Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA ootab jaanuaris-veebruaris koolipiima pakkunutelt toetustaotlusi (2006-03-01 11:29:56)

 

Alates tänasest saavad koolipiima pakkujad nelja kuu jooksul taotleda PRIA-lt toetust jaanuaris ja veebruaris haridusasutustes pakutud koolipiima kulude hüvitamiseks.

Piimatoodete eest tuleb kõigepealt tasuda taotlejal endal. Toetust makstakse tehtud kulude alusel tagantjärele. Koolipiimatoetuse saamiseks tuleb esitada PRIA-le nelja kuu jooksul pärast taotlusperioodi lõppu taotlus ning toetus makstakse välja hiljemalt nelja kuu jooksul pärast korrektse taotluse esitamist.

Koolipiima pakutakse Eestis ligi 847 haridusasutuses, kokku enam kui 170 000 lapsele. Toetust saavad taotleda koolid ja lasteaiad ise või omavalitsus ja koolipiima pakkujad, kui õppeasutustega on eelnevalt vastavad kokkulepped tehtud.

Möödunud aasta jooksul maksti toetust välja 9,6 miljonit krooni koolipiimatoetust, pool toetusest rahastatakse Euroopa Liidu, pool Eesti riigi eelarvest.

Ülekaalukalt populaarsem koolipiimatoetuse eest pakutav piimatoode on 2,5% piim, koolipiimatoetuse toel on võimalik pakkuda soodsama hinnaga piima, hapupiima ja maitsestamata jogurtit I-XII klassi õpilastele ja lasteaialastele. Täpsemat infot saab veebilehelt www.pria.ee.

 

Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) 01.03.06 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.