Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool sõlmib Tallinnaga koostöölepingu (2006-03-06 10:58:53)


7. märtsil kell 12 allkirjastavad Eesti Maaülikooli rektor professor Alar Karis ning Tallinna linnapea Jüri Ratas peahoone kaldauditooriumis (Kreutzwaldi 64-100) maaülikooli ja Tallinna koostöölepingu. Mõlemad pooled soovivad edendada linna ja maa koostööd ning arendada ka linlikus elukeskkonnas loodusväärtusi.

Koostöölepingu kohaselt kaasab Tallinn Eesti Maaülikooli õppejõude, kraadiõppureid ja tudengeid linna arenguprobleemide analüüsimisse ning lahenduste väljatöötamisse. Maaülikool on omakorda huvitatud üliõpilaste praktika- ja töövõimaluste avardamisest ning Tallinna juhtide ja ametnike kaasamisest ülikooli õppetöösse, pidades silmas eelkõige avaliku halduse, linna- ja tööstusmaastike korralduse, maastikuarhitektuuri, planeerimise, linnahaljastuse jm valdkondi.

Lepingu allakirjutamise eel (kell 10.20) peab Tallinna linnapea Jüri Ratas EMÜ peahoone kaldauditooriumis loengu teemal „Roheline pealinn“. Ratase idee järgi võiks tulevikus sarnaselt Euroopa kultuuripealinna valimisele leida ka kõige keskkonnasõbralikuma ja rohelise mõtteviisiga pealinna.

Tallinna linnapea loengut on oodatud kuulama üliõpilased, õppejõud ja teisedki huvilised.

Allikas: Eesti Maaülikooli 06.03.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.