kella 18-19 ajal varastati Sillamäel aiandusühistust Sputnik tööriistu ning teisi esemeid. Kahju on 367 eurot.

4. augustil kella 6-9 ajal varastati Narvas Gerassimovi tänaval mehelt rahakott koos dokumentidega. Kahju on 185 eurot.

4. augustil varastati Narvas Kangelaste tänaval korterist arvuti ja telefon. Kahju on 700 eurot.

Omavoliline sissetung
4. augustil tungiti Kiviõlis Kalda tänaval sõiduautosse Audi A6 ning varastati rahakott koos dokumentidega. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Kehaline väärkohtlemine
1. augustil kella 3.20 ajal löödi Käina alevikus Lõokese tänaval meelelahutusasutuses 21- ja 20-aastast noormeest.

Järvamaa


Vargused
3. augustil avastati, et Järva–Jaani vallas Metsla külas on varastatud puitu. Kahju on 500 eurot.

Omastamine
30. juulil kella 17 ja 20 vahel omastati Paides Suur–Aia tänaval korterist mööblit. Kahju on 850 eurot.

Läänemaa

Otsingu- ja päästetööd
2. augustil kella 23.20 sai politsei teate, et Vormsi saarel Diby kämpingust lääne suunas on nähtud langevat punast raketti. Kella 23.35 väljus Haapsalu sadamast piirivalvekaater, et kontrollida Vormsi saare põhja- ja lääne poolset mereala. Kell 23.45 selgus, et rakett lasti Vormsi saarelt Rälby külast ja ohtu inimeludele ei olnud.

Pärnumaa

Vargused
3. augusti öösel varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses käekotist mobiiltelefon. Kahju on 700 eurot.

3. augustil kella 6 paiku varastati Pärnus Pärnu rannas pükstetaskust sularaha ja isiklikud dokumendid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 1. juuli kuni 3. august varastati Pärnus Aisa tänaval abihoonest jalgratas. Kahju on 350 eurot.

4. augustil kella 4.30 ajal varastati Häädemeeste vallas Majaka külas telkimisalal telgist kott erinevate asjadega. Kahju on 250 eurot.

2. augustil kella 16 paiku avastati, et Pärnus Side tänaval on majutusasutuses garderoobist varastatud sularaha ja vöökott. Kahju on 166 eurot.

2. augustil varastati Roosi tänaval abihoonest jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Raplamaa

Vargused
3. augustil avastati, et Märjamaa alevis Tamme teel on tungitud asutusse ja varastatud rahvariide kilt. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 23. juuli kuni 2. august varastati Kohila vallas Mälivere külas talust erinevaid toiduaineid.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.