Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA maksab toetusi nõuetekohaselt (2006-02-17 21:30:32)


AS PriceWaterhouseCoopers auditeeris Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti juhtimis- ja sisekontrollisüsteemi ning 2005. aasta turukorraldus-, maaelu arengukava ja otsetoetuste väljamaksete deklaratsiooni ning kinnitas, et need on kooskõlas Euroopa Komisjoni nõuetega.  

Auditi eesmärgiks oli anda hinnang PRIA sisekontrollisüsteemi, riskide juhtimise ning juhtimise kultuuri kohta. Lisaks hinnati väljamaksete deklaratsiooni õigsust. PRIA 2005. aasta deklaratsioonis oli väljamakseid kokku 423,5 miljoni krooni erinevate toetuste kohta.

Auditi käigus kontrolliti väljavõtteliselt tõendusmaterjale, millel põhineb aastaaruandes esitatud informatsioon. Audit hõlmas väljamaksete vastavuse kontrolli Euroopa Komisjoni määrusele nr. 1663/95 ja sellest tulenevatele alamnormidele. PRIAs kohapeal kontrolliti seda, et enne väljamaksete tegemist on vajalikud kontrollitoimingud läbi viidud.

Lisainfo: Diana Kõmmus, Põllumajandusministeeriumi avalike suhete osakond, tel 625 6254; 524 8974; e-post diana.kommus@agri.ee.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 17.02.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.