Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 16. nädala eelinfo (2013-04-15 04:11:20)


Esmaspäev, 15. aprill


- Kell 11 osaleb minister Helir-Valdor Seeder Riigikogu majanduskomisjoni istungil, kus on arutlusel Eesti raamseisukohad põllumajandussektori riigiabi ja vähese tähtsusega riigiabi kohta perioodil 2014-2020.

- Kell 15 algab ministeeriumi suures saalis kohtumine põllumajandustootjate ja -organisatsioonide esindajatega otsetoetuste tulevikku puudutavates küsimustes. Päevakorras rohestamine, väiketootjate otsetoetus ja noorte alustavate põllumajandustootjate otsetoetus.

Teisipäev, 16. aprill

- Kell 9 osaleb minister Helir-Valdor Seeder valitsuskabineti nõupidamisel.

- Kell 11 toimub ministeeriumis maaelu arengukava 2014-2020 juhtkomisjon. Päevakorras on põllumajanduslik keskkonnatoetus, põllumajanduse investeeringutoetus, finantsinstrumentide kasutamine ning arengukava eelarvejaotus.

Kolmapäev, 17. aprill

- Kell 10 kohtub minister Helir-Valdor Seeder Harju Omavalitsuste Liiduga. Kõne all maaelu arengukava 2014-2020.

- Kell 11 kohtub ministeeriumis piimandusstrateegia töörühm. Arutluse all piimandust puudutavad meetmed uues maaelu arengukavas, teadus- ja arendustegevused piimandusvaldkonnas ja piimandusstrateegia ellurakendamise seire.

- Kell 16 annab minister Helir-Valdor Seeder loengu TÜ Pärnu kolledžis põllumajanduse ja toidutootimise teemal.

Neljapäev, 18. aprill

- 18. ja 19. aprillil toimub Tartus rahvusvaheline põllumajanduskonverents “Agroforum Balticum”, mis toob Euroopa regiooni põllumajanduspotentsiaali üle arutlema OECD, ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO), Euroopa Komisjoni ning kümne riigi delegatsioonid.

- 18.–20. aprillini osaleb Põllumajandusministeerium koos allasutustega Tartus Maamessil. Ministeeriumi ja allasutuste ühisstend asub C-hallis, messiboksis C-32.


Allikas: Põllumajandusministeerium




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.