Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2013-07-30 15:48:26)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas kokku 67 varavastast kuritegu, neist 56 vargust (5 eluruumidest, 8 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 11 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 285 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 3 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
29. juulil kella 21 ajal teatati politseile, et Värsi tänava majas tungiti kallale 53-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 53-aastane mees.

29. juulil kella 21.45 ajal teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele.

Vargused
29. juuli öösel varastati Võru tänaval seisnud mopeed Kymco väärtusega 2000 eurot.

29. juuli öösel varastati Muhu tänavale pargitud autolt esituled. Kahju kokku 2000 eurot.

29. juulil avastati, et Kesk-Sõjamäe tänaval asuvast merekonteinerist on varastatud generaator väärtusega 2000 eurot.

29. juulil avastati, et Valdeku tänava maja kontoriruumist on varastatud puhastusvahendid ja –riistad ning neli autorehvi. Kahju kokku 1906 eurot.

29. juulil varastati vanalinnas liikunud turisti õlakotist fotoaparaat, dokumendid ja rahakott sularahaga. Kahju kokku 2485 eurot.

Harjumaa

Röövimine
29. juulil kella 12.15 paiku teatati politseile, et Maardus Avaral tänaval röövis naisterahvas 16-aastaselt neiult 24 eurot sularaha.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ajavahemikul 27-28. juuli ööbis Tabivere vallas Maarja-Magdaleena külas ehitusmees ilma omaniku loata talus ning sealt lahkudes võttis kaas ehitusobjektil olnud tööriistu. Kahju on 1230 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 29. juulil kella 0.30 ajal tungiti Tartus Kaunase puiesteel kallale kahele alaealisele noormehele ning peksti neid, põhjustades kannatanutele füüsilist valu ja tervisekahjustusi. Ühelt noormehelt võeti ära mobiiltelefon.

Vargused
Ajavahemikul kella 23st 25. juulil kuni kella 13ni 26. juulil varastati Nõo vallas Luke külas talumajast murutrimmer Power Craft koos lõikeketastega. Kahju on 200 eurot.

28. juulil varastati Elva linnas Maxima kaupluse juurest punast värvi lukustamata jalgratas Classic. Kahju on 300 eurot.

Ööl vastu 29. juulit murti Tartus Kuuse tänaval sisse garaažiboksi ja varastati kompressor Biltema, keevitusseade Kempi, kaks padrunvõtmetega tööriistakomplekti, sõiduki Audi neli talverehvi koos velgedega, ketaslõikur Biltema, õlitungraud, kaks manomeetrit. Kahju on 1825 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ajavahemikul 24.-29. juuli varastati Valgas E. Enno tänaval laoplatsilt kümme alumiiniumist akent. Kahju on 800 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 28. juulil kella 2 ajal Viljandis Tasuja puiesteel tekkinud rüseluse käigus põhjustasid kaks meest kolmandale füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Ründajate isikud on kindlaks tehtud.

Vargus
Ööl vastu 29. juulit varastati Viiratsi vallas Valma külas Vanasauna teel hoovist paadimootor Honda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Avaliku korra raske rikkumine
28. juuli õhtul haaras Tamsalus Koidu tänaval asuvas kaupluses järjekorras seisev 24-aastane mees naaberkassa töötajalt ümber ülakeha ja noa ähvardusel käskis tal raha anda. Hiljem selgitas mees, et tegi nalja.

Vargus
Ööl vastu 29. juulit tungiti läbi lõhutud akna Vihula vallas Korjuse külas talu kõrvalhoonesse ning varastati ATV väärtusega 5000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 23.-29. juuli tungiti Narvas Kevade tänaval korterisse ja varastati teler ning käekell. Esialgne kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 27.-29. juuli varastati Jõhvis Pargi tänaval sõiduauto pagasiruumist keevitusaparaat ja ketaslõikur. Lõhkumise ja vargusega tekitati kahju 1795 eurot.

Ajavahemikul 28.-29. juuli tungiti Kohtla-Järvel Katse tänaval korterisse ja varastati sisustust: vaip, neli ribikardinat, põrandavaas koos kunstlilledega, veekeetja, kotitäis kasutatud lasteriideid ja teisi esemeid. Kahju on 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
27. juulil kella 23 ajal tekitati Ridala vallas Uuemõisas Pähkli tänaval kehavigastusi 18-aastasele noormehele.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
23. juulil kella 2.30 ja 3.30 vahel lõhuti Tootsi alevis Ehitajate teel sõiduauto ning rünnati korteris terava esemega 39-aastast naist.

Vargused
26. juulil avastati, et Häädemeeste alevikus Kevade tänaval on korterist varastatud alkoholi ning erinevaid esemeid. Kahju on 260 eurot.

29. juulil avastati, et Pärnus Merimetsa tänaval on maja hoovist varastatud jalgratas. Kahju on 180 eurot.

27. juulil avastati, et Pärnus Mere puiesteel on varastatud jalgratas. Kahju on 219 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
27. juulil kella 15 paiku tekitati Kehtna vallas Pae külas kehavigastusi 41-aastasele mehele.

30. juulil kella 1 ajal tekitati Kohilas Jõe tänaval aiamajas terava esemega kehavigastusi 56-aastasele mehele.

Vargus
28. juulil avastati, et Raplas Loo tänaval on sõidukist varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Omavoliline sissetung
25. juulil tungiti Kuressaares Tallinna tänaval ettevõtte hoonesse. Kahju on 70 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.