Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikool teeb Tallinnaga koostööd (2006-02-27 22:11:04)


Eesti Maaülikool ja Tallinna linn sõlmivad lähiajal koostöölepingu, mille eesmärgiks on linnas säästliku keskkonnakasutuse põhimõtete arendamine.

Koostööettepanekuga pöördus Tallinna linna poole Eesti Maaülikool. Lepingu sõlmimise eesmärgiks on vastastikune soov edendada linna ja maa vahelist koostööd ning kaitsta linlikus elukeskkonnas loodusväärtusi.

Lepingu osapooled soovivad arendada koostööd avaliku halduse, linna- ja tööstusmaastike korralduse, maastikuarhitektuuri, planeerimise, linnahaljastuse ja keskkonna valdkondades ning teadus- ja arendustegevuse, õpptöö ja avalike suhete osas.

Põhirõhk on asetatud keskkonna- ja ruumilise arengu alaste ideede edasiarendamisele ja elluviimisele ning miljöö- ja loodusväärtusega piirkondadele arenguraamistiku koostamisele.

Sõlmitava koostöölepingu kohaselt kaasab Tallinn edaspidi Eesti Maaülikooli õppejõudusid, kraadiõppureid ja üliõpilasi linna arenguprobleemide analüüsimisse ning problaamidele lahenduste väljatöötamisse. Maaülikool on omakorda huvitatud üliõpilaste praktika- ja töövõimaluste avardamisest ning Tallinna linnajuhtide ja -ametnike kaasamisest ülikooli õppetöösse, eelkõige avaliku halduse, linna- ja tööstusmaastike korralduse, maastikuarhitektuuri, planeerimise ning linnahaljastuse valdkonnas.

Tallinna linnapea Jüri Ratas on pakkunud välja idee hakata sarnaselt Euroopa kultuuripealinna tiitlile omistama ka kõige keskkonnasõbralikuma, rohelise mõtteviisiga pealinna tiitlit.

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 27.02.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.