Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusmuuseum tähistab 45. sünnipäeva rahvusvahelise konverentsiga (2013-06-26 18:20:30)

Homme, 27. juunil saavad alguse Eesti Põllumajandusmuuseumi 45. sünnipäeva üritused. Kolme päeva jooksul toimuvad uute ekspositsioonide avamised, mitmed töötoad ja rahvusvaheline põllumajandusmuuseumide konverents.

„Põllumajandusmuuseumi tänavune sünnipäev on meie jaoks verstapost. Oleme viimase seitsme aasta jooksul renoveerinud 9 hoonet 15-st ja uuendanud suure osa oma väljapanekutest. Edaspidi tuleb üha enam keskenduda maaelu ja –pärandi publikule atraktiivseks tegemisele,“ rääkis põllumajandusmuuseumi direktor Merli Sild.

Muuseum tähistab oma sünnipäeva 27.-30. juunini mitmete üritustega. Homme, 27. juunil kell 16 avatakse Tartumaal Ülenurmel asuvas muuseumis uued lina- ja linnukasvatuse ning põllumajandustehnika ekspositsioonid. Lisaks toimuvad töötoad rukki, linakasvatuse, põllumajandusteaduse, põllumajandustehnika ja maaelumuuseumide kui atraktiivsete turismikeskuste teemal.

Ülehomme, 28. juunil toimub Tartus AHHAA keskuses rahvusvaheline konverents teemal „Põllumajanduse ja maaelu muuseumid kui maakultuuripärandi säilitajad ning nende roll rahvusvahelise turismi arendamisel“, kus osalevad põllumajandus- ja maaelumuuseumide ning teadusasutuste esindajad 14 riigist (Jaapan, USA, Kanada, Prantsusmaa, Rootsi, Saksamaa, Valgevene, Venemaa, Läti, Eesti, Island, Norra, Poola, Ühendkuningriigid).

Ürituste kava leiab http://epm.ee/conference.

Eesti Põllumajandusmuuseum asub Tartumaal ajaloolises Ülenurme mõisakompleksis ja koondab museaale Eesti põllumajanduse ja maaelu kohta.

Allikas: Eesti Põllumajandusmuuseumi 26.06.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.