Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hei, tubli istikumüüja, siin on midagi Sinu jaoks! (2013-04-30 14:40:01)


Kätte jõuab maikuu ja esimesed müügiks kasvatatud istikud hakkavad varsti valmima. Sel aastal on kevad päris pikalt jahe olnud ja osava planeerimise peale jõuavad taimede istikud õigeks ajaks Sinu klientideni. Kindlasti oled mõelnud, et kuhu oleks kõige lihtsam ja ka odavam müüdavad istikud oma klientidele kaasa pakkida? Välismaal koguvad populaarsust madalad sangadega paberkotid.

Oluline müügi eduks on tekitada hea maine ja tagada kasvatatavate taimede kvaliteet, seega on tähtis millises seisundis taimed su kliendi aeda jõuavad. Kindlasti on kvaliteedi kõrval oluline ka säästlik majandamine.

Paberkott mõjub taimede juurtele ja mullale paremini, kui plastikust või mõnest muust materjalist kott või kast, olles nii öelda hingav ehk õhku läbilaskev. Paberkott on tunduvalt odavam, kui plastik-, papp- või puitkast. Kliendi mugavuse jaoks on paberkotil küljes ka sangad, näiteks laadal saab klient käeparaselt sangadest kinni võtta ja seal oma ringkäiku jätkata. Hiljem võib istutustöö lõppedes kasutatud ilma trükita paberkoti komposti hulka lagunema panna.

Paberkotte saad endale osta täpselt nii palju, kui kulub Pakendikeskuse kauplustest Tallinnast, Tartus, Pärnus või Jõhvis. Oled oodatud tutvuma ka meie teiste toodetega.

Allikas: www.pakendikeskus.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID