Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 20.-26. maini (2013-05-20 04:29:59)

Teisipäeval, 21. mail kell 16 sõlmitakse Keskkonnaministeeriumi ja reisikorraldaja Estonian Nature Toursi vahel vaba tahte leping. Lepingu allkirjastavad keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ja Estonian Nature Toursi (OÜ Kumari Reisid) juhatuse liige ja tegevjuht Marika Mann. Üritus toimub Lihula mõisahoones. Pärast allkirjastamist annab ettevõtte esindaja lühikese ülevaate firma panusest Eesti loodusturismi arendamisse ja Eesti loodusväärtuste ning looduskaitse eesmärkide tutvustamisse mujal maailmas. Järgneb jalutuskäik Matsalu looduses.

Teisipäeval, 21. mail algusega kell 10 toimub Maa-ameti eestvõttel Võru vallas Navi külas Navi Seltsimajas Võru-Valga-Põlva maakonna kohalike omavalitsuste ametnikele maareformi-teemaline teabepäev. Tänavu 20. märtsil jõustunud seadusemuudatusi ja maareformi seaduse rakendamisel tekkinud probleeme tutvustavad Maa-ameti õigusosakonna juhataja Triinu Rennu ja maareformi osakonna juhataja Maire Salu.

Teisipäevast neljapäevani, 21.-24. maini toimub Tallinnas ÜRO Euroopa majanduskomisjoni (UNECE) ja ÜRO Toidu- ja Põllumajanduse Organisatsiooni (FAO) metsanduse kommunikatsioonivõrgustiku kohtumine, et arutleda metsanduse kommunikatsiooni aktuaalsetel teemadel ning omavahel jagada parimaid praktikaid. Võrgustikku kuulub kokku 130 eksperti riigiasutustest, vabaühendustest ja erasektori organisatsioonidest 36 riigist ja 21 rahvusvahelisest organisatsioonist.

Kolmapäeval, 22. mail on registreerimise tähtaeg osalemiseks 30. mail toimuval LIFE+ programmi taotluse koostamise töötoas. Seekordne töötuba on suunatud eelkõige neile, kel on käsil projektitaotluse koostamine 2013. aasta taotlusvooruks. Plaanis on üle vaadata elektrooniline taotlusvorm ning arutada probleemkohti.

Kolmapäeval, 22. mail algusega kell 11 toimub Puka Rahvamajas (Kesk 47, Puka, Valgamaa) Purtsi jõe ja Väikese Emajõe hoiualade avalikkuse kaasamise koosolek Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Kolmapäeval ja neljapäeval, 22. ja 23. mail algusega kell 14 toimuvad Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnaameti uue jahiseaduse teabepäevad. Kutsutud on jahipiirkondade, maaomanike ja omavalitsuste organisatsioonide esindajad. Uut jahiseadust tutvustavad ja selgitusi annavad Keskkonnaministeerium asekantsler Andres Talijärv ja Keskkonnaameti esindajad. 22. mail toimub infopäev Pärnus Keskkonnaameti saalis (Roheline 64) ning 23. mail Tartus Keskkonnaameti saalis (Aleksandri 14).

Kolmapäeval, 22. mail on Riigikogus välisõhu kaitse seaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus (434 SE). Eelnõud tutvustavad keskkonnaminister Keit Pentus Rosimannus ja keskkonnakomisjoni liige Kaja Kreisman.

Neljapäeval, 23. mail kell 15 avab keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus OÜ Eesti Pandipakendi uue käitluskeskuse (Visase 18, Tallinn).

Neljapäeval, 23. mail toimub Eesti Loodusmuuseumis loodusõhtu, kus Peep Männil räägib sellest, kuidas looduses käituda ja liikuda. Algus kell 17.30, sissepääs tasuta.

Laupäeval, 25. mail kutsub Keskkonnaamet kõiki huvilisi looduskaitsekuule ning rahsuvahelisele kaitsealade päevale pühendatud matkadele. Matkad on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine kontaktisikute kaudu. Selga mugavad ja ilmastikuoludele vastavad riided ning jalanõud. Matkadel peame koos piknikku, selleks palume kõigil osalejatel kaasa võtta oma leivakott ja jook. Üritused on osalejatele tasuta. Oodatud on kõik huvilised!


Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.