Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Üliõpilasteaduse tegijad Soomaal (2006-02-27 11:41:40)

 

Soomaal peetakse 3.–5. märtsini neljandat üliõpilaste teaduskonverentsi Talveakadeemia. Inimese ja looduskeskkonna suhteid käsitleva konverentsi seekordne lipukiri on «Energiasüst tulevikku». Kolme päeva jooksul saab kuulata tudengite teadusartiklite ettekandeid, asjatundjate diskussiooni Eesti energeetika tulevikust ning osa võtta rühmatööst erinevates Soomaa nurkades.

Teadusartikleid loodusvaldkonnast esitavad Maria Põllupüü ning Eleri Riks Tallinna Ülikoolist, sotsiaalvaldkonna uuemaid üliõpilasuurimusi esitlevad Indrek Reiland Tartu Ülikoolist ning Ene Kont Tallinna Ülikoolist. Tehnikavaldkonna võidutöödeks hindas komisjon Tallinna Ülikooli tudengi Rando Tuvikese ning Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilase Ott Koppeli uurimusi. Diskussiooni Eesti energeetika tuleviku üle juhivad Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Tallinna Tehnikaülikooli ning Eesti Maaülikooli esindajad. Rühmatööde spekter on lai – et uut ja huvitavat leiaksid nii bakalaureuse- kui ka doktoriõppe üliõpilased.

Puhkehetkedeks on korraldajad planeerinud õhtud täis muusikat ja saunamõnusid. Kavva on planeeritud ka jätkuprojektide algatamine, mis hoiaks üliõpilasvaimu erksana ka kevadel, suvel ja sügisel.

Talveakadeemiast osavõtuks registreerumine internetis: www.talveakadeemia.ee.

 

Allikas: ajaleht Maaülikool

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.