Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põnev seminar aiapidajatele ja taimekaitsehuvilistele (2006-02-28 13:59:34)


1. märtsil kell 14, on huvilised oodatud taimekaitse-alasele seminarile põllumajandus- ja keskkonnainstituudi Eerika entomoloogialaborisse (Viljandi mnt,  Eerika, maaülikooli õppehoone ruum C220).

Seekordne teema – vanemteadur Angela Ploomi ettekanne «Umbrohtude roll kahjuritõrjes»  - võiks pakkuda huvi paljudele talupidajatele.

«On selgunud, et väike umbrohtumus on pigem hea, sest aitab hoida kahjurputukate arvukust kontrolli all,» ütles Marika Mänd,  Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi dotsent. Näiteks maasikakasvatajad niidavad rohtu peenravahedest ja kasutavad kahjuritõrjeks võimalikult vähe mürke, lisas ta.

Paar korda kuus toimuvatel taimekaitse-alastel seminaridel saavad magistrandid-doktorandid võimaluse esineda ja väidelda, enne kui nad lähevad kaitsma oma teaduslikku tööd. «Samas saame tutvustada uudiseid taimekaitse vallast,» selgitas Mänd.

 

Lisateave:

Marika Mänd,  Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja  keskkonnainstituudi dotsent, tel 7313396, marika.mand@emu.ee

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 28.02.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.