Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Neljapäeval 27 juunil avatakse Kadrioru suvehooaeg (2013-06-26 18:26:17)

Neljapäeval, 27. juunil, avab Kadrioru Park suvehooaja koos Alen Veziko ja legendaarse ansambliga Karavan.

Kõigil pargi sõpradel võimalik osa võtta erinevatest sündmustest ja tegevustest kaunis Kadrioru pargis. Kell 17.00 algab Luigetiigi juurest Kadrioru parki tutvustav ekskursioon, mida juhatab Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogu kuraator Elle Pent. Ekskursioon on ainult eesti keeles. Kogunetakse kümme minutit enne viit tiigi kõrval paikneva päikesekella juures. Ekskursioon lõppeb Kadrioru kontserdiväljakul, kus on käimas suur hooaja avakontsert.

Kell 18.00 algab õhtune kontsert Kadrioru pargi kontserdiväljakul. Käesoleva aasta esinejateks on Alen Veziko ning ansambel Karavan. Mõlemad esinejad on lubanud anda pargi külalistele meeldejääva ja rõõmsalt suvise kontserdielamuse ning kindlasti pakkuda kuulamiseks ka midagi uut ja värsket oma loomingust.

Suve jooksul on pargiruumis võimalik osa saada veel mitmetest juba traditsiooniks saanud sündmustest: Kalamaja kalmistupargi taasavamise sünnipäev ja Kadrioru sünnipäev, mis kannab juubeliaastal nime Kadriorg 295 – 22. juulil, suursugune ning majesteetlik Valgus kõnnib Kadriorus 19. septembril, ja parki ning pargi ajalugu tutvustavad jalutuskäigud, mis toimuvad terve suve jooksul.

Allikas: Kadrioru Park, 26.06.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.