Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2013-07-26 15:54:55)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine ja 49 muud varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 43 vargust (eluruumidest 2 ja sõidukitest 6) ning 2 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 narkootikumide omamist või tarbimist. Juhtus 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 260 väärtegu. Registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, mille käigus peeti kinni 5 isikut.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
25. juulil sai politsei teate, et Rukki tänaval rünnati 25-aastast meest.

25. juulil sai politsei teate, et Pikal tänaval löödi 25-aastast naist.

Vargus
25. juulil sai politsei teate, et Vesilennuki tänaval varastati sõidukist erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 2400 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. juulil sai politsei teate, et Loo alevikus rünnati kahe päeva eest 23-aastast naist.

Vargus
25. juulil sai politsei teate, et Maardus varastati ettevõtte territooriumilt puitu. Kahju on ligi 4600 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused
22. juulil teatati politseile, et Põltsamaa vallas Pudukülas on talumaja kuurist varastatud mootorsaag Partner, ketaslõikur Verto ja elektrisaag Powerplus. Kahju on 400 eurot.

Ööl vastu 25. juulit tungiti Tabivere vallas Voldi külas sisse ehitusjärgus maja kõrvalhoonesse ning varastati haagis Respo registreerimisnumbriga 720YHN, kollast värvi murutraktor Stiga, muruniiduk Husqvarna, trimmer, erinevaid tööriistu ja laste batuut. Esialgne kahju on ligikaudu 4000 eurot.

25. juulil teatati politseile, et Jõgeval raudtee viadukti juures on metsaveokist kütust varastatud. Sündmuskoha vaatlusel ilmnes muuhulgas, et varastatud oli umbes 80 liitrit kütust.

Põlvamaa

Ähvardamine
Politseile teatati, et 24. juuli õhtupoolikul ähvardas 56-aastane mees Räpinas oleval kinnistul 47-aastast meest tapmisega.

Vargus
23. juulil teatati politseile, et Vastse-Kuuste vallas Leevijõe külas on elumajast varastatud Tulikivi ahi, roostevabast terasest meevurr ja mootorsaag Stihl. Kahju on umbes 4200 eurot.


Tartumaa



Vargus

Politseile teatati, et 18. juulil varastati Luunja vallas Veibri külas tänava äärest lukustamata noorte jalgratas Cube Team. Kahju on 250 eurot.


Valgamaa

Vargused

23. juulil avastati, et Otepää vallas Nüpli külas on talumaja juurest varastatud grillahi. Kahju on 300 eurot.

24. juulil varastati Valgas Mädarõika tänaval suvila saunaruumist mobiiltelefon Nokia C2-02. Kahju on umbes 100 eurot.

25. juulil avastati, et Puka alevikus Otepää maanteel on sisse murtud eramusse ning varastatud trimmer Husqvarna, elektriline käsisaag Makita ja aiakäru. Kahju on 520 eurot.

Ööl vastu 26. juulit kella 00.30 ajal teatas G4S politseile, et Valgas Riia tänaval olev kohvik andis häire. Sündmuskoha vaatlusel ilmnes, et kohviku aknaklaas oli katki visatud, kuid sissemurdmist ei olnud toimunud. Kella 2.15 ajal andis kohviku signalisatsioonisüsteem uuesti häire. G4S-i patrull tabas lähedusest 44-aastase alkoholijoobes mehe, kelle käest võeti ära kohvikust varastatud erinevat alkoholi. Politsei toimetas isiku kainenema. Esialgne lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on umbes 400 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 24.–25. juuli varastati Rakveres Pikale tänavale pargitud sõiduautost Range Rover rahakott koos sularaha ja dokumentidega, seljakott ning spordikott. Kahju on 598 eurot.

25. juuli öösel varastati Haljala vallas Essu külas Mõisa tänavale pargitud veoauto Scania kütusepaagist 150 liitrit diislikütust. Kahju on 200 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 19.–25. juuli varastati Kohtla-Järvel Spordi tänaval asuvalt raudteelt raudtee harud ja rööpad. Kahju on üle 1000 euro.

Ajavahemikul 24.–25. juuli varastati Püssis Viru tänaval maja keldrist muruniiduk, üherattaline alumiiniumist aiakäru ning hekikäärid. Kahju on 245 eurot.

Ajavahemikul 24.–25. juuli varastati Toila vallas Martsa külast kaks lammast. Samuti varastati 14. juulil üks väike tall. Kahju on 230 eurot.

Ajavahemikul 24.–25. juuli varastati Sillamäel Viru puiesteel poest kompvekke ning ilutulestikke. Kahju on 209 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Omavoliline sissetung
24. juulil avastati, et Pühalepa vallas Hausma külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonetesse.

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 19.–20.juuli varastati Haapsalus Saue tänaval korterist tahvelarvuti koos lisavarustusega. Kahju on 89 eurot.

Pärnumaa

Vargused
25. juulil kella 14.30 ajal avastati, et Pärnus Riia maanteel kaubanduskeskuse parklas seisnud matkabussist on varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1606 eurot.

25. juulil avastati, et Pärnus Suur–Posti tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud on kaks jalgratast. Kahju on 400 eurot.

Kelmus
8. juulil peteti Pärnus Haapsalu maanteel kaupluses kaupluse müüja käest välja sularaha. Kahju on 200 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
25. juulil kella 20.50 paiku tungiti Rapla vallas Hagudi alevikus Jaama tänaval kallale 19-aastasele noormehele.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.