Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 22. nädala eelinfo (2013-05-27 04:31:44)

Esmaspäev, 27. mai

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja kantsler Ants Noot osalevad Iirimaal, Dublinis 26. 28. maini toimuval EL põllumajandus- ja kalandusministrite mitteametlikul nõukogul, kus eesistujariik soovib vabamas vormis arutelu ÜPP reformipaketi lahtiste küsimuste üle, et ette valmistada institutsioonidevaheline kokkulepe juunikuu ministrite nõukoguks. Eesti rõhutab kohtumisel, et esimestele hektaritele rakendatav kõrgem otsetoetus peab muutuma kättesaadavaks ka ühtset pindalatoetust rakendatavatele riikidele.

Kolmapäev, 29. mai
Põllumajandusministeeriumis toimub Jõgeva Sordiaretuse Instituudi ja Eesti Maaviljeluse Instituudi ümberkorraldamiskomisjoni koosolek.

Põllumajandusministeeriumis toimub aianduse arengukava töögrupi koosolek, et arutada töörühma ettepanekuid arengukava sisu ja koostamise protsessi kohta. Põllumajandusministeerium annab ülevaate MAK 2014–2020 võimalustest aiandussektorile.

Neljapäev, 30. mai
Minister Helir-Valdor Seeder osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Eestit külastab Euroopa Komisjoni põllumajandusturgude majanduse ja ühise turukorralduse direktoraadi veini, alkoholi, tubaka ja humala teemade eest vastutava osakonna juht Jesus Zorrilla Torras. Komisjoni esindajat huvitab eelkõige Estonian Vodka ja mahe alkohoolsete jookide teemad. Lisaks tutvustatakse talle Eesti alkoholiturgu ja alkoholipoliitikat, riikliku alkoholiregistri tööd ning järelevalvet. Komisjoni esindajaga kohtuvad kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Taavi Kand.

Põllumajandusministeeriumis toimub kohtumine rannapiirkondade kalanduse tegevusgruppidega.


Reede, 31. mai
Kell 10 osaleb minister Helir-Valdor Seeder Eesti Maaülikoolis toimuval seminaril „Ühistulise töötlemise tulevikuvõimalused“, kus erinevad eksperdid annavad ülevaate ühistulise töötlemise võimalustest globaliseerumise tingimustes, tuginedes viimaste arengute kogemustele Euroopa Liidu liikmesriikides. http://ms.emu.ee/teadustoo/seminarid1/uhistulise-tootlemise-tulevikuvoimalused/

Kell 15 kohtub minister Seeder Karksis Mulgimaa omavalitsuste esindajatega, et arutada uue maaelu arengukava ja LEADER-meetme teemadel.

Laupäev, 1. juuni

Minister Helir-Valdor Seeder osaleb Tartus lastekaitsepäeva „Üle läve“ avamisel.


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.