Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 15.-21. juulini (2013-07-15 06:02:59)

Esmaspäevast kolmapäevani, 15.-17. juulini osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Leedus mitteametlikul keskkonnanõukogu istungil.

Esmaspäeval, 15. juulil kell 11.00 toimub Raplas, haldushoones (Tallinna mnt 14, II korrus, ruum nr 204) Lümandu maastikukaitseala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Esmaspäeval, 15. juulil kell 19 peab Kärdla Villalaos looduslikest pühapaikadest loengu Maavalla ja Viru koja vanem Ahto Kaasik, kes alates 2008. aastast töötab Tartu Ülikooli looduslike pühapaikade keskuses ning tegeleb ka rahvakalendri ja -usundi uurimise ja tutvustamisega. Muusikalise osa kujundavad Astrid Nõlvak ja Valdek Elmi. Loodusõhtud on kõigile huvilistele tasuta. Loodusõhtute toimumist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Teisipäeval, 16. juulil kell 11.00 toimub Puka Rahvamajas (Kesk 47, Puka, Valgamaa) Purtsi jõe ja Väikese Emajõe hoiualade kaitsekorralduskavade avalikustamiskoosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Teisipäeval, 16. juulil kell 19 räägib Kärdla Villalaos bioloogist ajakirjanik Juhani Pütsepp, kes töötab Eesti maaülikoolis, tegutseb (loodus)ajakirjanikuna ja kirjutab lasteraamatuid, missugune paistab Eestimaa siis, kui võtta aega ja kõndida see üht- või teistpidi läbi just seda ta koos fotograafiga oma töö tarbeks on teinud. Kell 20 esineb ansambel Kokkukukkumine koosseisus Jaak Johanson, Ain Agan, Mai Agan, Krista Citra Joonas (kontserdi pilet maksab 7 eurot).

Kolmapäeval, 17. juulil kell 11.00 toimub Rõuge Vallavalitsuses (Ööbikuoru 4, Rõuge, Võrumaa) Peetri jõe, Piusa jõe, Pärlijõe, Vaidva jõe ja Võhandu jõe hoiualade kaitsekorralduskavad avalikustamiskoosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Kolmapäeval, 17. juulil kell 19 räägib Kärdla Villalaos zooloog Peep Männil 2013. aasta loomast hundist – ning tema suhetest teiste metsloomade ja inimestega, samuti huntide olukorrast teistes riikides.
Jagatakse ka värskeid uudiseid Läänemaa šaakalitest. Muusikalise poole eest hoolitsevad sel õhtul Indrek Liit ja Peep Männil. Viimane on Keskkonnateabe keskuse ulukiseireosakonna juhataja.

Neljapäeval, 18. juulil kell 11.00 toimub Keskkonnaameti Räpina kontoris (Kalevi 1a, Räpina Mädajõe ja Karisilla oja hoiualade kaitsekorralduskavade avalikustamiskoosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Neljapäeval, 18. juulil kell 14.00 kohtub keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Eesti Metsaseldi president Hardi Tullusega. Metsaselts tutvustab otsustajate metsakooli programmi ja toimumise aega.

Reedel, 19. juulil osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Maardu linna veemajandusprojekti lõpetamisel.

Laupäeval, 20. juulil osaleb Keskkonnainspektsiooni Järvamaa büroo Paides toimuval ohutuspäeval, mille korraldab Päästeamet. Osa võtavad operatiivteenistused ja teised ohutuse tagamisega seotud asutused ning organisatsioonid, mis tutvustavad oma tegevust ning õpetavad inimesi ohutult ja turvaliselt käituma. Keskkonnainspektsioon tutvustab huvilistele oma järelevalvetehnikat ja selgitab keskkonnakaitselisi küsimusi.


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.