Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 5.-11. augustini (2013-08-05 00:47:53)

Esmaspäevast reedeni, 5.–9. augustini korraldavad Keskkonnaamet ja Säästva Renoveerimise Infokeskus Lahemaa rahvuspargis rahvusparkidega seotud arhitektuurihuvilistele teoreetilis praktilise ehituspärandi koolituse. Koolituse osana toimub 8. augustil kultuuripärandi seminar, mille ettekanded keskenduvad väärtuslike hoonete hoidmisele ja rekonstrueerimisele. Juttu tuleb ka vanade keldrite korrashoiust ning puidukahjustustest. Lisaks käiakse ringkäigul ümbruskonna majades, muinasmaastikel ja kabeliaias.

Koolitajateks on Tarmo-Andre Elvisto, Kalle Kase, Jüri Kuusmann, Ahto Raudoja, Heiki Pärdi, Valter Lang, Ilme Mäesalu, Jaan Vali, Marike Laht, Merle Kinks.
Koolituse kogumahus läbinud osalejad saavad Säästva Renoveerimise Infokeskuse tunnistused. Koolitus on tasuta ja osavõtjate arv on piiratud.

Koolituse lõunasöögid tasuta, telkimisvõimalus ja hommikusöögid väikese lisatasu eest. Koolitusel osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine. Registreerimine toimub ainult selle vormeli kaudu https://docs.google.com/a/tlu.ee/forms/d/1Ns-sSt-yQEk_zTmCeitFt7 DvuoSfXOA9qX5pvx9nvc/viewform või meilitsi info@renoveeri.net.

Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.