Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu uurib linlaste rahulolu (2013-05-08 03:06:19)

Sel nädalal algas Tartus ülelinnaline elanike küsitlus, mille käigus küsitletakse 1500 tartlast, et selgitada välja nende rahulolu linnaelu erinevate valdkondadega.

Arvamusuuringu „Tartu ja tartlased“ eesmärk on välja selgitada, kuidas on linnaelanikud rahul oma eluaseme ja selle lähiümbrusega, erinevate teenuste kättesaadavuse ja kvaliteediga ning võimalustega kaasa rääkida linnaarengu küsimustes. Lisaks käsitletakse muid tartlaste eluolu puudutavaid teemasid.
Küsitlusse on hõlmatud linlased alates 16. eluaastast, ülemist vanusepiiri pole seatud.

Küsitlejad käivad kodudes 6. maist kuni jaanipäevani. Linnavalitsus loodab küsitlusvalimisse sattunud tartlaste mõistvale suhtumisele ja aktiivsele osalemisele. Esialgsed küsitlustulemused loodetakse saada juulis ja lõplikud analüüsid, mis sisaldavad juba ka võrdlusi varasemate uuringutega, selguvad septembris.

Sarnast elanike arvamusuuringut korraldatakse Tartus juba viiendat korda ning see toimub iga viie aasta järel. Sel aastal viib küsitluse läbi ja analüüsib tulemusi konsultatsiooniettevõte Cumulus Consulting OÜ.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 07.05.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.