Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametis nädalavahetusel registreeritud sündmused (2013-06-10 15:55:02)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 202 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 10 röövimist, 99 varavastast kuritegu, neist 74 vargust (13 eluruumidest, 16 sõidukitest), 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 61 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 19 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 787 väärtegu. Avastati 64 liitrit illegaalset alkoholi. Piirilt saadeti tagasi 10 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 3 isikut), 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
7. juunil kella 6.30 paiku teatati politseile, et Lina tänaval rööviti 64-aastaselt naiselt kaelakett.

7. juunil kella 8.30 ajal teatati politseile, et Toompuiesteel rööviti 52-aastaselt mehelt rahakott.

8. juunil kella 00.20 paiku teatati politseile, et Sõpruse puiesteelt rööviti 35-aastaselt mehelt rahakott sularaha ja dokumentidega.

8. juunil kella 1.35 ajal teatati politseile, et Kopli tänaval rööviti 45-aastaselt mehelt rahakott.

8. juunil kella 14 ajal teatati politseile, et Pinna tänaval rööviti 60-aastaselt naiselt kaks kaelaketti.

9. juunil kella 15 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänaval rööviti 67-aastaselt naiselt kaelakett.

Kehalised väärkohtlemised
7. juunil kella 12.30 ajal teatati politseile, et Linnamäe teel tungiti kallale 67-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetas politseipatrull jaoskonda 66-aastase mehe.

7. juunil kella 14 paiku teatati politseile, et Meeliku tänava korteris tungiti kallale 57-aastasele naisele.

7. juunil kella 21.10 ajal teatati politseile, et Nisu tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 62-aastane mees.

8. juunil kella 16.10 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 46-aastane mees.

9. juunil kella 00.20 ajal teatati politseile, et Merivälja tee lõbustusasutuses tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 23-aastane mees.

9. juunil kella 5.10 ajal teatati politseile, et Muhu tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

9. juunil kella 16 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 60-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 63-aastane mees.

9. juunil kella 20.40 ajal teatati politseile, et Loitsu tänava korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 37-aastane mees.

Vargused
7. juuni öösel varastati Printsu teel asuvast garaažist erinevaid tööriistu ja seadmeid. Kahju kokku umbes 1470 eurot.

7. juunil varastati Sadama tänaval seisnud matkaautost sülearvuti. Kahju kokku 1500 eurot.

7. juunil varastati Sadama tänaval seisnud kaubikust autoraadio, tahvelarvuti, raadiosaatja ja meestejope. Kahju kokku 1896 eurot.

8. juunil avastati, et Kirsi tänava maja keldrist on varastatud keevituaparaat ja muid tööriistu. Kahju kokku 1840 eurot.

8. juunil avastati, et Tammsaare tee korterist on varastatud sülearvuti, videokaamera, fotoaparaat, sularaha ja väärisesemeid. Kahju kokku 2820 eurot.

8. juunil varastati Kai tänaval seisnud matkaautost sülearvuti ja sularaha. Kahjusumma on täpsustamisel.

Harjumaa


Kehalised väärkohtlemised
7. juunil kella 14.35 ajal teatati politseile, et Kehras Kose maanteel tungiti peretüli käigus kallale 38-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetas politseipatrull jaoskonda 51-aastase mehe.

7. juunil kella 19.40 paiku teatati politseile, et Maardus Avar tänava korteris tungiti kallale 30-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 31-aastane mees.

8. juunil kella 11.45 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneeme aleviku korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 28-aastane mees.

9. juunil kella 6.10 ajal teatati politseile, et Vasalemma alevikus tungiti tüli käigus kallale 27-aastasele naisele.

9. juunil kella 15.40 ajal teatati politseile, et Kuusalu vallas Leesi külas tungiti tüli käigus kallale 46-aastasele mehele. Politsei pidas hiljem kahtlustatavana kinni 22-aastase mehe.

Vargused
7. juunil avastati, et Nissi vallas Riisipere alevikus on ehitatavast majast varastatud ehitusvilla. Kahju kokku 330 eurot.

7. juunil avastati, et Kose vallas asuvast talumajast on varastatud mahlapress ning hügieenitarbeid. Kahju kokku 307 eurot.

8. juuni öösel prooviti Saue vallas Laagri aleviku eramu õuest varastada rollerit. Politseipatrull pidas kinni ja toimetas kahtlustatavana jaoskonda 18-aastase noormehe.

8. juunil varastati Maardus Fosforiidi tänaval seisnud autost kaks telefoni ja käekott dokumentidega. Kahju kokku 900 eurot.

9. juunil teatati politseile, et Kose aleviku korterist on varastatud kuldkett ja sularaha. Kahju kokku 674 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ajavahemikul 11. aprill kuni 3. juuni murti sisse Jõgevamaal Jõgeva vallas Laiusevälja külas taluhoonesse. Maja esikusse oli kokku toodud rohelist värvi võimlemismatt, magamiskott, sõjaväekiiver, elektriradiaator ja kaks muusikakeskust. Varastatud midagi ei ole. Lõhkumisega tekitatud kahju on 10 eurot.

Põlvamaa

Vargus
6. juunil murti Kanepi vallas Põlgaste külas sisse talu garaaži ning varastati kolm lõikekäia: Dewalt, Metabo ja Makita. Kahju on 350 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile saabus teade, et 8. juunil lõi tuttav mees Võnnu vallas Imste külas Metsa tänava majas teist isikut korduvalt harjavarrega, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Vargus
7. juunil varastati Tartu linnas Riia tänaval asuvast kauplusest parfüüm Armani Sport Code, maksumusega 75 eurot. Politsei pidas isiku kinni, kaup tagastati rikkumata kujul kauplusele.

