Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loengusari «Quo vadis, maastikuarhitektuur?» (2006-03-08 12:06:48)

 

Eesti Maaülikool alustab avalikku loengusarja «Quo vadis, maastikuarhitektuur?», mille avab reedel, 10. märtsil maaülikooli dotsent Simon Bell.

 

Ingliskeelne avaloeng saab alguse Tartu Ülikooli raamatukogu konverentsisaalis kell 16.15 ja kannab pealkirja «Design with nature – beyond McHarg». Simon Bell annab ülevaate Ian McHarg’i 1967. aastal ilmunud ja epohhilise tähtsuse omandanud raamatu «Design wit Nature» alusideedest ning hindab loodusest lähtuva maastikuplaneerimise ja -kujundamise võimalusi tänapäeval, tuues näiteid oma töödest mitmetes maades.

 

Maastikuarhitektuuri tänapäevaseid suundumusi käsitleva avalike ettekannete sarja eestvedaja on maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut. Esinejad nii Eestist kui ka võõrsilt arutlevad selle üle, kuidas rakendada maastikuarhitektide teadmisi-oskusi ühiskonnale oluliste probleemide leevendamiseks.

 

Ettekanded on suunatud üliõpilastele, õppejõududele, erialaspetsialistidele ja kõigile teistele huvilistele, kellel on soovi kaasa mõelda ning osaleda arutlustes kaasaegse maastikuarhitektuuri suundumuste üle.

Eesti- ja ingliskeelsed loengud toimuvad reedeti. Sarja järgmise loengu peab 24. märtsil Eesti Maaülikooli dotsent Friedrich Kuhlmann teemal «Land of lands».

 

Järgmised esinejad on professor Juhan Maiste (Eesti Kunstiakadeemia/ Eesti Maaülikool), professor Jussi Sakari Jauhiainen (Oulu ülikool/ Tartu Ülikool), professor Sören Schöbel (Müncheni tehnikaülikool) ja professor Kalevi Kull (Eesti Maaülikool).

Täpsemat infot loengute kohta näeb lähipäevil maastikuarhitektuuri osakonna kodulehel http://pk.emu.ee/.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 08.03.06 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.