Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas kohtuvad mitme riigi põllumajandusametnikud (2006-03-07 13:16:05)

 

7. märtsil toimub Põllumajandusministeeriumis Põhja- ja Baltimaade põllumajanduse, metsanduse, kalanduse ja toiduohutuse alase koostöö kõrgetasemelise koordinatsioonikomitee (HL-NB8) koosolek.
 
Koosolekul osalevad Eesti, Läti, Leedu, Islandi, Norra, Taani, Rootsi ja Soome põllumajandusministeeriumite ning Põhjamaade Ministrite Nõukogu esindajad. Koosolekut juhatab Põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot. Eesti ja Norra on 2006. aastal eelnimetatud koostöös eesistujariigid.

Koosoleku põhiliseks teemaks on selle aasta novembris Norras toimuva Põhja- ja Baltimaade põllumajanduse, metsanduse, kalanduse ja toiduohutuse eest vastutavate ministrite kohtumise ettevalmistus.

Samuti tehakse koosolekul kokkuvõte sellest, kuidas on täidetud eelmise ministrite 2004. a Tallinnas toimunud  kohtumise nn. Tallinna deklaratsioone Põhja- ja Baltimaade põllumajandusalase koostöö, toiduohutuse ja orgaanilise toidu kohta. Kõrged ametnikud arutavad alamtöögruppides tehtut ning otsustavad, millised teemad ministrite kohtumisel Norras arutusele tulevad.

Tallinna kohtumisest möödunud aja jooksul on Baltimaade põllumajandusametnikud võrdsetel alustel kaasatud Põhjamaade põllumajandusalasesse koostöövõrgustikku. Tänasel koosolekul arutatakse ka Venemaa kaasamist Põhja- ja Baltimaade vastavasse koostöösse.  

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 07.03.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.