Valgamaa

Vargused
Ajavahemikul 30. mai kuni 5. juuni varastati Aakre külas asuva talu lukustamata garaažist mullafrees XTP4. Freesi eritunnuseks on see, et seadmele on alla paigaldatud ka teine ratas, originaalis on mullafrees üherattaline. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 5. kuni 7. juuni murti Karula vallas Lüllemäe külas sisse kiriku abihoonesse ning varastati kollast värvi murutraktor Yardman ja puulõhkumismasin Bell. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 9.juunit ärandati Valgas Pärna puiesteelt maja ette pargitud tumesinist värvi sõiduauto Audi 100 Avant. Kahju on 2000 eurot.

Viljandimaa

Vargus
6.juunil murti Viljandis Kolde tänaval sisse sõiduautosse Honda. Isik peeti politsei poolt kinni ning toimetati menetlustoiminguteks politseijaoskonda.

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 4.juuni kuni 8.juuni murti Urvaste vallas Visela külas sisse elumajja, sauna ja lauta. Laudast varastati murutrimmer Shindaiwa C242. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
5. juunil kella 19 ajal varastati Tapal Ülesõidu tänaval eramajast mobiiltelefon, pangakaart ning päikeseprillid. Kahju on 63 eurot.

Ööl vastu 9. juunit varastati Võsul Mere tänaval asuvast kuurist paadimootor ja mootorsaag. Esialgne kahju 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 2.-7. juuni varastati Lüganuse vallas Põllu tänaval asuvast garaažist murutrimmer ja keevitusaparaat. Kahju on 760 eurot.

6. juunil varastati Narva-Jõesuus Suur Lootsi tänaval asuvast sõiduautost Audi kott, fotoaparaat ja sõidukidokumendid. Kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 3.-7. juuni varastati Tudulinna vallas Lemmaku külas asuvast suvemajast toiduaineid, päikeseprillid, 10 DVD kassetti ja teisi esemeid. Kahju on 670 eurot.

Ajavahemikul 6.-7. juuni varastati Mäetagusel Tervise tänaval eramaja territooriumilt muruniiduk. Samuti varastati maja juurde pargitud mikrobussist Ford Transit auto võtmed, rahakott, õli- ja bensiinikanister ning murutrimmer. Kahju on 1105 eurot.

7. juunil varastati Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvast kortermaja keldrist jalgratas. Kahju on 200 eurot.

7. juunil kella 11.45 ajal varastati Jõhvis Malmi tänaval asuvast ettevõtte ruumist rahakott. Kahju on 327 eurot.

Ööl vastu 7. juunit varastati Püssis Maidla tee ja Männiku tänava vahel ettevõtte maaüksusel paiknevalt raudteelõigult rööbaste metallist kinnituslapid koos naeltega. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 2.-7. juuni varastati Narva-Jõesuus Suur Lootsi tänaval asuvast hoonest kaks elektrimootorit. Kahju on 2000 eurot.

7. juuni õhtul varastati Narvas Pähklimäe tänaval asuvast kauplusest mobiiltelefon. Kahju on 405 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. juuni varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval kortermaja rõdult jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 8.-9. juuni varastati Kohtla-Järvel Põhja alleel sõiduautost CD makk ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 9. juunit varastati Narvas Tolli tänaval garaažiboksist trimmer. Kahju on 200 eurot.

9. juunil varastati Jõhvis Narva maanteel korterist televiisor ja sularaha. Kahju on 550 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 7.-8. juuni tungiti Narvas Elektrijaama teel ettevõtte territooriumile ning varastati sõidukitest kütust. Esialgne kahju on 46 eurot.

8. juunil kella 6 ajal tungiti Sillamäel Viru puiesteel asuvasse kauplusesse. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Röövimised
6. juunil kella 2 ja 3 vahel löödi Türil Vabriku puiesteel korteris 46-aastast naist ja 49-aastast naist ning varastati pangakaart ja PIN-koodid.

4. juunil südaöö paiku löödi Paides Tallinna tänaval asutuse ruumides 17-aastast noormeest ja varastati mobiiltelefon.

Kehaline väärkohtlemine
6. juunil tekitai Türi vallas Ollepa külas kehavigastusi 60-aastasele naisele ja 9-aastasele lapsele.

Omavoliline sissetung
6. juunil kella 10 paiku tungiti Paides Ehitajate tänaval korterisse.

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 5.–9. juuni varastati Taebla vallas Vidruka külas sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
8. juunil kella 00.15 ajal löödi Pärnus Supeluse tänaval toitlustusasutuse ees 28-aastast meest.

Vargused
Ajavahemikul 7.–9. juuni tungiti Tootsi vallas Toosti alevis Tööstuse tänaval spordirajatisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 3.–7. juuni tungiti Pärnus Rohu tänaval korterisse ja varastati tehnikat. Kahju on 894 eurot.

Ajavahemikul 1. august 2008 kuni 6. juuni 2013 tungiti Sauga vallas Kilksama külas Kaselehe tänaval majja ja varastati tehnikat ning erinevaid esemeid. Kahju on 2440 eurot.

7. juunil kella 17.30 ja 18 vahel varastati Pärnus Noorte väljakul asutuse territooriumilt lukustamata jalgratas. Kahju on 220 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
8. juunil kella 18 paiku rünnati Märjamaa alevis Pärnu maanteel maja ees terava esemega 48-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 55-aastase mehe.

Vägivald võimuesindaja suhtes
9. juunil kella 16 paiku löödi Raplas Tallinna maanteel kaupluses 72-aastast turvameest.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.