Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-07-31 13:04:44)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas kokku 55 varavastast kuritegu, neist 51 vargust (3 eluruumidest, 8 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 7 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 412 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
30. juulil kella 19.30 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

30. juulil kella 21.20 paiku teatati politseile, et Peterburi tee korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 50-aastane mees.

31. juulil kella 00.10 ajal teatati politseile, et kesklinnas Paldiski maantee korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 30. juulit varastati Karu tänaval seisnud autost stereosüsteem, akutrell, kaks fotoaparaati, seljakott, kingad ja muid asju. Kahju kokku 3029 eurot.

30. juulil teatati politseile, et Sõpruse puiestee ja Keskuse tänava ristmikul sõiduridade vaheliselt haljasalalt varastati geodeetiliste mõõtetööde instrumendid. Kahju kokku 2041 eurot.

30. juulil teatati politseile, et Regati puiesteel seisnud mikrobussist on varastatud ligi 10 kasti veini väärtusega kokku 1000 eurot.

29. juuli öösel varastati Sõpruse puiesteel seisnud autolt esilaternad. Kahju kokku 2950 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 30. juulit varastati Jõelähtme vallas Loo aleviku eramust käekott sularaha ja dokumentidega. Kahju kokku 199 eurot.

30. juulil teatati politseile, et Saku vallas Üksnurme küla talu abihoonest on varastatud kaableid ja muid metall-esemeid. Kahjusumma on täpsustamisel.

30. juulil varastati Harku vallas Suurupi külas autost käekott, milles oli rahakott, telefon, dokumendid ja muud esemed. Kahju kokku 162 eurot.

31. juuli öösel varastati Harku aleviku korterist teler, kaks sülearvutit, mängukonsool ning rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju kokku 1039 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
Ööl vastu 30. juulit varastati Rannu vallas Väike-Rakke külas Ubesoo oja kaldalt mootorpaadi Kazanka mootor Honda BF 30 SRTU koos juhtpuldi ja bensiinipaagiga. Kahju on 4700 eurot.

Ööl vastu 30. juulit varastati Tartus Laulupeo puiestee ehitusobjektilt maatihendaja Weber ning 200 liitrit diislikütust. Kahju on 1833 eurot.

Ajavahemikul 25.-29. juuli murti Tartus Näituse tänaval sisse keldriboksi ja varastati lumeräätsad, suusasaapad, rulluisud, jalgratas Kona Lana ning ratturikiiver, murutrimmer MTD, kolm paari laste tosse ja pikendusjuhe. Kahju on 900 eurot.

Ööl vastu 30. juulit varastati Tartus Tammsaare tänaval maja eest valget-sinist värvi lukustatud 21 käiguga naisteratas Classic Primadonna. Kahju on 150 eurot.

Viljandimaa

Vargused
Ööl vastu 30. juulit varastati Pärsti vallas Vanamõisa külas talu garaaži kõrvalt keevitusmasin, kaks keevitusballooni koos voolikute ja keevituspitsidega, alasi. Kahju on 3000 eurot.

Ööl vastu 29. juulit varastati Viljandis Valuoja puiesteel maja hoovist sinist värvi maastikujalgratas Merida Matts. Kahju on 500 eurot.

Võrumaa

Vargused
Ajavahemikul 26.-29. juuli varastati Võrus Pikk tänava hooneesiselt platsilt järelhaagis Respo 1702. Kahju on 1500 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
29. juulil õhtul varastati Kadrina vallas Neeruti järve ääres lukustamata sõiduautost mobiiltelefon Samsung Galaxy väärtusega 456 eurot.

Ööl vastu 30. juulit tungiti Tamsalus Tehnika tänaval kauplusesse ning varastati kangeid alkohoolseid jooke ja sigarette. Täpne kogus ja kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 30. juulit murti Tamsalus Koidu tänaval kauplusse ning varastati alkoholi, sigarette ja teisi kaupu. Esialgne kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa


Vargused
23. juulil varastati Narvas Puškini tänaval asuvast korterist sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on 775 eurot.

28. juulil varastati Narvas Rakvere tänaval asuvast korterist käevõru väärtusega 204 eurot.

30. juulil varastati Narvas Tallinna maanteel asuvas sisustuskaupluses töötaja mobiiltelefon. Kahju on 158 eurot.

30. juuli öösel tungiti läbi akna Kohtla-Järvel Keskallee tänaval asuva asutuse kontorisse ja varastati kaks arvutimonitori ning elektrooniline reklaamtahvel. Kahju on 408 eurot.

Ajavahemikul 29.-30. juuli murti Kohtla-Järvel Lehola tänaval kuuri ja varastati kaks kummipaati, kahekohaline telk, plaadilõikur, akutrell ja teisi esemeid. Kahju on 910 eurot.

Asja rikkumine
30. juulil süüdati Sillamäel Gagarini tänaval sõiduk Hyundai. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Kehaline väärkohtlemine
27. juulil kella 5.50 paiku tungiti Kärdlas Valli tänaval majas kallale 70-aastasele naisele.

Pärnumaa

Vargused
30. juulil avastati, et Pärnus Vastla tänaval on tungitud garaaži ja varastati suverehvid, jalgratas ning autost erinevaid esemeid. Kahju on 1425 eurot.

27. juulil varastati kella 22 paiku Pärnus Raba tänaval maja hoovist jalgratas. Kahju on 400 eurot.

30. juulil avastati, et Pärnus rüütli tänaval on varastatud kaks jalgratast. Kahju on 320 eurot.

25. juulil kella 16 ajal varastati Sauga vallas Jänesselja–Urge teel sõidukist mobiiltelefon. Kahju on 301 eurot.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine
28. juulil tekitati Märjamaa alevis kehavigastusi 46-aastasele mehele.

Vargus
30. juulil avastati, et Märjamaa vallas Kõrtsuotsa külas on ettevõtte sõidukitest varastatud kütust. Kahju on 500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.