Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Suurim aiandusmess Soomes (2013-04-12 07:33:38)

Kevadaed on Soome suurim ja juba üheteistkümnendat korda üle aasta korraldatav aiandusmess. Messi külastavad nii erialaspetsialistid kui ka harrastusaednikud või lihtsalt lillesõbrad.

Lisaks paarisaja eksponendi väljapanekutele ja programmilavale rajatakse messihalli suurejooneline esitlusala. Helsingi messikeskus pakub külastajale õiteilu, seemneid, lillesibulaid, istikuid, aiatööriistu ja –masinaid, aiasisustust ja mööblit, aiakaunistusi ning aiandusalast kirjandust.

Aiandusmessil esindatud tooted ja teenused:
seemned, sibulad, lõikelilled, potililled, toalilled, lilleseaded, kasvuhoone juurviljad, avamaa juurviljad, marjad, puuviljad, seened, mahlad, kuivatatud toidud, külmutatud toidud, konservid, kartulid, mesi, taluveinid; aiamasinad ja seadmed, maastikukujundus, taimekaitse, õuemööbel ja õueehitised, muud teemakohased tooted ja teenused.

Messistendides on hulgaliselt esitlusi ja koolitusüritusi. Mõistagi on esitlused soome keeles.

Messi üheks tipp-sündmuseks on 13.4. toimuv lilleseadevõistlus Helsinki Open 2013. Võistlustööd on üllatus-põhimõttel ja osavõtt on avatud kõigile.

Messil toimub ka seemnete, sibulate, aiatarvete jms müük. Tasumine on valdavalt sularahas.

Mess on avatud:
N-P 11.-14.04 kell 10-18.

Samal ajal on Helsingi messikeskuses avatud veel kolm populaarset messi: suvilamess Oma Mökki, ehitus- ja remondimess Oma Koti, ja sisustusmess Sisusta!. Külastajad saavad sama pileti alusel tutvuda kõigi nelja väljapanekuga.

Messi pääsmete hinnad Helsingis - 16€, lapsed 7-15 a, pensionärid, õpilased - 10€. Perepääse: kuni 2 täiskasvanut ja alla 16 a lapsed - 37€. Alla 7 a lapsed pääsevad messile tasuta.



Profexpo OÜ



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.