Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveametis registreeritud ööpäevasündmused (2013-06-19 18:50:48)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 46 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (3 eluruumidest, 9 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 5 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 288 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 12 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
19. juunil kella 00.30 ajal teatati politseile, et Läänemere teel rööviti 43-aastaselt mehelt korterivõtmed, pangakaardid ja muud esemed.

Kehalised väärkohtlemised
18. juunil kella 2.10 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiesteel tungiti tüli käigus kallale 52-aastasele naisele. Politseipatrull pidas kinni ja toimetas kahtlustatavana jaoskonda 34-aastase mehe.

18. juunil kella 19 paiku teatati politseile, et Angerja tänava majas tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

18. juunil kella 20.30 ajal teatati politseile, et Kopli puiesteel tungiti tüli käigus kallale 28-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

Vargused
17. juunil avastati, et kesklinnas Pärnu maantee maja fuajeest on varastatud sülearvuti ja tahvelarvuti. Kahju kokku 1048 eurot.

17. juunil avastati, et Tungla tänaval seisnud autolt on varastatud esituled. Kahju kokku 3000 eurot.

19. juuni öösel varastati Tõnismäel asuvast poest 1500 euro väärtuses kaupa.

Harjumaa


Vargused
Ööl vastu 18. juunit varastati Saue vallas Laagri alevikus pargitud autost kott dokumentidega ja spordikott riietega. Kahju kokku 530 eurot.

Ööl vastu 18. juunit varastati Saue vallas Laagri alevikus kahest autost helisüsteem ja kolm velge. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Ööl vastu 18. juunit varastati Maardus Nurga tänaval seisnud autolt küljepeeglid ja parkimisandurid. Kahju kokku 2300 eurot.

18. juunil avastati, et Padise valla talu kuurist on varastatud murutrimmer ja kanister bensiiniga. Kahju kokku 185 eurot.

18. juunil avastati, et Jõelähtme vallas Koogi külas varastati eramu garaažist mootorsaag, hekilõikur, murutrimmer ja kaks jalgratast. Kahju kokku 2300 eurot.

19. juuni öösel varastati Viimsi vallas Pärnamäe külas pargitud autost fotoaparaat, riideid ja dokumente. Kahju kokku 1260 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Röövimine
17. juunil sai politsei teate, et Põlvas Roosi tänaval haaras üks isik teist kaelast ning pigistas seda, põhjustades kannatanule füüsilist valu. Tüli käigus võtsid isikud avaldajalt ära mobiiltelefoni Nokia X1 ja suitsupaki. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 18. juunit ärandati Tartus Uuel tänaval maja ette pargitud tumeroheline sõiduauto Opel Omega Caravan. Koos autoga varastati ka mutrivõtmete komplekt. Kahju on 2250 eurot.

16. juunil kella 04.30 paiku varastati Tartus Soola tänaval taksos valge mobiiltelefon IPhone 5. Kahju on 700 eurot.

Ajavahemikul 14. juuni kuni 17. juuni lõhuti Tartus Kopli tänava kooli rattahoidlas avaldaja jalgratta tagumine punane tuli, rattakell, tagumise rattakummi helkur, käiguvaheti, kett ja jalgratta tagumine rattakumm. Samuti lõhuti raami peal olevad piduriklotsid, jäme rattalukk ja peenike lukk. Lisaks lõhkumisele varastati ratta küljest esimene rattatuli ja jalgratta esimene rehv. Kahju on 273 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
Ajavahemikul 16.-17. juuni varastati Kadrinas Rakvere teel eramaja hoovist jalgratas. Kahju on 150 eurot.

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 18. juunit kella 2.54 ajal tungiti Narvas Tallinna maanteel asuvasse kauplusesse.

Ida-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 17.-18. juuni varastati Jõhvis Jõhvi külas Kaasiku tänaval ühest sõiduautost tööriistu ja teisest sõiduautost aku. Kahju on selgitamisel.

Võltsimine
18. juunil kella 6.50 ajal peeti Narvas Peterburi maanteel Narva piiripunkti piirivalvurite poolt kinni sõiduauto, mille VIN- numbrimärk oli manipuleerimistunnustega.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
Ajavahemikul 1.–17. juuni varastati Taebla vallas Paliveres Haapsalu maanteel hoovist batuut. Kahju on 90 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
15. juunil kella 5.30 paiku löödi Saarde vallas Tihemetsa alevikus Elamukvartali teel korteris 25-aastast meest.

Vargused
18. juunil kella 00.30 ja 5.30 vahel tungiti Pärnus Köie tänaval garaaži ja varastati jalgratas, mootorsaag ning kalastustarbeid. Kahju on 1050 eurot.

Ööl vastu 18. juunit tungiti Pärnus Ehitajate teel garaaži ja varastati erinevaid tööriistu.

17. juunil kella 3.55 ajal üritati Tahkuranna vallas Võiste alevikus varastada ettevõtte rahakappi. Kahju on selgitamisel.

18. juunil kella 8.30 ja 19.30 vahel tungiti Pärnus Vana-Sauga tänaval keldrisse ja varastati jalgratas, kalastustarbeid, erinevaid tööriistu ning kolm paari jalanõusid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
18. juunil kella 11.30 paiku löödi Kehtna vallas Eidapere külas 64-aastast meest.

Vargus
Ajavahemikul 5.–6. juuni varastati Raplas Tallinna maantee ja Viljandi maantee ristmikult lipuvimpleid. Kahju on 112 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.