Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-06-20 13:01:13)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 2 röövimist, 61 varavastast kuritegu, neist 51 vargust (3 eluruumidest, 7 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide vahendamise, 12 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Väärtegusid registreeriti 326. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Tapmine
19. juunil kella 9.30 ajal teatati politseile, et Puhangu tänava maja toast leiti vägivallatunnustega meesterahva surnukeha. Asjaolude kontrollimiseks toimetati politseijaoskonda 40-aastane mees ja 49-aastane naine.

Kehalised väärkohtlemised
19. juunil kella 22 ajal teatati politseile, et Kadaka teel tungiti tüli käigus kallale 34-aastasele mehele.

20. juunil kella 2.40 ajal teatati politseile, et Tatari tänava alguses tungiti kallale 20-aastasele mehele ja naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 31-aastane naine.

Politseile teatati, et 19. juunil kella 23.30 ajal tungiti Peterburi tee toitlustuskohas kallale 36-aastasele mehele.

Vargused
19. juunil avastati, et Graniidi tänava maja keldriboksist on varastatud jalgratas Trek ning erinevaid tööriistu. Kahju kokku 1015 eurot.

19. juunil varastati Tuukri tänava parklas seisnud autost sülearvuti koos kotiga, kaamera Canon, spordikott riietega ja muid esemeid. Kahju kokku 2300 eurot.

19. juunil varastati Uuel tänaval seisnud matkaautost sülearvuti, telefon ja muid asju. Kahju kokku 1159 eurot.

19. juunil varastati Kai tänaval seisnud matkabussist sülearvuti koos kotiga, käekoti, rahakoti ja dokumente. Kahju kokku 1150 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 19. juunit varastati Viimsi vallas Haabneeme alevikus pargitud kahest autost alkoholi, jalamatid, prillid ja muid asju. Kahju kokku 570 eurot.

19. juunil avastati, et Viimsi vallas Haabneeme aleviku korterelamu trepikojast on varastatud kaks jalgratast. Kahju kokku 780 eurot.

19. juunil varastati Kiili valla eramajast teler väärtusega 590 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
14. juunil sai politsei teate, et Põltsamaa vallas Adavere aleviku parklas löödi avaldajad rusikatega pea piirkonda ning jalgadega selga, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Tartumaa

Vargused
18. juunil teatati politseile, et Tartu vallas Igavere külas on tanklast varastatud 2 tonni erimärgistusega diislikütust.

18. juunil varastati Tartus Mõisavahe tänaval lukustamata korterist televiisor ja arvuti. Kahju on selgitamisel.

14. juunil murti Tartu vallas sisse majja ja kõrvalhoonetesse ning varastati murutrimmer ja 2 jalgratast. Kahju on 426 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
18. juunil Rõngu alevikus Tartu maanteel löödi avaldajat näo piirkonda ning suruti sõrmedega tugevalt kaela piirkonda, tekitades kannatanule füüsilist valu ning tervisekahjustusi.

Valgamaa

Vargus
19. juunil sai politsei teate, et Valga linnas Kesk tänaval on püütud ärandada maja taha pargitud sõiduautot Volkswagen Passat. Sõidukil avati lukustatud uksed, lõhuti süütelukk ning eemaldati rooli all olev plastikkaitse. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus
14. juunil unustas teataja Viljandi linnas Tallinna tänaval oma musta värvi mobiiltelefoni Samsung Galaxy S Plus toidukoha lauale, kust telefon kadus. Kahju on 120 eurot.

Võrumaa

Vargused
Ööl vastu 19. juunit varastati Võrumaal Haanja vallas Kilomani külas kinnistu kõrvalhoonest 7 pakki ehituslikku kivivilla Paroc ja 1 pakk kivivilla Isover. Kahju on 200 eurot.

Ööl vastu 15. juunit varastati Võru maakonnas Vastseliina vallas Halla lukustamata sõiduauto tagaistmelt Mercedes mobiiltelefon Huawei Ascend G510. Kahju on 168 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
14.-19. juunil tungiti Tamsalus Rahu tänaval asuvatesse kuuridesse ning varastati küttepuid ja tööriistu. Kahju on 116 eurot.

Ööl vastu 19. juunit varastati Vinni vallas Kiige tänavale pargitud mopeed. Kahju on 554 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 16.-19. juuni tungiti Väike-Maarja vallas Raeküla külas eramajja ning lõhuti mööblit. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 18.-19. juuni varastati Kohtla-Järvel Põhja allee tänaval sõiduautost Volkswagen Caddy tööriistu. Kahju on selgitamisel.

18.-19. juuni varastati Narvas Tiimanni tänaval asuvast parklast mopeed. Kahju on 400 eurot.

19. juunil kella 17.15 ajal varastati Kohtla-Järvel Järve linnaosas Keskallee tänaval asuvast kauplusest mobiiltelefon. Kahju on 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
18. juunil kella 1.30 ajal löödi Haapsalus Mulla tänaval korteris 19-aastast neiut.

Pärnumaa

Röövimine
19. juunil kella 3 paiku tungiti Pärnus Mere puiestee ning Ringi tänava vahelisel alal kallale 39-aastasele mehele ja varastati päikseprillid ning rahakott sularaha ja isiklike dokumentidega. Kahju on 755 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 15.–19. juuni varastati Pärnus Kirsi tänaval trepikojast lukustatud jalgratas. Kahju on 246 eurot.

15. juunil kella 18 ja 22.30 varastati Pärnus Kaevu tänaval trepikojast jalgratas. Kahju on 304 eurot.

Ajavahemikul 10.–19. juuni tungiti Pärnus Haapsalu maanteel majja ja varastati metallist esemed, torustike osi ning veemõõtja. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 13.–17. juuni varastati Kehtna vallas Reonda külas abihoonest mootorsaag. Kahju on 300 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.