Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2013-07-23 12:04:36)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 57 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 54 vargust (eluruumidest 2 ja sõidukitest 15) ning 2 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 10 narkootikumide omamist või tarbimist ja 1 narkootikumide vahendamine. Juhtus 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 330 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, registreeriti 2 piirirežiimi rikkumist. Riigist saadeti välja 1 isik ja esitati 2 varjupaigataotlust.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
22. juulil sai politsei teate, et eelmisel päeval löödi Raua tänaval korteris 25-aastast naist.

22. juulil sai politsei teate, et Tammsaare teel rünnati 26-aastast meest.

22. juulil sai politsei teate, et Vikerlase tänaval rünnati 33-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 53-aastase naise.

22. juulil sai politsei teate, et Õismäe teel löödi korteris 68-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 43-aastase mehe.

Vargused
22. juulil sai politsei teate, et Raua tänaval varastati korterist erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 1050 eurot.
22. juulil sai politsei teate, et Lootsi tänaval varastati sõidukist erinevaid esemeid. Kahju on kokku ligi 3320 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
18. juulil teatati sissemurdmisest talu kõrvalhoonesse Tartu vallas Metsanuka külas. Varastati trimmer, muruniiduk ja mootorsaag. Kahju on 520 eurot.
Ajavahemikul 18.-20. juuli murti Rannu vallas Vallapalu külas sisse tallu ja varastati trimmeri komplekt, mootorsaag Partner, akudrell ja akukruvikeeraja Extreme koos kohvritega, kanister viie liitri bensiiniga, 1,5 liitrit mootorsae seguõli, võtmekast. Kahju on 528 eurot.
Ajavahemikul 16.-19. juuli varastati Tartus Kastani tänaval lukustatud trepikojast jalgratas Scott Voltage. Kahju on 350 eurot.
22. juuli hommikul enne kella 6 varastati Tartus Tõnissoni tänaval maja kõrvalt tumesinist värvi lukustatud maastikujalgratas Merida Kalahari. Kahju on 200 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 22. juulil peksid kaks tuttavat meest Puka vallas ühes talus kolmandat, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanu tervisekontrolliks Valga haiglasse.
Vargus
Ööl vastu 22. juulit varastati Hummuli vallas Piiri külas talu lukustamata garaažist ning sauna kõrvalt kolm erinevat mootorsaagi, trimmer ja muruniiduk Husqvarna, kompressor Megafer, generaator Hercules, sinises kohvris tööriistakast. Maasturist varastati GPS-seade, automakk Clarion, digifotoaparaat Olympos. Kahju on 3000 eurot.

Võrumaa

Vargused
Ajavahemikul 19.-21. juuli varastati Vastseliina vallas Vaarkali külas esialgsetel andmetel televiisor ja erinevaid esemeid. Varastatud asjade nimistu ja tekitatud kahju on väljaselgitamisel.
Ööl vastu 20. juulit varastati Võru vallas Mõksi külas majapidamisest murutrimmer, võsasaag, kaks autorehvi.
Ööl vastu 19. juulit murti Rõuge vallas Mikita külas sisse garaaži ja elumajja. Varasttai kaks trimmerit, murutraktor koos järelkäruga, veepump, erinevaid tööriistu, elektrijuhtmeid, torusid, mikrolaineahi, WC valamukapp, köögikapp, peegel, neli tekki ja patja, toiduaineid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
19. juulil varastati Tamsalus Tehnika tänaval parklas seisnud sõiduautost Mercedes-Benz rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 110 eurot.
Ajavahemikul 21.–22. juuli varastati Tamsalus Raudtee põik tänaval hoidlast üheksa erineva mõõtmega gaasiballooni. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
19. juulil avastati, et Narvas Daumani tänaval maja keldrist on varastatud jalgratas. Kahju on 150 eurot.
Ajavahemikul 19.–22. juuli varastati Kohtla- Järvel Ahtme linnaosas Maleva tänavale pargitud ekskavaatorist kaks akut, mutrivõtmete komplekt, tulekustuti ning kummivoolik. Esialgne kahju on 1500 eurot.
Ajavahemikul 19.–22. juuli varastati Jõhvis Kaasiku tänavale pargitud sõidukist Ford Transit tööriistu, 40 liitrit kütust ning automakk. Esialgne kahju on 791 eurot.
20. juulil varastati Narvas Kalda tänaval maja juures meesterahvalt mobiiltelefon. Kahju on 399 eurot.
20. juulil kella 14 ajal varastati Narva-Jõesuus kaldal meesterahva seljakott asjadega ja mobiiltelefon. Kahju on 1195 eurot.
Ajavahemikul 21.–22. juuli varastati Jõhvis Põllu tänaval eramust tööriistu. Kahju on selgitamisel.
22. juulil avastati, et Kohtla-Järvel Hobuseraua tänaval garaažist onn varastatu jalgratas ja elektriarvesti. Kahju on 2650 eurot.
22. juulil varastati Jõhvis Rakvere tänaval eramust sülearvuti, kõrvarõngad ning püstol CZ-75 koos 15 padrunitega. Kahju on 939 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargused
Ajavahemikul 21.–22. juuli tungiti Noarootsi vallas Elbiku külas kabelisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

13. juulil kella 18.45 ajal varastati Kullamaa vallas Liivi külas kaupluses ostu-müügi tehingu käigus sularaha. Kahju on 200 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. juulil kella 2 paiku tungiti Kilingi–Nõmmes Aia tänaval maja trepikojas kallale 15-aastasele noormehele.
Vargus
Ajavahemikul 20.–22. juulil varastati Pärnus Pikal tänaval kortermaja koridorist jalgratas. Kahju on 205 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
22. juulil teatati politseile, et Märjamaa vallas Valgu külas löödi terava esemega 49-aastast meest.
Vargused
22. juulil kella 00.45 ajal tungiti Kohila alevis Vabaduse tänaval kioskisse ja toiduaineid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 17.–19. juuli varastati Märjamaa vallas Paaduotsa külas talu abihoonest erinevaid esemeid. Kahju on 528 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
20. juulil kella 2.30 ajal tungiti Kuressaares Torni tänaval kallale 29-aastasele mehele.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.