Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-08-02 11:48:45)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 53 varavastast kuritegu, neist 42 vargust (4 eluruumidest, 10 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja vigastada sai 4 inimest. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 10 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 217 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 6 isikut).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
1. augustil kella 19.30 ajal teatati politseile, et Vabaduse puiestee majas tungiti kallale 40-aastasele mehele.

Vargused
Ööl vastu 1.augustit varastati Liivalaia tänavale pargitud autolt esituled. Kahju kokku 4000 eurot.

1. augustil avastati, et Väike-Ameerika tänaval seisnud autolt on varastatud esituled. Kahju kokku 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. augustil kella 17.15 ajal teatati politseile, et Rae vallas Kopli külas tungiti kallale 48-aastasele mehele. Politseipatrull pidas hiljem kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

Vargus
Ööl vastu 1. augustit varastati Maardus Ringi tänavale pargitud autost generaator, elektriline veepump, elektriline saag, kaks ketaslõikurit, kaks kanistrit bensiiniga ning muid esemeid. Kahju kokku vähemalt 935 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ajavahemikul 17.-31. juuli varastati Puurmani vallas Jõune külas neli mastivahet, umbes 230 m kaablit. Kahju on 679 eurot.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 2. augustit kella 3.20 paiku varastati Tartus Oru tänava maja juures sõiduki peal olevast jalgrattahoidjast jalgratas Scott.

Ööl vastu 30. juulit murti Rannu vallas Väike-Rakke külas sisse garaaži ja varastati kollast värvi ATV Can-AM Renegade 800, mootorratas KTM ja Respo haagis registrimärgiga 293 DI. Kahju on 10 000 eurot.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 1. augustit murti Helme vallas, Karjatnurme külas sisse nelja garaaži. Varastati tööriistakohver, kanister seitsme liitri bensiiniga, akudrell Makita koos kohvri, kahe aku ja laadijaga, raudtoru ja –kang, kolm sõiduki VW plekkvelge. Kahju on 460 eurot.

1. augusti õhtul ajavahemikul kella 21.30 - 21.55 varastati Valgas E. Enno tänaval maja juurest beeži värvi sõiduk Audi 80 registrimärgiga 325 TFE. Kahju on 1100 eurot.

Ööl vastu 1. augustit varastati Palupera vallas Palupera külas murutrimmer, kahed traksid ja bensiinikanister. Kahju on 2000 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 28. juulil kella 1 ajal tungis tuttav mees Viljandi lossimägedes kallale teisele, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 31. juulit varastati Urvaste vallas Kuldre külas sõiduki Audi 80 paagist kümme liitrit bensiini ja auto salongist sülearvuti.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
1. augusti öösel tülitas tundmatu noormees Rakveres Vilde tänaval 53-aastast meest ja pihustas talle näkku gaasi.

Vargus
Ajavahemikul 31. juuli kuni 1. august varastati Haljala vallas Essu külas Pargi tänaval sõiduautolt Audi valuveljed koos rehvidega. Kahju on 2400 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
1. augustil lõi tundmatu inimene Jõhvis Narva maanteel asuvas kaupluses töötajale rusikaga pea piirkonda ja võttis kassast 55 eurot.

Vargused
31. juulil murti Jõhvis Säde tänaval bussi Volkswagen ja varastati survestusaparaat, akutrell koos tarvikutega ning teisi esemeid. Esialgne kahju on 2071 eurot.

1. augustil varastati Narvas Vestervalli tänaval asutuse kabinetist naistekäekott, milles oli mobiiltelefon, rahakott koos raha, panga- ja ID-kaardiga. Kahju on 290 eurot.

1. augustil varastati Kohtla-Järvel Kase tänaval maja juurest lukustatud mopeed Znen registrinumbriga 155B. Kahju on 550 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
28. juulil kella 15.25 ajal tangiti paide vallas Mäo külas teenindusjaamas sõidukisse kütust ja lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 75 eurot.

Läänemaa

Vargus
31. juulil varastati Ridala vallas Paralepa alevikus bussipeatuses sinna unustatud mobiiltelefon. Kahju on 124 eurot.

Pärnumaa

Vargused
30. juulil kella 19.30 paiku avastati, et Pärnus Tallinna maanteel on toitlustusasutuses rahakotist varastatud sularaha. Kahju on 150 eurot.

30. juulil kella 8 ajal avastati, et Pärnus Oja tänaval on maja eest varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 650 eurot.

Raplamaa

Vargused
1. augustil kella 7 ajal avastati, et Vigala vallas Vanamõisa külas on tungitud garaaži ja varastatud elektrilisi tööriistu ning pikendusjuhe. Kahju on selgitamisel.

31. juulil peale südaööd varastati Kehtna alevikus Staadioni tänaval mobiiltelefon. Kahju on 215 eurot.

1. augustil kella 12 ja 12.45 vahel varastati Pärnus Laia ja Pika tänava vahelises parklas sõiduautost erinevat tehnikat ning päikseprillid. Kahju on 1033 eurot.

1. augustil kella 5 ja 5.30 vahel varastati Pärnus Kuninga tänaval jalgratas. Kahju on 70 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
1. augustil kell 9.05 paiku avastati, et Märjamaa vallas Rangu külas on talu hoovist varastatud sõiduauto. Sõiduk leiti hiljem Raplast.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.